Deciziile nu au fost suspendate, doar Ordinul. Suspendare nu inseamna (inca) anulare. De la suspendare nu s-au mai emis Decizii, dar cele emise raman valabile. Nu am primit nici o instiintare din partea ANPA cum ca nu mai sunt valabile, dimpotriva. Popularea pe care am facut-o, am facut-o in baza aprobarii primite de la ANPA si SUB DIRECTA COORDONARE A REPREZENTANTULUI ANPA in teritoriu, Dl. Insp. Piscicol zonal, ing. Micoroi Dimitrie.Pityu, care-i treaba cu deciziile alea? Nu mai sunt suspendate in instanta?
Vezi ca am mai spus inainte ca indiferent daca e valabil sau nu, am facut aceste repopulari pentru ca tu stii bine care este situatia apelor de munte din punct de vedere al populatiei salmonicole. Daca consideri ca am facut un lucru negativ, e treaba ta. Eu zic ca am facut ceva bun in favoarea naturii. Ma bucur ca am putut face treaba asta cu acte in regula si crede-ma ca am vazut fetele celor 17 pescari din asociatia noastra, care au venit cu masinile personale, pe benzina si banii lor fara sa ceara vre-o despagubire. Erau mai fericiti ca niciodata. Cand am eliberat 100 de buc, de reproducatori in lacul Cariera, sa fi vazut ce spectacol de sarituri ne-au oferit. Parca erau sarituri de bucurie al detinutilor care au scapat din puscarie. Am fost atat de surprinsi ca am uitat pur si simplu sa-i fotografiez, desi am facut in rest nenumarate poze.
Nu stiu care-i parerea voastra, dar noi suntem foarte mandrii ca am reusit treaba asta si cand am vazut cat e de simplu, am hotarat sa o facem in fiecare an de-acum inainte, fara sa exageram, doar in limita in care observam ca apele au nevoie de ajutorul nostru si numai cu aprobarea forurilor de specialitate, care au si ei studiile lor in domeniu si bineanteles ... competenta!