JOS PALARIA CU dady!
intr-adevar, mai am doar 2-3, am prins in conditii in care nimic nu mergea, chiar super bucati de cleni si bibani, dar e cam greu de ajuns la dansul, si au si ele cateva dezavantaje.
daca e sa facem aici reclama, Exista cel putin 3 manufacturieri care ii bat pe yo-zuri ca eficienta la pescuit (capturi mai numeroase!). vreti si voi?
yo-zuri mai au inconvenientul ca fiind japoneze, au fost concepute cam pt ocean, si asta le reduce din eficienta in apa dulce! este stiut ca nu toti pestii inoata la fel, ca sa nu mai vorbim ca nu reactioneaza la aceleasi vibratyii!
de asemeni, majoritatea sunt pt adancimi pana in 2m, au scos acum unele de adancimi mai mari, pe care eu n-am avut cum sa le testez, deci pt alea nu vorbesc!
eu personal am avut 7, si am ramas cu 2, "pt orice eventualitate", sunt shallow-uri (un pin's de 55mm si un emperor de 33mm) si PE CUVANTUL MEU, daca nu umblam la ele, nu mergeau! acuma merg... dar neavand ape de shallow decat la munte, iar acolo existand si alte solutii, NU am prins inca cu ele! cine stie...