alooo yo-zuriiiii...?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eu am dat comanda parca miercuri trebuie sa-mi vina chemarea de la posta...un prieten e cam reticent in legatura cu provenienta voblerelor calitate bataie etc... dar am mai avut snap beansuri si l-minnow asa ca o sa stiu daca e ceva de capu lor si va anunt... la pret sunt ca si in state deci ar fi un mare avantaj pentru noi... va anunt cand le am in cadita 

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
-
- senior
Tu stiiterrybill scrie:cred ca nu mai e cazul sa spun ca orice le-am vfacut, nu au mers!
Eu iti spun ca pescuiesc mai mult cu Yo-Zuri decit cu altele si am prins la toate modelele. Unele vibreaza marunt, aproape imperceptibil (cum e Pinn's Minnow), altele larg (cum e Hardcore sau Cranck'n Shad), altele discret (Crystal Minnow). La Pinn's Minnow de exemplu, daca nu stii sa il folosesti, ti se pare ca vine "ca cuiu'". Un 3D, un hardcore sau un crystal vibe mai indoiesc ca nu il simti si daca dai cu coada de matura.

Biiiiine
Asa e unu' prin piata la noi, vinde in cutii de Rapala (omu' e constiincios, trage la copiator si pliantul ala mic) niste voblere - leit 3D Minnow de la Yo-zuri. Pina nu le iei in mina. Ceva chinezisme, merg de tot kk. Mi-am luat unul de forma, nu reusesc nicicum sa il fac sa mearga altfel decit in cerculetze
Atita bani, asa calitate... 

Asa e unu' prin piata la noi, vinde in cutii de Rapala (omu' e constiincios, trage la copiator si pliantul ala mic) niste voblere - leit 3D Minnow de la Yo-zuri. Pina nu le iei in mina. Ceva chinezisme, merg de tot kk. Mi-am luat unul de forma, nu reusesc nicicum sa il fac sa mearga altfel decit in cerculetze

- vanatoruldepesti
- veteran
Sambata am fost la Sibiu special pentru a achizitiona niste voblere si un fir nou de la FIRELINE (apropos de fir, m-am razgandit repede: 1.700.000 lei o rola de 135m!!!). Cel de la care am cumparat vreo 15 buc (Salmo, Down si Cosma), cand am vrut sa cumpar doua yozuri d-astea (300.000 buc!) mi-a zis ca nu imi garanteaza nici calitatea si nici rezultatele, deoarece a mai avut reclamatii. Cica nu toate "joaca" cum trebuie. Nu fac reclama proasta, dar fata de un vobler Dady, mi se par si scumpe si "problematice". Dai un sefrt de sarariu pe cinci voblere si sa mai ai si surprize neplacute...