AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- orice ar fi, brambureala mare pe acest topic....probabil ar trebui si oprit .
- pai dupa atata timp , de spuse cat in luna si in stele , zeci de mii de articole in favoarea spulberarii agvps, legi, ordonante , sentinte de judecata ...ce sa mai fie de vorba, dezastru total, pe care il pomeneau din pagina in pagina .....si ca in final , la inceput de an pescarii totusi au posibilitatea imperturbabila de a-si viza carnetele de membru.
- bine ...putini au crezut asemenea enormitati despre desfiintarea agvps , dar totusi sa vorbesti fara nici un rost si sa dezinformezi in halul acesta , e greu de conceput pentru multi pescari...!
- eu zic ca nu e nici corect si nici etic acest lucru , pentru cei mai multi pescari , pentru care agvps , reprezinta totusi ceva ...mai ales vremuri in care apele nu erau tulburate de astfel de aberatii si totusi se mai prindea si peste........care acum e tot mai putin, in timp ce pe firmament apar tot mai multe asociatii...
- pai cum sa spui atator pescari , ca tu noua asociatie esti singura legala , iar pe teren agvps functioneaza fara probleme ....?????? Ce tare... !!!!!
Traim in Romania !!!!!!!!!!! e singura explicatie.............
- pai dupa atata timp , de spuse cat in luna si in stele , zeci de mii de articole in favoarea spulberarii agvps, legi, ordonante , sentinte de judecata ...ce sa mai fie de vorba, dezastru total, pe care il pomeneau din pagina in pagina .....si ca in final , la inceput de an pescarii totusi au posibilitatea imperturbabila de a-si viza carnetele de membru.
- bine ...putini au crezut asemenea enormitati despre desfiintarea agvps , dar totusi sa vorbesti fara nici un rost si sa dezinformezi in halul acesta , e greu de conceput pentru multi pescari...!
- eu zic ca nu e nici corect si nici etic acest lucru , pentru cei mai multi pescari , pentru care agvps , reprezinta totusi ceva ...mai ales vremuri in care apele nu erau tulburate de astfel de aberatii si totusi se mai prindea si peste........care acum e tot mai putin, in timp ce pe firmament apar tot mai multe asociatii...
- pai cum sa spui atator pescari , ca tu noua asociatie esti singura legala , iar pe teren agvps functioneaza fara probleme ....?????? Ce tare... !!!!!
apscaras spune
oricum nu stiu ce credibilitate mai ai , dupa ce spuneai ca esti singura asociatie legala .......dar defapt si desigur e simplu sa trancanesti pe forum decat sa faci ceva concret........
- faptul ca vorbesti vulgar si aiuristic nu te face deloc mai capitalist decat altii , demonstrezi doar cum nu trebuie sa se exprime un sef de asociatie....uite asa suntem cu pescuitul in kkt............
oricum nu stiu ce credibilitate mai ai , dupa ce spuneai ca esti singura asociatie legala .......dar defapt si desigur e simplu sa trancanesti pe forum decat sa faci ceva concret........
gigi 2007 scrie:apscaras spune- faptul ca vorbesti vulgar si aiuristic nu te face deloc mai capitalist decat altii , demonstrezi doar cum nu trebuie sa se exprime un sef de asociatie....uite asa suntem cu pescuitul in kkt............

gigi 2007 scrie:- orice ar fi, brambureala mare pe acest topic....probabil ar trebui si oprit .
- pai dupa atata timp , de spuse cat in luna si in stele , zeci de mii de articole in favoarea spulberarii agvps, legi, ordonante , sentinte de judecata ...ce sa mai fie de vorba, dezastru total, pe care il pomeneau din pagina in pagina .....si ca in final , la inceput de an pescarii totusi au posibilitatea imperturbabila de a-si viza carnetele de membru.- bine ...putini au crezut asemenea enormitati despre desfiintarea agvps , dar totusi sa vorbesti fara nici un rost si sa dezinformezi in halul acesta , e greu de conceput pentru multi pescari...!
V-ati pus intrebarea ca poate nu se vrea acest lucru?

Fir intins!;-)
atitoader spune :
ne mai spune :
ne mai spune
- nu ai ce face doar cu permis atat timp cat asociatiile au apele arondate pe care vrei tu sa pescuiesti ......si cum apele arondate sunt cele mai cautate de pescari rezultatul vine de la sine ....obligatoriu carnete de membru pentru fiecare apa ce apartine de o asociatii diferite.
- vrajeli cu permise cu 1 leu valabile pe tara sunt vise , pe teren gasesti baieti care vor sa le platesti taxe indiferent de anul lor de infiintare , sau cat de comunisti sau capitalisti sunt.
- asta e adevarul , restul vrajeli....doar taxele conteaza , dar macar tot e bine ca inca pescarul poate sa decida cui da banul.........
- cine crede ca pescarii vor sa devina membrii si sustinatorii unor smecheri de doi lei si oameni fara capatai si pe deasupra mincinosi se inseala...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- pescarii sunt liberi sa aleaga...aleg agvps din motive stiute de ei !Oricum parerea mea este ca vina este a pescarilor care se duc sa-si vizeze carnetul de membru......
ne mai spune :
- pai tot asa fac si celelalte asociatii , indiferent de cum se numesc !!!!!!Ce dreaq sa faca aia de la ajvps daca tu te duci si ceri sa-ti vizeze carnetul? Ti-l vizeaza in cea mai mare viteza si iti ia si banii de cotizatie cat ai zice "peste"....................
ne mai spune
- tot asa spun si celelalte asociatii !!!!Crezi ca o sa-ti spuna "fugi d-le de aici ca acu` nu-ti mai trebuie carnet de membru ca sa poti pescui, iti tre` doar permis recreativ/sportiv pe care ti-l elibereaza ANPA si care nu costa decat 30 de lei " Question N-ai sa vezi asta
- nu ai ce face doar cu permis atat timp cat asociatiile au apele arondate pe care vrei tu sa pescuiesti ......si cum apele arondate sunt cele mai cautate de pescari rezultatul vine de la sine ....obligatoriu carnete de membru pentru fiecare apa ce apartine de o asociatii diferite.
- vrajeli cu permise cu 1 leu valabile pe tara sunt vise , pe teren gasesti baieti care vor sa le platesti taxe indiferent de anul lor de infiintare , sau cat de comunisti sau capitalisti sunt.
- asta e adevarul , restul vrajeli....doar taxele conteaza , dar macar tot e bine ca inca pescarul poate sa decida cui da banul.........
- cine crede ca pescarii vor sa devina membrii si sustinatorii unor smecheri de doi lei si oameni fara capatai si pe deasupra mincinosi se inseala...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++ chiar n-ai vazut si exceptii????gigi 2007 scrie:- pai tot asa fac si celelalte asociatii , indiferent de cum se numesc !!!!!!
- tot asa spun si celelalte asociatii !!!!
+++ idem!
+++ nu e nici o apa arondata! Ai muscat-o!- nu ai ce face doar cu permis atat timp cat asociatiile au apele arondate pe care vrei tu sa pescuiesti ......si cum apele arondate sunt cele mai cautate de pescari rezultatul vine de la sine ....obligatoriu carnete de membru pentru fiecare apa ce apartine de o asociatii diferite.
+++ Nu-s vrajeli! Arata-mi un pescar care pescuia cu permis si a luat amenda! Ca "aia" "vor sa le platesti taxe " e treaba lor. Si eu vreau sa castig la loto!vrajeli cu permise cu 1 leu valabile pe tara sunt vise , pe teren gasesti baieti care vor sa le platesti taxe indiferent de anul lor de infiintare , sau cat de comunisti sau capitalisti sunt.

Mihai V ne spune
Orcare asociatie pe care am cunoscuta iti va spune si apele pe care va face controlul si deci pe care ape e valabil carnetul de membru , depasesti 1 km si intri pe apele altei asociatii vei plati alte taxe , astfel de lucruri am intalnit anul trecut ........sa se fi schimbat ceva ???? sa nu mai fie obligatorie asocierea ?????? !!!!!...........ramane sa ne confirmi.....pai daca e asa , lumea de pe aici ce tot dicuta contradictoriu.....sau poate or exista mai multe adevaruri !!!!
Nu am vazut - mergi la casierie si nici o asociatie nu spune sa pescuiesti doar cu permisul fara carnet de membru .+++ chiar n-ai vazut si exceptii????
Pai din ce spui , rezulta clar ca asocierea nu mai este obligatorie , superrrr !!!! Acest subiect face discutii aprinse pe forum , dar se pare ca acest lucru e o dorinta a pescarilor , nu cred ca e concretizata in vreun fel.....+++ Nu-s vrajeli! Arata-mi un pescar care pescuia cu permis si a luat amenda! Ca "aia" "vor sa le platesti taxe " e treaba lor. Si eu vreau sa castig la loto
Orcare asociatie pe care am cunoscuta iti va spune si apele pe care va face controlul si deci pe care ape e valabil carnetul de membru , depasesti 1 km si intri pe apele altei asociatii vei plati alte taxe , astfel de lucruri am intalnit anul trecut ........sa se fi schimbat ceva ???? sa nu mai fie obligatorie asocierea ?????? !!!!!...........ramane sa ne confirmi.....pai daca e asa , lumea de pe aici ce tot dicuta contradictoriu.....sau poate or exista mai multe adevaruri !!!!

- PODOSU DOREL
- utilizator constant
Atunci fa o vizita la asociatiile Aqua Transilvae Club sau Pescari 4Ever! Asta numa'asa, sa vezi ca sunt si exceptii. Dar mai sunt multe altele.gigi 2007 scrie:Mihai V ne spune
Nu am vazut - mergi la casierie si nici o asociatie nu spune sa pescuiesti doar cu permisul fara carnet de membru .+++ chiar n-ai vazut si exceptii????