AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pityu
veteran
veteran

AGVPS odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 01 Dec 2008, 00:23

Adiwolf a scris
pityule,
esti penibil
Atunci ce sa mai zic de tine, care esti mult, mult sub nivelul meu ?

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Re: AGVPS odihneasca-se in pace

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 01:32

pityu scrie:gigi a zis
deoarece avem asociatii grupa mare si mai vechi si mai noi
gresit gigilica ! Avem asociatii f.f. putine
Alea vechi sunt cooperative, nu sunt asociatii. Acolo sunt o hoarda de angajati si angajate care nu au nici in cot, nici in maneca cu pescuitul. Noi cei care ne-am asociat legal dupa noua lege a asociatiilor si fundattiilor ca adevarate ONG-uri, vrem sa determinam cat mai multa lume sa se asocieze ca sa schimbam soarta pescuitului, dar voi care ziceti ca sunteti pescari, nu vreti sa intelegeti ca soartta noastra e in mainile noastre. De noi depinde daca vom reusii sau nu sa o imbunatatim.
Decat sa stati vesnic pe langa si din umbra nucului batran sa aruncatti cu invective de tot felul in cei care vor sa faca ceva, arattatti voi cat de mult sunteti in stare, dar faptic - nu cu gura, ca asa stie oricine! Ma intelegi Omule ????
bine zis pityu :respekt: :respekt: :respekt:

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 01:36

adiwolf scrie:pityule,
esti penibil
e frumos?

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 01 Dec 2008, 17:29

Stiu prea bine ce inseamna o asociatie de pescari:
1.daca sint 5 membri vor fi cel putin 6 pareri si toate fff bine argumentate
2.la treaba vor pune osu" 2 sau 3 iar restul vor sta pe margine asteptind ca ceva sa nu iasa bine.Si asta e un caz fericit ptr. ca cei de pe margine de fapt vor pune strimbe si bete in roate ,vor birfi etc.
3.aproape toti vor fi vesnic nemultumiti spunind ca ar fi iesit lucrurile cu mult mai bine daca se ocupau ei ... dar deh,nu li s-a cerut.
4.marea majoritatea vor dori sa plece de la pesuit cu zeci de kg. de peste si unii dintre ei vor pactiza cu braconierii etc etc etc.
apsalba nu sint membru la PP Iasi ci la AJVPS Suceva.Mi-ai spus o data ceva cum ca as fi o rusine ptr.pescuit.( nu au fost cuvintele astea dar asta era sensul).
Am vazut ce s-a intimplat cu delta(rezervatie a biosferei!!!),am vazut ce s-a intimplat in muntii Rodnei si mai in toate rezervatiile nationale(s-au dus ursii,s-au dus risii, s-au dus caprele negre,s-au dus lostitele,s-au dus pastravii din lacurile alpine,s-au dus lipanii,s-au dus boistenii si zglavoacele,s-au dus padurile,in golurile alpine se pasuneaza si se defriseaza jnepenisurile ptr. a se face pasuni etc) si toate cu cele mai inaltatoare intentii,cu planuri si studii extraordinare prin care se justifica pentru prostime jaful,vandalismul,crima impotriva naturii.Sigur ,nu am dovezi,dar mi se pare ca asta vrei sa faci si tu .Iar aduci ca argumente niste planuri marete.A propos,care e treaba cu balastierele? De ce nu raspunzi?
Iti doresct din tot sufletul ca planurile tale marete sa se infaptuiasca asa cum sint trecute in programe, si eu sa ma insel!!!(da Doamne! dar ma indoiesc pina la pamint)

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 01 Dec 2008, 20:07

nucus spune
Iti doresct din tot sufletul ca planurile tale marete sa se infaptuiasca asa cum sint trecute in programe, si eu sa ma insel!!!(
- eu cred ca te inseli, au avut atata timp sa dovedeasca.........poate dupa alegerile astea !!!!!

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 01 Dec 2008, 20:54

- dar daca stau bine si ma gandesc ...nu stiu de ce ,...nu cred ca pot sa se apuce de treaba pana nu moare ajvps , chiar nu stiu de ce ...nu prea au explicat :D !!!!....nu stiu , e complicat !!!
- cred ca e jale , in domeniu, cam peste tot , dar de tipat si explicat nu-i intrece nimeni.....dar nu stiu ce tot se vrea sa se arate , ca rezultatele lipsesc cu desavarsire !!!!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 01 Dec 2008, 21:42

gigi 2007 scrie:- eu cred ca te inseli, au avut atata timp sa dovedeasca.........poate dupa alegerile astea !!!!!
dupa astea? pana acu au fost la putere. O fi mai usor in opozitie?

pityu
veteran
veteran

AGVPS odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 01 Dec 2008, 21:54

gigi a scris
- eu cred ca te inseli, au avut atata timp sa dovedeasca
sper ca aici te referi strict la AGVPS, pentru ca noi existam doar de 2 ani, timp in care de fapt nu am avut acces la resursa acvatica vie din cauza agvps-ului care monopoliza toate apele, spunandu-ne ca n-avem decat sa pescuim pe asfalt
In luna august (anul curent)am primit ape de la ANPA in baza Planului de Management si in luna Octombrie am si facut prima actiune de populare cu reproducatori de pastrav indigen.
Membrii asociatiei au cam fost impotriva spunand ca de ce aruncam banii asociatiei pe fereastra, ca vin alegerile, se schimba guvernul si O.M.331 si vom pierde din nou apele. Stii ce le-am raspuns (in plenul sedintei, nu pe la colturi!)? Ca nu-i nimic ! Daca le vom pierde, considerati ca am facut un lucru bun pentru natura! Trebuie cineva sa se mai gandeasca si la mama-natura (saraca de ea !).

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 22:09

pityu nu tre sa dai explicatii la 4-5 forumisti.astia nu reprezinta pe nimeni,tu crezi ca-i intereseaza ce fac asociatiile?pe astia ai intereseaza sa-si ia permise iar munca sa o faca fraierii,pe gratis

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 01 Dec 2008, 22:30

important este ce face asociatia cu membrii sai,sa le apere drepturile,si sa tina cont de ceea ce vor ei sa faca,restul treaba lor,nu ai observat ca pina acum doar noi i-am bagat in seama?

Scrie răspuns