hai ca intru in greva foamei imediat
alooo yo-zuriiiii...?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
alooo yo-zuriiiii...?
domnu`!! va plac pestele?
m-am saturat sa astept ce naiba hai o data cu site-u ala ca mor de plictiseala...vrem yo-zurii!!
da sau ba?
baietzi!
am luat din franta acum vreo 5 ani 3 modele diferite de yo zuri de la mama lor, made in japan, si cand le-am pus la treaba...IOC! NU BATEAU DELOC!!! 2 le am si acum!
evident, am pus mana pe unelte( bile mici de rulment incinse, pile, mini cutite, etc) si intr-un final...le-am facut sa mearga!acuma lucreaza, numai ca nu se duc mai mult dee 0,7m sub apa...
as fi curios daca cele aduse de caius vor fi diferite, si... daca vor bate! mai sunt si un sac de bani!
eu m-am reprofilat, prietenii stiu PE CE!!! si la noi e mai eftin!!
cinste lu ala de le face pe la noi!!!!
am luat din franta acum vreo 5 ani 3 modele diferite de yo zuri de la mama lor, made in japan, si cand le-am pus la treaba...IOC! NU BATEAU DELOC!!! 2 le am si acum!
evident, am pus mana pe unelte( bile mici de rulment incinse, pile, mini cutite, etc) si intr-un final...le-am facut sa mearga!acuma lucreaza, numai ca nu se duc mai mult dee 0,7m sub apa...
as fi curios daca cele aduse de caius vor fi diferite, si... daca vor bate! mai sunt si un sac de bani!
eu m-am reprofilat, prietenii stiu PE CE!!! si la noi e mai eftin!!
cinste lu ala de le face pe la noi!!!!