AGVPS pierde procesul vinietei pe toata linia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Siiigur ca daaa. Sunt curios de unde apar astia 50 parai. S-a calculat ca atita "distruge" un pescar sportiv pe an?:? Eu as zice ca ar fi mai bine sa platim direct 3-400 euroi, barem la taxe sa ne aliniem la UEdanr scrie:o intrebare, la ce ne foloseste vigneta noua pescarilor ?
ce primim pentru 1 milion 600 mii in plus ?
...
exista cumva in stand-by tone de puiet cu care sa se populeze, sute de barci cu motor si cohorte de paznici fiorosi in toata tara, si lucrurile astea nu se intamplau ca nu era spart ajvps-ul ?
pana un alta eu vad 50 de parai de plata in schimbul a nimic

Ma indoiesc ca va da Curtea Suprema alta hotarire, ca doar e vorba de incasat bani. Sper barem s-o intinda cit mai mult. Va fi mai mishto sa platim 50 de parai in noiembrie, ca doar nu o sa se faca reducere pentru cele 10 luni care au trecut

sa vezi atuncea mai dihai bagat peste la sacosa
" pai ce mah mosule am dat meleoane ca sa le dau drumu, ce daca-s mici, mic mare copiii mananca !!!!! "
in schimb banutu de la noi se duce la cine trebuie, vorba aia, sa se plimbe cu barcuta ceausescu si lenuta
ca orice taxa, tu dai banii si inapoi vine mielu....
" pai ce mah mosule am dat meleoane ca sa le dau drumu, ce daca-s mici, mic mare copiii mananca !!!!! "
in schimb banutu de la noi se duce la cine trebuie, vorba aia, sa se plimbe cu barcuta ceausescu si lenuta
ca orice taxa, tu dai banii si inapoi vine mielu....
In conditiile in care Romsilva a reglementat separat pescuitul in apele de munte , cred ca pretul vignetei ar trebui sa fie mult mai mic. Oricum cred ca va fi valabila numai pentru apele colinare si de ses( fara Delta Dunarii si fara apele de munte). CNAFP-ul nu trebuie sa exagereze cu pretul daca chiar vrea sa vanda vignete. Preturi valabile ar fi urmatoarele:
- 20 RON pentru vigneta pe un de zile
- 5 RON pentru vigneta pe 10 zile
- 20 RON pentru vigneta pe un de zile
- 5 RON pentru vigneta pe 10 zile
- vanatoruldepesti
- veteran
ce cred eu
oricine se trezeste
ajvps, inspectia piscicola, politia de frontiera, politia, jandarmeria
este o lege care trebuie respectata, se pot aplica contraventii, deci amenzi, deci taxe
asa ca pot controla organismele abilitate sa vegheze la respectarea legii + organele cu atributii in domeniu
eu asa cred
oricine se trezeste
ajvps, inspectia piscicola, politia de frontiera, politia, jandarmeria
este o lege care trebuie respectata, se pot aplica contraventii, deci amenzi, deci taxe

asa ca pot controla organismele abilitate sa vegheze la respectarea legii + organele cu atributii in domeniu
eu asa cred
Cunosc vice-presedintele unei asociatii nou infiintate care la intrebarea cu privire la viza permisului , mi-a raspuns : "mai astept 2sapt. si daca nu vine nimic , il fac tot la AJVPS , nici asa nu pot sa stau "!!! Si in legatura cu toate astea , pe aici prin Hunedoara , circula zvonul ca nici Romsilva nu mai elibereaza autorizatii temporare ( 1-2zile pescuit in concediu , exemplu) , daca nu faci parte dintr-o asociatie de pescuit !? adica... merg in concediu , intr-o statiune montana , cu bilet de tratament , cu nevasta, copii,catei, cu tot ce am pe inventar de la mama soacra si daca vad o baltoaca si vreau si eu sa pescuiesc , asa...ca n-am pescuit niciodata (vreau sa vad cum e !!!) , vine responsabilul Romsilva i-mi ia batul de alun si i-mi spune ca nu-mi taie chitanta ca nu sint pescar legitimat si sa plimb catelul pana nu ma pricopseste si cu vreo amenda !??? pai daca tocmai atunci 'ala cu cornite' ma indeamna sa ma contaminez si eu cu virusul asta al pescuitului mai periculos decit gripa aviara si tote bolile pamintului la un loc ? ce fac? doar as plati si eu ca toti ceilalti... Pentru autorizatie pe tot sezonul stiu ca trebuie sa ai acte in regula cu viza cu tot , dar daca eu nu merg la pescuit decit de 3-4 ori pe an , pentru ce sa ma inscriu intr-o asociatie si sa-mi fac permis de pescuit ?
Am intrebat peste tot unde se putea intreba despre zvonul cu pricina dar nimeni nu mi-a putut da un raspuns concret : "tot ce se poate , nu-i adevarat , inca nu ne-a venit nici o decizie cu privire la.... , etc. , etc !" c-am asta este tot ce am putut afla ; stie cineva despre ce este vorba s-au este numai o alarma falsa ...
Am intrebat peste tot unde se putea intreba despre zvonul cu pricina dar nimeni nu mi-a putut da un raspuns concret : "tot ce se poate , nu-i adevarat , inca nu ne-a venit nici o decizie cu privire la.... , etc. , etc !" c-am asta este tot ce am putut afla ; stie cineva despre ce este vorba s-au este numai o alarma falsa ...