alooo yo-zuriiiii...?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
n-am vrut sa te ofensez, blakmind, dar am impresia ca tu ai vrut!
incheiem odata discutia asta?
cand ai sa pricepi ca ce am avut eu nu au mers decat "lucrate"?
poate lotul asta e bun, eu stiu>?
astept pareri, caci eu...am rezerve...
sper sa ne vedem cand om muri... sau mai peste o luna-doua!
poate facem un pescuit mic in styx, ce zici?
il luam si pe hades?
incheiem odata discutia asta?
cand ai sa pricepi ca ce am avut eu nu au mers decat "lucrate"?
poate lotul asta e bun, eu stiu>?
astept pareri, caci eu...am rezerve...
sper sa ne vedem cand om muri... sau mai peste o luna-doua!
poate facem un pescuit mic in styx, ce zici?
il luam si pe hades?

- vanatoruldepesti
- veteran
blakmind,
ce e de ros?
ce crezi ca as avea eu de ros de la o asociatie al carei membru fondator sunt? intrebarea mea era clara, apropo de PEFA:
VA BAGATI LA ORGANIZAREA UNUI CONCURS, IN CARE EU VIN SI VA ADUC MURA IN GURA LOGISTICA, PLANUL DE BATAIE SI REGULAMENTUL?
strange-i tu pe baieti, ca Salmo nu poate, saracul!
aaaaa, de ros la pescuit?pai e normal, cine mai stia la fel de bine ca mine cand locuiam la pts Budeasa sau Bascovul? poate Gigi Dinuta, Gabi Hristache, Colonelul sau Mugurel, ca astia bateam apa la 2 zile!
vin si eu cand pot, nu stiu daca ma cunosti, eu un gen. nu trece saptamana fara sa ies la pescuit, iar acum am niste probleme in familie, ca as fi venit, ca mi-e dor de baieti! oricum, tre sa ma vad cu toti, ca se vor face alegeri, si parerea si votul meu conteaza!
hai ne-om vedea acolo, iar cu styx-ul, stai sa mai dea in clocot, pe mai sau iunie!
poate vrei sa vii tu la styx-ul din buc? ca aici, culmea, papa iarna cum papa si vara,ce-i drept, mai cu frica!
apropos, te rog, contacteaza-ma pe priv si zi-mi cand sunt alegerile, te rog!
ps. mai bine il lasai pe eddie the heed la poza ta pe forum...
ce e de ros?
ce crezi ca as avea eu de ros de la o asociatie al carei membru fondator sunt? intrebarea mea era clara, apropo de PEFA:
VA BAGATI LA ORGANIZAREA UNUI CONCURS, IN CARE EU VIN SI VA ADUC MURA IN GURA LOGISTICA, PLANUL DE BATAIE SI REGULAMENTUL?
strange-i tu pe baieti, ca Salmo nu poate, saracul!
aaaaa, de ros la pescuit?pai e normal, cine mai stia la fel de bine ca mine cand locuiam la pts Budeasa sau Bascovul? poate Gigi Dinuta, Gabi Hristache, Colonelul sau Mugurel, ca astia bateam apa la 2 zile!
vin si eu cand pot, nu stiu daca ma cunosti, eu un gen. nu trece saptamana fara sa ies la pescuit, iar acum am niste probleme in familie, ca as fi venit, ca mi-e dor de baieti! oricum, tre sa ma vad cu toti, ca se vor face alegeri, si parerea si votul meu conteaza!
hai ne-om vedea acolo, iar cu styx-ul, stai sa mai dea in clocot, pe mai sau iunie!
poate vrei sa vii tu la styx-ul din buc? ca aici, culmea, papa iarna cum papa si vara,ce-i drept, mai cu frica!
apropos, te rog, contacteaza-ma pe priv si zi-mi cand sunt alegerile, te rog!
ps. mai bine il lasai pe eddie the heed la poza ta pe forum...