alooo yo-zuriiiii...?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 31 Ian 2006, 22:16

vanatoruldepesti scrie:un fir nou de la FIRELINE (apropos de fir, m-am razgandit repede: 1.700.000 lei o rola de 135m!!!).
Esti sigur ? :shock:
Nu poate sa ajunga mai mult de 85 RON (si in mod sigur nu are 150m, rola mica are 125yd =114. m)
Detalii ai aici: http://www.berkley-fishing.com/products ... assLevel=2
Preturi de ex. ai pe site-ul de la Arrow: http://www.arw.ro/main2.php?curent=1&cu ... %20textile
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 04 Feb 2006, 22:19

Domnule Teodor, va contraziceti fara temei. Firul de care a vorbit vanatoruldepesti exista, este adus de Arrow de doar cateva zile prin tara si are exact caracteristicile indicate de cel pe care il contraziceti. Puteti sa va convingeti "vizitand" magazinul de pescuit de pe M.Viteazul, din Sibiu. Cutia cu rola o vati vedea chiar deasupra voblerelor. Pretul de 1.700.000 lei este lipit cu o eticheta verde chiar peste rezistenta firului. Sigur, puteti sa va documentati si din alte parti, reactualizarile site-urilor putand juca feste oricaruia dintre noi... Sa nu uit, asa cum am mai spus-o, eu lucrez pentru niste magazine de pescuit si din acest punct de vedere cred ca stiu ce vorbesc. 8)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 05 Feb 2006, 08:39

ce facurati, fratilor, de la yo zuri ati trecut la berkley FIRE (LINE) ?

mama, si ce lansete urmeaza... :lol:

fiti consecventi unei idei, mai!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 05 Feb 2006, 09:46

:lol: :lol: :lol:
@Teodor
Sunt foarte sigur pentru ca l-am vazut cu ochii mei. Si eu m-am mirat atat de metraj, cat si de pret. Vanzatorul s-a enervat si a scos factura. Crede-ma ca vine direct de la distribuitor exagerat de scump. 50Eu mi se pare o suma maricica pentru a fi platita pe un fir, chiar si pentru un occidental. :?
@MAREAN
Nu mai cti topicurile la ore inaintate, pentru ca pierzi nuantele. Teodor nu m-a contrazis, ci doar s-a mirat si a indicat cateva locuri pe net unde poti vedea cate ceva despre firele acestea. :P
@terrybill
Daca o sa citesti penultimul meu post, o sa vezi ca, de fapt, vorbeam tot despre yo-zurii. Mi-am adus aminte de FIRELINE-ul cel nou si am zis sa le spun si altora despre el, ca doar nu era sa fac un topic special pentru asta. Comentariul meu despre fir a fost si la propriu si la figurat "in paranteza"! :mrgreen:

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 05 Feb 2006, 12:06

cred ca nu mai e cazul sa spun ca orice le-am vfacut, nu au mers
tare deaia sunt printre cei mai tari... ah anyway tu esti baiatu care face din minnow - jointed, din deep runner - shallow runner adica care-si modifica toate voblerele? pai logic ca n-au cum sa-ti placa
grama v pe la clean
Nu fac reclama proasta, dar fata de un vobler ****, mi se par si scumpe si "problematice".
hai ma sa fim seriosi ajungeau astia pe piata americana daca vindeau stifturi
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 05 Feb 2006, 12:41

@vanatoruldepesti
Si pe mine aceleasi elemente m-au frapat. Oricum numai continui discutia referitoare la Fireline aici (este un topic deshis deja).

@MAREAN
Sa mai comentez ? :?
Uite am pus o poza special pentru dumneata aici: http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=793
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 05 Feb 2006, 15:22

mai blakmind,

te pomeni ca le aduci chiar tu?

cand oi avea si tu atatea mii de ore de pescuit si atatea naluci testate cat mine, o sa vezi ca vii la vorba mea! si las-o p-aia cu piata americana, ca-ti dau vreo zece exemple de nu mai scrii nimic aici!!!

yo - zuri au cucerit piata americaca CA ARATA BINE!

LUCREZI CUMVA IN DOMENIU SI TU? ca eu lucrez de vreo 3 ani, si mi-au trecut prin mana MII!

CRED CA PAREREA TA E CAM NEAVENITA AICI, DEOARECE PARI PUTIN DILETANT! SI ESTI SI PARTE IMPLICATA!

apropos, il stii pe salmo din pitesti? vezi ca are un YO-ZURI, de la mine, SINGURUL CARE A AVUT O ACTIUNE K LUMEA CAT DE CAT! si l-am dat doar pt simplu fapt ca avea holograma, fapt ce se bate cap in cap cu teoria mea despre vederea pestilor! acela este unul luat direct din Franta!

si ia vezi, cand le primesti pe primele, fa si tu niste teste, poate iar ajungi la vorba mea!
vrei sa-ti spun si ce e bun de la YO_ZURI?

:lol: :lol: :lol: :evil:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 05 Feb 2006, 15:59

@Teodor - ultimul mesaj off-topic
Ai dreptate, nu mai trebuie sa continuam discutia despre fir aici, dar ca o ultima remarca vreau sa-ti spun ca am vazut postul tau @MAREAN si te asigur ca nu acela este fireline-ul de care ti-am vorbit. Cred ca o sa il primim si noi pe miercuri - joi, o sa ii fac o poza si o sa-ti indic in privat unde poti sa o vezi. :) Oricum, ma intereseaza foarte mult ce cred despre yo-zuri cei care au pescuit deja cu ele.

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 05 Feb 2006, 16:07

@blackmind
Nu stiu de unde ai tras concluzia ca eu nu sunt serios... Aceea este parerea mea personala despre yo-zuri, accept ca pot sa ma insel, dar doar daca mi se aduc argumente! Dupa cum poti citi, nu sunt singurul care are indoieli asupra calitatii acestor voblere. Inca ceva, dupa care sper ca incetam cu contrazisul aiurea: voblerele DADY se vand in foarte multe tari si pe deasupra mai dau si rezultate. Chestia aceasta iti poate fi confirmata de aproape toti cei care intra pe rapitori.ro, iar faptul ca un produs vandut in multe tari trebuie neaparat sa fie si de calitate, nu este o regula. Shtifturile chinezesti vandute pe tot Globul sunt cea mai buna dovada.
Rationamentul meu este simplu: 3 yo-zuri costa aprox. 1 mil lei, iar 10 voblere MP (facute de un bun pescar valcean) costa tot atat. Cu voblerele MP, si dau exemplul acesta pentru ca sunt mult mai usor de procurat decat cele de la Dady, am prin biban, clean, avat, pastrav si am ratat cateva stiuci babane (mi-ai taiat firul). Arata bine, "joaca" bine si prind. Poate mai sunt si alti pescari care gandesc ca mine. Cine stie... :roll:

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 06 Feb 2006, 08:18

JOS PALARIA CU dady!

intr-adevar, mai am doar 2-3, am prins in conditii in care nimic nu mergea, chiar super bucati de cleni si bibani, dar e cam greu de ajuns la dansul, si au si ele cateva dezavantaje.

daca e sa facem aici reclama, Exista cel putin 3 manufacturieri care ii bat pe yo-zuri ca eficienta la pescuit (capturi mai numeroase!). vreti si voi?

yo-zuri mai au inconvenientul ca fiind japoneze, au fost concepute cam pt ocean, si asta le reduce din eficienta in apa dulce! este stiut ca nu toti pestii inoata la fel, ca sa nu mai vorbim ca nu reactioneaza la aceleasi vibratyii!

de asemeni, majoritatea sunt pt adancimi pana in 2m, au scos acum unele de adancimi mai mari, pe care eu n-am avut cum sa le testez, deci pt alea nu vorbesc!

eu personal am avut 7, si am ramas cu 2, "pt orice eventualitate", sunt shallow-uri (un pin's de 55mm si un emperor de 33mm) si PE CUVANTUL MEU, daca nu umblam la ele, nu mergeau! acuma merg... dar neavand ape de shallow decat la munte, iar acolo existand si alte solutii, NU am prins inca cu ele! cine stie... :cry:

Scrie răspuns