alooo yo-zuriiiii...?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am mai aratat pe acest forum ca pescuind cu voblere DADY in Golful Mexic la pastrav de mare aveam atac aproape la fiecare aruncare pe cand pescari americani pescuind cu YO-ZURY si LUCKY CRAFT aproape "pazeau apa " si au venit sa ma intrebe ce vobler folosesc si voiau sa cumpere de la mine care aveam 10 primite cadou de la DADY.
Si cand te gandesti ca fostul meu adversar in concursuri de stationar si prieten in acelas timp,DADY le-a proiectat pt. apa dulce.....n-a stiut ca vor ajunge si in Golful Mexic si ce succes vor avea.
Nici nu va puteti inchipui cat rau imi pare ca pachetul cu voblere ce mi l-a trimis inainte de anul nou nu a mai ajuns la mine.Poate ca si posta romana si-a dat seama cat de bune sunt si s-a apucat de colectionat!!!
Jean Scurtu
Si cand te gandesti ca fostul meu adversar in concursuri de stationar si prieten in acelas timp,DADY le-a proiectat pt. apa dulce.....n-a stiut ca vor ajunge si in Golful Mexic si ce succes vor avea.
Nici nu va puteti inchipui cat rau imi pare ca pachetul cu voblere ce mi l-a trimis inainte de anul nou nu a mai ajuns la mine.Poate ca si posta romana si-a dat seama cat de bune sunt si s-a apucat de colectionat!!!
Jean Scurtu
nu contest miile tale ore de pescuit
fac pariu ca dai la peste de vreo 20 de ani si ca-ti aduci aminte cand te duceai cu bunicu la 7 ani si ce faceai etc....
, si rapala din franta gasit pe plaja? aham...mai are tiny vreo 6 care bat foarte bine... o fi nimerit el un stoc mai bun
am mai avut yo-zuri, beansurile care nu plac la multa lume mi-au dat cele mai frumoase rezultate la clean...

mda ala vandut in magazin si si-a dat seama dupa modificari ca nu avea al cui sa fie decat al tauapropos, il stii pe salmo din pitesti? vezi ca are un YO-ZURI, de la mine

cel mai bun vobler al meu e un dady mai am si tiny,codrea,down,cozma etc...MP? poate are un site acest mp, poze mail etc.. e bine sa ai de toate si mai ales sa le incerci pe toate... asta daca nu ai mii de ore de pescuit si sti deja ce sa-ti iei...voblerele DADY se vand in foarte multe tari si pe deasupra mai dau si rezultate.
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
blakmind, sper ca poreta sa nu se rasfranga si in viata ta personala!
l-ai intrebat daca l-a scos din cutie? daca a dat cu el?
modificat sau nu (ala il stiu de nou-nout!), ala avea o super actiune!
stii cate voblere am eu in total? cred ca n-am 50! si de prins, prind cu vreo 10-15!
ai uitat faptul ca multi le colectioneaza! si atunci nu mai au nevoie de apa!
si cu rapala alea ce e? te pomeni ca si alea or fi proaste! salmoi le tine agatate in biblioteca!!!
stiai?
p.s. eu le tin AGATATE IN LANSETA...

l-ai intrebat daca l-a scos din cutie? daca a dat cu el?
modificat sau nu (ala il stiu de nou-nout!), ala avea o super actiune!
stii cate voblere am eu in total? cred ca n-am 50! si de prins, prind cu vreo 10-15!
ai uitat faptul ca multi le colectioneaza! si atunci nu mai au nevoie de apa!
si cu rapala alea ce e? te pomeni ca si alea or fi proaste! salmoi le tine agatate in biblioteca!!!

stiai?
p.s. eu le tin AGATATE IN LANSETA...

- vanatoruldepesti
- veteran