AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 03 Dec 2008, 13:28

apsalba scrie:Da un temei legal pentru ca asociatia sa ia profitul.
Dati-ne un temei legal ca sa nu-l ia! Asociatie nonprofit inseamna ca asociatii nu pot scoate profitul din asociatie ca dividende, nicidecum ca asociatia nu poate avea profit si nu-l poate reinvesti!
Evident, e mai putina bataie de cap daca profitul merge la o firma de consultanta si munca se face voluntar.

apsalba scrie:Nu vezi ca esti caraghios? .

Mai aveti injuraturi? Mai stiti si altele?
apsalba scrie:Ai uitat sa spui ca o pista de pescuit nu este o groapa nenorocita. Unde sunt digurile, standurile platfomele, caile de acces?
N-am uitat defel. Dar asa e matematica, mai grea. E mai usor sa injuri decat sa calculezi:
Incasari 1 milion ron/ha
Profit 100 000 ron/ha
Diferenta (rezultatul operatiei de scadere): 900 000 ron/ha pentru cheltuieli de exploatare, indiguiri, cai de acces, platforme, taxe, etc.
E o suma mica, dar chiar a trecut neobservata? Sau n-ati gasit alt motiv pentru a mai scoate cateva invective din caciula?

apsalba scrie: Impotenta ta ...

Da, se pare ca mai aveti!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 03 Dec 2008, 21:37

Balastierele in albia majora sau minora, sint o crima.Ai dreptate,apsalba,daca iti folosesti minte chiar si mai putin decit o pot folosi eu,si tot iti dai seama ca e doar o afacere ilegala si criminala pentru natura...Chiar daca ai toate aprobarile(romania ,ce sa-i faci?) tot n-ai nici o scuza tu,cel care dai in judecata guvernul,tu cel care ceri oprire pescuitului in apele de munte,tocmai tu cel care vrea sa conduca pescuitul si pescarii !Cite balastiere sint in occident in albiile riurilor?
Iti dau o idee:dupa ce se opreste pescuitul in apele de munte ,ca urmare a solicitarii tale,incepe exploatarea pietrelor din albiile riurilor si piriurilor de munte, cite au mai ramas pentru ca cele mai multe sint deja in vilele zise case de vacanta (pardosesc alei,garduri,ziduri ,seminee etc).Vei obtine aprobarile foarte usor!La prima ploaie serioasa oricum vor fi alte pietre in riuri.Ce conteaza ca padurea pleaca la vale!
Daca aveai o balastiera si asta era afacerea ta ,pe linga atitea care sint,nu era aproape nimic!dar sa spui ca prin balastiere vei ajuta pescuitul e ca si cum ai spune ca faci trafic cu droguri pentru a folosi banii "cistigati" la combaterea traficului de droguri!!!

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 04 Dec 2008, 18:11

nucus vezi ca deraiezi!unde vezi tu ca scrie de balastiere in albia raului.acum esti rautacios,mai citeste o data.....trage aer in piept fi calm si citeste.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 05 Dec 2008, 08:14

Nucus,
nu am nici o balastiera si sunt singurul din Romania care a cerut prin instanta anularea tuturor autorizatiilor date pentru exploatarea balastului din albiile raurilor. Putina decenta ( sau informare prealabila ) nu ar strica.

Spune-mi te rog, din 10660 km rauri cu potential salmonicol, cate sunt apte pentru pescuit?

NR. Nu ai observat ca este vorba de exploatari in terase (sti ce sunt alea) si lacurile formate sa fie folosite pentru pescuit. Putina atentie! :oops:

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 06 Dec 2008, 20:31

N-am observat pentru ca nu am avut ce sa observ. Unde ai spus despre ce fel de exploatari e vorba?Mine ai sa spui ca balastierele sint in desertul Kalahari!Mereu ai niste intrebari trasnet.Si eu cum verific daca sint 10660 km?Stiu ca tu le-ai verificat si le sti pe toate.(le cunosti debitele maxime si minime,capacitatea de hrana si adapost,ph-ul,saruri, poluare, etc.etc)Ei vezi, tocmai asta (si nu numai asta) ma face sa cred ca nu esti de buna credinta!S-au dus si Vadim,si Cozma si Becali.Si nu poti sa spui ca nu au avut milioane de sustinatori.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Dec 2008, 08:38

Nucus,
Planul de management al FNPSR pe care l-am intocmit personal dupa o documentare de trei luni de zile avea vreo 460 de pagini si cuprindea date despre toate bazinele hidrografice din Romania, asa cum sunt ele catalogate de HG 202/2002 cu modificarile si completarile ulterioare. Printre altele am studiat si baza cadastrala a ANAR, administratorul legel al acestora, asa ca datele sunt exacte. Cuprindea de asemenea date despre zonele de risc privind sanatatea resursei acvatice vii (in special a celor infestate cu metele grele) si pe care tu si colegii tai le ingurgitati cu mare placere, dupa ce le schimbati domiciliul din rau in tigaie. Cuprindea zonele protejate si date despre speciile de peste cu risc de disparitie din bazinele naturale (vezi mihaltul, linul, specii rare si de interes natinal, etc). De asemenea cuprindea un capitol din care reiesea lipsa valorii de comercializare a speciilor autohtone cat si gravele dezechilibre care au aparut intre diferite specii acvatice si necesitatea restabilirii acestor echilibre. Probabil ca domnii de la anpa au fost speriati de grosimea documentatiei daca refuzat sa o studieze.
Crezi ca daca am facut acest efort, l-am facut pentru a-mi face cineva statuie sau ca un pas mic ce trebuia facut demult? Nu iti inteleg veninul din postarile pe care le faci, criticand tot ce am intreprins intr-o directie in care nimeni nu face si nu a facut nimic. Te asigur ca nu am cerut pentru acest demers nici un leu numanui. Desfid pe aceia care cred ca in orice actiune pe care o face cineva intr-o directie de interes general, non profit, se ascunde un interes privat. Cei care ma cunosc stiu ca nu beneficiez de nici o gratificatie din activitatea de presedinte al asociatiei si al federatiei si ca mai mult, le-am pus la dispozitie sediu, logistica, servicii etc, fara sa pretind nimic in schimb, suportand si cheltuielile aferente.

PS Cum crezi ca ar arata un om de buna credinta? Ca tine, ca adiwolf, ca MihaiV? Da-mi si mie un profil al acestuia.

sorin15
junior
junior

Mesaj de sorin15 » 08 Dec 2008, 10:02

Serios 460 de pagini???!!!!!!!!!!!
Poate ne scrii si noua cate o pagina pe zi, numai asa sa ne documentam....
Pana atunci poate castigi si procesele....
Si poate ne spui, pana sa-ti faca cineva statuie, care sunt cheltuielile acestei federatii? In afara de cheltuielile de judecata, bineinteles.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 08 Dec 2008, 13:47

Da-mi o adresa de e-mail si ti-l pun la dispozitie. Nu este secret. Numai sa ai rabdare sa-l citesti. Fi convins ca pana il citesti, se castiga si procesele.
Cheltuielile federatiei se regasesc in BVC si in raportul de descarcare de gestiune aprobat de AG, care se face anual. Sti ce sunt alea, ca pe la ajvps nu se stie ce sunt. Sau cel putin muritorii de rand nu au acces la ele! :D :D :D

PS Vezi ca din cauza crizei financiare s-au interzis pana si impaierile. Mai nou te dau direct cu var. :D :D :D

PPS Sti ce este un plan de management? Daca da, da-i o definitie scurta pe urmatoarea postare. Ai dreptul sa consulti si un dictionar.

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 08 Dec 2008, 17:23

As vrea sa mergi pe Somesul rece ca sa vezi ce au facut acolo Dir.Silvica Cluj impreuna cu Aqua Transilvae si ce plan de management au.Si nu s-a laudat nimeni!!!Tu vrei sa desfiintezi AGVPS de parca nu ti-ar ajunge FNPSR.Fa la tine raiul pe pamint si ai sa vezi cum toti o sa se afilieze la FNPSR.Pina acum n-ai decit niste procese rasunatoare (cistigate si nu prea),proiecte de managenament pe sute si sute de pagini,citeva concursuri firave,niste viitoare balti in care sint niste balastiere si nu (inca) pesti ,spui ca o sa ceri viitorului guvern sa interzica pescuitul in apele de munte si... vrei sa pari de buna credinta.Exista un baron(german) si un cavaler(spaniol) carora le semeni de minune.
Sa stii ca nu "ingurgitez"pesti.Si nu mai poti tu de cum se fac BVC-urile la ajvps!?Cam tot asa ca la FNPSR!! Si sint f usor de verificat .( nu au planuri galactice de management)
PS.Ai uitat sa-l pui si pe genu printre cei care nu te lauda.PUNCT!
Nu voi mai rspunde pina cind iar vei ataca pe cineva care nu e de acord cu tine

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 08 Dec 2008, 18:41

Uita , dar nu iarta :P De fapt e o discutie inutila din punctul meu de vedere si nimic altceva .

Scrie răspuns