AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Recurs!
Daca e as. de vanatori,sa nu mai pastoreasca pescuitul si sa li se ia toate apele sa fie trecute la as. de pescari,ce e asa de greu de inteles? Tot respectul!apsalba scrie:Azi am primit sentinta prin care s-a respins actiunea aps alba contra agvps prin care i se cerea dizolvarea. Motivarea? agvpsr este asociatie de vanatori, infiintata prin lege si nu ne poate leza interesele ca asociatie de pescari. Ia auzi, ce bucurie pe agvpsr.

apsalba scrie:Azi am primit sentinta prin care s-a respins actiunea aps alba contra agvps prin care i se cerea dizolvarea. Motivarea? agvpsr este asociatie de vanatori, infiintata prin lege si nu ne poate leza interesele ca asociatie de pescari. Ia auzi, ce bucurie pe agvpsr.

si uite asa se mai scrise o fila in jurnalul marii batalii

Re:
Te ajuta apsalba , cum sa nuSENIOR scrie:Dom'le,eu te sprijin cum pot! Sunt total de partea ta! Ar trebui vb. si cu guvernatorul Deltei,k e om cinstit-cel putin asa pare...Ne-ajuta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- junior
Da dom'le!Su7nt de acord-cu o conditie!
Trebuie sa fie scoase TOATE apele din mainile hotilor de la agvps si sa dea socoteala-repet:in fata legii(ca din salarii nu aveau de unde sa stranga ATATEA AVERI, iar celor noi sa li se creeze un asemenea cadru legislativ incat sa-i purem controlo oricare dintre noi la orice ora-fiecare-n zoma lui si totodata,daca-i prins cu fofarlica sa i se ia tot ce are pt. recuperarea pagubelor produse prin hotiile respective si sa-nfunde puscaria cu ani grei dom'le,nuca acum...Si sunt de acord sa fie un permis unic emis de o as. a noastra,a pescarilor sportivi si da,sunt de acord sa dau o taxa modica in plus,dar v-am spus pt. ce,si daca ma duc si bag sonarul in balta,sa vad ca e peste,chiar daca nu prind fiindca nu mananca!!! Asta ar fi corect! Va salut!

senior ne spune:
- poate asa si trebuia sa se intample, sa nu mai stii care e hotul !!!!!! una striga mai tare ca alta ca e mai curata si mai nepatata !!! (in realitate an de an e mai rau, an de an mai multe asociatii, an de an mai multe taxe , daca s-ar putea din km in km......
- hai noroc si la multi ani , ca belele curg de la sine !!!!!
- ce simplu ar fi , daca ar fi asa...problema e ca demult timp agvps nu mai joaca singur ci alaturi de atatea si atatea alte asociatii cu nume colorate si dupa aceleasi legi care nu fac diferente intre ele....si din pacate rezultate sunt zero.Trebuie sa fie scoase TOATE apele din mainile hotilor de la agvps
- poate asa si trebuia sa se intample, sa nu mai stii care e hotul !!!!!! una striga mai tare ca alta ca e mai curata si mai nepatata !!! (in realitate an de an e mai rau, an de an mai multe asociatii, an de an mai multe taxe , daca s-ar putea din km in km......
- hai noroc si la multi ani , ca belele curg de la sine !!!!!
-
- junior
Prin lege sa i se dea dreptul de control asupra srl. alea!
Aia de-au luat Dunare(zeci de km!!!) in concesiune,ce fac aia pt. pestele din apa aia? Pt. pasarile de pe maluri si in general pt. minunatele ecosisteme ale Dunarii,in special in Delta?! Pai de ce are dreptul numai Nastase de ex. sa pescuiasca in zona respectiva,unde are el concesie? Ce.e apa lui,pestele lui,pamantul lui?De ce sa-i dau eu lui o taxa suplimentara,ca asa vrea el si asa s-a-nteles cu smecherii aia car i-au concesionat-o? Sa-i dea doar o simpla licenta de pescuit,dar si-aia cu obligatii:de repopulare-pe banii lui,de amenajare,de curatire,iar as.de pescari.alaturi de celelalte orgasne abilitate sa poatew participa oricand la controale asupra lor!Tineti minte:"Copilul care nu plange nu-i da mama san!" si "Cere si ti se va da!"

La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!..........fratilor nu il cunosc pe apsalba,am fost si cu el si impotriva lui,dar el sa implicat si stie cel mai bine!:ajv.............,este o felie mare de cas...........caval,patrimoniul lor(al nostru,eu am avut permis la ei din 59-60),este imens +structurile lor(nume vehiculate peste tot),facem valuri DEGEABA!Aps .............permis mai ieftin+implicarea mai mare a conducerilor(ce am vazut eu ,in sud).Asa, ca un an, care sa fie, cel putin ca acesta, care azi,"gateaza"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!