AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 19 Ian 2009, 20:51

nucus scrie:apscaras,citest ,te rog, cu atentie ce-ai postat!
am postat articole din ziare

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 19 Ian 2009, 20:57

nucus scrie:e o vorba:copilul cu doua moase ramine cu buricul ne taiat!
adica?

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 20 Ian 2009, 08:00

pe la noi prin judet AJVPS-ul s-a apucat de controale pe Tarnava Mare.

http://www.ziarulunirea.ro/art.php?cat=18&pg_id=22479
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Ian 2009, 08:05

AGVPS-ul vrea clienti, de aia se misca la inceput de an. O sa-i treaca repede. Probabil ca si apartenenta de la PNL la PSD sau PD-L a lui Onet. :D
Pescarii sanctionati sa se adreseze aps alba pentru reprezentare si anularea amenzilor.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Ian 2009, 08:05

fisherman scrie:pe la noi prin judet AJVPS-ul s-a apucat de controale pe Tarnava Mare.

http://www.ziarulunirea.ro/art.php?cat=18&pg_id=22479
Dupa cum scrie acolo, politia e cea care face controalele si da amenzile. Bine face! Numai ca un control pe an urmat de 5 articole in ziare e cam putin. Plus ca sunt urmariti doar pescarii cu undita, iar plasarii sunt lasati in pace in cele mai multe cazuri. E drept ca e mult mai greu de prins un plasar decat un unditar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 20 Ian 2009, 08:22

normal, Mihai, ca impreuna cu politia, ca altfel cred ca o luau pe coaja. dar ma gandesc la faptul ca daca fac asa ceva se pare ca se simt destul de bine. ma gandesc ca ei au solicitat Politia pt. actiunea asta si nu invers.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Ionut Petrea
veteran
veteran

Nu mai inteleg nimic,ma poate lamuri cineva?

Mesaj de Ionut Petrea » 20 Ian 2009, 12:48

Bun,deci ieri 19.01 am sunat la sediul ANPA Bacau,am vorbit cu domnul Vega Nicolae,inspectorul piscicol de la Bacau,l`am intrebat despre permise,mi`a zis ca s`a blocat tiparirea.Bun,stiam asta.Nu stie cand se vor tipari,era de asteptat.L-am intrebat despre AGVPS,ca eu am inteles ca s-a desfiintat,mi-a zis ca nu e adevarat,AGVPS isi continua activitatea.Intrebarea mea este:AGVPS-ul s-a desfiintat?Sau isi continua activitatea? Asta pt ca eu nu inteleg absolut nimic.
P.S.:In judetul Bacau,se pare ca isi continua activitatea,pt ca am trecut aseara pe la sediul AJVPS Bacau si am vazut si pretul pe anul asta pt permisul de pecuit:100 de lei
Deci,ce sa cred?Cine ma lamureste si pe mine?AGVPS-ul s-a desfiintat si isi continua activitatea ilegal,pacalind pescari nestiutori?Sau am inteles eu gresit si AGVPS-ul isi va continua activitatea ca si pana acum,ca o ascociatie care practica niste tarife enorme pt faptul ca aplica o viza?Ca si asa altceva nu fac un an intreg!As plati cu mare drag 100 de lei daca as sti ca, controleaza barajele de braconieri,ca fac populari,ca....satisfac unele cerinte ce ar trebui satisfacute!Anul trecut l`am intrebat pe Rauta de la asociatie de la noi ce fac cu braconajul,iar ca raspuns am primit o ridicare din umeri,zicand ca ei au monopol numai la 25 metri de mal :shock: :!: Pai si restul?!?!?!?!
Si pe Vega Nicolae de la ANPA l`am intrebat aseara ce se va face cu braconajul,si la fel a cam ridicat din umeri,zicand ca sunt putini oameni,ca spatiul e mare.Bun!Dar populari dupa ce (poate) veti mai combate din braconaj??!Am primit o alta ridicare din umeri,zicand ca trebuiesc facute studii pt a se urmari populatia din fondul piscicol.Bun,faceti studiile,si apoi?!?Nu mi`a mai raspuns.I`am zis ca fondul piscicol e la pamant,a zis ca stie.Dar ca mai stie si ca anul trecut nu a papat pestele prea grozav nicaieri in tra,deci peste ar mai fi,numai ca nu-i e foame.
Sa revin la intrebarea mea:In cine sa am incredere?AGVPS-ul si-a incheiat activitatea?ANPA va face mai multe?Am inteles eu gresit despre inchiderea filialelor judetene AJVPS?
P.S.:De cand ma stiu,AJVPS Bacau a umflat banii de la pescari si nu au facut un control,ci au investit banii in case,masini,si cartuse pt vanatorile organizate de ei...Deci...
Intotdeauna C&R

weed43
junior
junior

Mesaj de weed43 » 23 Ian 2009, 19:43

stie cineva daca astea http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=15 mai sunt valabile? Am vazut ca fac referire la ordinul MADR nr. 331/24.05.2008 care a fost abrogat, de aceea intreb. Daca inca mai sunt in vigoare inseamna ca anul asta tot la AJVPS Bacau trebuie sa imi scot carnet de membru si permisul. :cry:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 23 Ian 2009, 20:01

weed43 scrie:stie cineva daca astea http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=15 mai sunt valabile? Am vazut ca fac referire la ordinul MADR nr. 331/24.05.2008 care a fost abrogat, de aceea intreb. Daca inca mai sunt in vigoare inseamna ca anul asta tot la AJVPS Bacau trebuie sa imi scot carnet de membru si permisul. :cry:
De ce nu va faceti si voi in Bacau o Asociatie de pescari , nu va poate opri nimeni :?:

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 23 Ian 2009, 20:10

APSHD scrie:
weed43 scrie:stie cineva daca astea http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... ubmeniu=15 mai sunt valabile? Am vazut ca fac referire la ordinul MADR nr. 331/24.05.2008 care a fost abrogat, de aceea intreb. Daca inca mai sunt in vigoare inseamna ca anul asta tot la AJVPS Bacau trebuie sa imi scot carnet de membru si permisul. :cry:
De ce nu va faceti si voi in Bacau o Asociatie de pescari , nu va poate opri nimeni :?:
Omul a intrebat daca e valabil ordinul !
Sau iar nu stiti sa raspundeti la intrebari ? Sunteti fantastici si tu si apsalba :lol: :lol: :lol: De ce nu-l convingeti sa-si scoata permisul la voi ? Sau ar fi al 40.001-lea si nu mai sunt locuri ?

Scrie răspuns