AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 12 Ian 2009, 19:33

luci_t ne spune :
Daca nu ma insel topicul a fost deschis in august 2007, deci de vre-un an si jumatate agvps este in agonie Rolling Eyes desi ei isi vad mai departe de treaba
Sus
- cum adica sunt in agonie, dar ei isi vad mai departe de treaba ?????
- eu vad ca oamenii sunt ok si isi vad linistiti de activitate , vizeaza carnete de membru fara probleme , nu au nici probleme de credibilitate in randul pescarilor, dau acces acestora la pescuit pe aproape toate apele din judet , dovada ca si anul acesta nu s-a renuntat la brandul agvps , cum se tot dicuta pe forum ca o sa se intample .
- ce abureli in legatura cu topicul acesta !!!! , .....se prognoza spulberarea agvps acu mai bine de un an si iata rezultatul .....agvps nr.1 in top !!!!!
- probabil se adevereste zicala ...tace si face !!!!!!
- oricum, eu cred ca e multa dezinformare pe forum, noroc cu pescarii, ca nu musca din prima , altfel daca ar fi fost sa creada ce se spunea pe aici despre disparitia acestei asociatii, n-ar mai fi avut rost sa caute anul acesta sediul agvps, deoarece, acesta asociatie trebuia sa se odihneasca in pace !!!!!! Ce chestie .........!!!!!!!!! :)

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 13 Ian 2009, 10:24

:D :D :D :D :D cea mai tare gluma pe anul asta :D :D :D nr.1 in top? :D :D :D

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 13 Ian 2009, 14:34

nu e important cine e nr 1 ci sa se faca ceva
referitor la pescari pai normal ca se duc caci cei ce intra pe forum nu reprezinta nici macar 1% din pescarii din romania.
din contra au plecat multi de pe forum care au realizat ca sunt cateva asociatii de apartament care le plimba paiul prin gura pe acest forum.
si oricum o asa zisa federatie are probleme mult mai mari decat ce apare aici.e buna zicala" ia-l de pe mine ca-l omor"
numai bine.
ps: era doar parerea mea nu vreau sa intru in polemica cu nimeni

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Ian 2009, 14:46

Cea mai buna selectie a asociatiilor se va face in momentul in care majoritatea pescarilor o sa-si poata ridica permisele de pescuit direct de la anpa sau magazine de pescuit, sau de la sediile asociatiilor fara a fi obligat sa se inscrie in respectiva asociatie. Stiu ca momentan pare o utopie si ca ar scadea drastic numarul membrilor la majoritatea asociatiilor, dar atunci cine se inscrie intr-o asociatie de pescari o face nu pt a obtine permisul de pescuit ci avand garantia ca el fiind membru al acelei asociatii poate sa faca ceva util pt apele in care pescuieste.

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 13 Ian 2009, 15:11

luci_t scrie:Cea mai buna selectie a asociatiilor se va face in momentul in care majoritatea pescarilor o sa-si poata ridica permisele de pescuit direct de la anpa sau magazine de pescuit, sau de la sediile asociatiilor fara a fi obligat sa se inscrie in respectiva asociatie. Stiu ca momentan pare o utopie si ca ar scadea drastic numarul membrilor la majoritatea asociatiilor, dar atunci cine se inscrie intr-o asociatie de pescari o face nu pt a obtine permisul de pescuit ci avand garantia ca el fiind membru al acelei asociatii poate sa faca ceva util pt apele in care pescuieste.
Subscriu la cele de mai sus :wink:

@ apsalba - va rog sa pierdeti cateva minute si intrati pe site-ul www.ajvpsph.ro. Dupa ce-l vizitati va rog sa-mi dati macar un singur motiv pentru care as mai ramane un minut in aceasta asociatie, acum, cand am libertatea de a refuza o astfel de oferta! In afara de asta, avand in vedere ca 2 luni din an pescuitul este oprit din cauza prohibitiei, noiembrie, decembrie , ianuarie, februarie, martie sunt luni in care nu prea se da buzna la pescuit, mai raman 5 luni in care se poate pescui pe bune ca sa zic asa. In aceste 5 luni nu stiu daca apuc sa ma duc de 10 - 20 de ori la pescuit, fie din cauza vremii fie din cauza altor probleme care ma retin pentru a le putea rezolva. Cred ca in aceasta situatie sunt foarte multi pescari dar nu vreau sa generalizez. Vreau ca in putinele partide de pescuit pe care le fac sa respect legea deci sa pescuiesc legal. Sau sa fiu in legalitate si daca pescuiesc pe apele dintr-un alt judet. De ce trebuie pentru asta sa fiu neaparat intr-o asociatie? :roll: Multa stima!
Fir intins!;-)

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 13 Ian 2009, 15:29

luci_t scrie:Cea mai buna selectie a asociatiilor se va face in momentul in care majoritatea pescarilor o sa-si poata ridica permisele de pescuit direct de la anpa sau magazine de pescuit, sau de la sediile asociatiilor fara a fi obligat sa se inscrie in respectiva asociatie. Stiu ca momentan pare o utopie si ca ar scadea drastic numarul membrilor la majoritatea asociatiilor, dar atunci cine se inscrie intr-o asociatie de pescari o face nu pt a obtine permisul de pescuit ci avand garantia ca el fiind membru al acelei asociatii poate sa faca ceva util pt apele in care pescuieste.
ai perfecta dreptate,dar sa sti ca asociatia noastra a dat permisele cu 1(un) leu si la cei care nu au fost membrii la noi si fara ai obliga sa fie,majoritatea din cei care nu au fost membrii nostri,anul acesta au venit si s-au inscris la noi.si nu fiindca suntem mai ieftini

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Ian 2009, 15:43

@ aps caras
Dar oare toti pescarii stiu ca pot sa obtina permisul de pescuit ,eliberat de anpa, si fara a fi membrii intr-o asociatie? daca da, felicitari pt treaba asta.

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 13 Ian 2009, 16:38

nu ai citit atent?le-am dat permise fara sa-i avem membri

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 13 Ian 2009, 16:48

apscaras scrie:nu ai citit atent?le-am dat permise fara sa-i avem membri
Din cate cunosc eu (dar poate gresesc) permisele pentru 2008 au fost ridicate de la ANPA nominal pe baza de tabel. Deci daca ati avut 5000 de cotizanti ati putut ridica 5000 de permise pentru acestia. Faptul ca ati "livrat" permise si altora nu este tocmai legal deoarece singurul distribuitor legal a fost ANPA. Daca acele persoane mentionate de catre dvs nu erau membri ai asociatiei respective nu puteau achizitiona permisele de la dvs.

P.S. Dupa distribuirea permiselor primite in baza tabelului dvs ar fi trebuiti sa mai trimiteti la ANPA un tabel cu membri care au primit permise si cu seria fiecarui permis in dreptul numelui respectiv. Gresesc?
Bucuresti

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 13 Ian 2009, 17:38

feugen scrie:
apscaras scrie:nu ai citit atent?le-am dat permise fara sa-i avem membri
Din cate cunosc eu (dar poate gresesc) permisele pentru 2008 au fost ridicate de la ANPA nominal pe baza de tabel. Deci daca ati avut 5000 de cotizanti ati putut ridica 5000 de permise pentru acestia. Faptul ca ati "livrat" permise si altora nu este tocmai legal deoarece singurul distribuitor legal a fost ANPA. Daca acele persoane mentionate de catre dvs nu erau membri ai asociatiei respective nu puteau achizitiona permisele de la dvs.

P.S. Dupa distribuirea permiselor primite in baza tabelului dvs ar fi trebuiti sa mai trimiteti la ANPA un tabel cu membri care au primit permise si cu seria fiecarui permis in dreptul numelui respectiv. Gresesc?
gresesti

Scrie răspuns