- ok , daca e asa cum spui , aceste lucruri nu pot trece neobservate si vei fi apreciat de pescari pentru ceea ce faci in zona ta de actiune !!! Nu trebuie sa apara o lege ca pescarii sa ti se alature...Daca le vom pierde, considerati ca am facut un lucru bun pentru natura! Trebuie cineva sa se mai gandeasca si la mama-natura (saraca de ea !).
- probabil esti printre putinii care au inteles ca ai front de lucru si faci ceva concret pentru pescari, dar din pacate noi vorbeam despre atatea si atatea locuri din tara , unde multe asociatii nu s-au trezit, probail ele vor doar sa incaseze taxe si pescarii sa populeze apele...........asa cum spune si nucus
- de ce sa nu se spuna aceste lucruri ?????Am vazut ce s-a intimplat cu delta(rezervatie a biosferei!!!),am vazut ce s-a intimplat in muntii Rodnei si mai in toate rezervatiile nationale(s-au dus ursii,s-au dus risii, s-au dus caprele negre,s-au dus lostitele,s-au dus pastravii din lacurile alpine,s-au dus lipanii,s-au dus boistenii si zglavoacele,s-au dus padurile,in golurile alpine se pasuneaza si se defriseaza jnepenisurile ptr. a se face pasuni etc) si toate cu cele mai inaltatoare intentii,cu planuri si studii extraordinare prin care se justifica pentru prostime jaful,vandalismul,crima impotriva naturii.......
- repet , respect pentru ce faci in zona , daca acest lucru e adevarat , dar pentru ce se intampla prin tara...........fara cuvinte (zero barat )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!