- cum adica sunt in agonie, dar ei isi vad mai departe de treaba ?????Daca nu ma insel topicul a fost deschis in august 2007, deci de vre-un an si jumatate agvps este in agonie Rolling Eyes desi ei isi vad mai departe de treaba
Sus
- eu vad ca oamenii sunt ok si isi vad linistiti de activitate , vizeaza carnete de membru fara probleme , nu au nici probleme de credibilitate in randul pescarilor, dau acces acestora la pescuit pe aproape toate apele din judet , dovada ca si anul acesta nu s-a renuntat la brandul agvps , cum se tot dicuta pe forum ca o sa se intample .
- ce abureli in legatura cu topicul acesta !!!! , .....se prognoza spulberarea agvps acu mai bine de un an si iata rezultatul .....agvps nr.1 in top !!!!!
- probabil se adevereste zicala ...tace si face !!!!!!
- oricum, eu cred ca e multa dezinformare pe forum, noroc cu pescarii, ca nu musca din prima , altfel daca ar fi fost sa creada ce se spunea pe aici despre disparitia acestei asociatii, n-ar mai fi avut rost sa caute anul acesta sediul agvps, deoarece, acesta asociatie trebuia sa se odihneasca in pace !!!!!! Ce chestie .........!!!!!!!!!