AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
malin
senior
senior

Mesaj de malin » 24 Oct 2008, 18:39

Chestia cu FNPSR pe locul 3 la crap este simptomatica pentru tot ce inseamna nea Fane. Probabil ca vom afla ca lotul din Italia este al FNPSR. Vrea omul sa alinieze toti pescarii din Romania si sa-i reprezinte. Ce aveti cu el? Pana la urma e vorba de bani. Are proiecte, iar astea legate de pescuit chiar ca sunt greu de controlat. O sa bage mustata la smantana si o sa constatati ca apele si pestii sunt tot la fel de terminate? Va asteptati la altceva? 8)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Oct 2008, 20:47

Sa speram ca nu ne vom uita "istoria"...Nu de alta dar chiar ar fi pacat sa o repetam... :evil:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Oct 2008, 07:46

zamfi scrie:Sa speram ca nu ne vom uita "istoria"...Nu de alta dar chiar ar fi pacat sa o repetam... :evil:
http://www.lrs.ro/forum/viewtopic.php?t=33

:oops: :oops: :oops:

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 29 Oct 2008, 23:56

apsalba ne tot spune :
Batalia nu este pe ciolan; de acum se pune problema pe unde se scoate camasa de cei care 18 ani si-au facut de cap erijindu-se in conducatorii pescarilor si care in fapt si-au garnisit burdihanele cu osanza din banii fraierilor care i-au crezut ca sunt cine sunt.
- chiar ....chiar de ce nu ne spune si de ce plateau fraierii ..????? ..cand ar fi fost foarte simplu sa plateasca la orice asociatie ar fi vrut....
- sa nu le fi parut lor ca acest lucru e o alternativa ....????
- sa le fi parut lor , ca altii nu fac nici macar cat au facut ceilalti ????
- sa fi fost.......dar , ce tot ma intreb eu , mai bine sa raspunda apsalba de ce nu toti pescarii din romania nu platesc taxele la el , ca dupa cum ne spune , ar fi cel mai tare din parcare......
- cred ca e un neinteles al timpului....auzi ..si pescarii astia sa plateasca taxe pe la altii , cu toate ca sunt liberi sa se aboneze de mult timp pe unde vor ei.....
- ce chestie domnule !!!! sa dea ei banii prin alte parti.............de parca
i-ar fi obligat cineva - pai ei nu stiu ca sunt liberi ??!!!!!
- si pescarii astia , n-ai nici o nadejde in ei...... :)
- culmea pescuitului e - cu cat apar mai multe asociatii, cu atat pestele se imputineaza, atat timp cat fiecare din aceste asociatii , dupa spusele lor, populeaza in fiecare an de zece ori mai mult decat in anul precedent.....
- oare de ce pe unii din astia noi, nu-i crede nimeni , caci apsalba spune ca pe cei vechi "i-au crezut ca sunt cine sunt" ????!!!!!!
N-am treaba cu nici unii , ....dupa mine bine ar fi sa nu existe nici un fel de asociatie , care e doar asociatie cu numele ...pentru pescari nefacand nimic , doar vorbe si multa lauda de sine..........

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 31 Oct 2008, 11:33

gigi 2007,

Nu este vorba cui platesc pescarii, acestia fiind liberi sa faca ce vor. Este vorba de un pricipiu; accepti sa se erijeze in reprezentantul pescarilor o persoana juridica infiintata ilegal de comunisti si care continua sa functioneze prin falsuri si minciuni fara sa-i intrebe pe pescari daca o accepta sau nu? Asta este tot. Nu cred ca FNPSR face prozelitism. Se inscrie cine si daca vrea. Atat si nimic mai mult.

PS Pentru pescuitorul.
Judecatorul delegat de pe langa RC Bucuresti a repus pe rol dosarul prin care Selaru si-a declarat falsul in declaratii in ''eroare materiala'' si schimbarea solutiei in dizolvare. Sa nu creada cineva ca acest strigoi comunist numit AGVPSR va putea scapa fara sa dea socoteala de ilegalitatile pe care le-a facut.

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 31 Oct 2008, 20:31

apsalba ne spune
Este vorba de un pricipiu; accepti sa se erijeze in reprezentantul pescarilor o persoana juridica infiintata ilegal de comunisti si care continua sa functioneze prin falsuri si minciuni fara sa-i intrebe pe pescari daca o accepta sau nu
- fals ...total fals ... un raspuns ce n-are legatura cu realitatea si mai ales cu pescarii , care in numar majoritar au continuat sa cotizeze pe la ajvps si n-am vazut nici cel mai mic protest, contra ajvps , indiferent prin ce loc am umblat prin tara.(defapt de pe acest forum am sesizat ca unii in loc sa-si vada de treaba , ca nu-i retine nimeni de la munca, au grija altora..)
- pai cine crede, ca ar fi cineva nebun, sa pastreze un nume de pe vremea comunistilor , daca acel nume ar reprezinta in memoria pescarilor "strigoi comunist" , cum ne tot abureste apsalba....
- eu cred ca asta chiar ne ia pe toti de fraieri, defapt nu s-a sfiit s-o si faca.....in loc sa "gandeasca strategii pentru pescari in timp ce noi pescuim "
- eu cred ca , tocmai , pentru pescari, nu acelea au fost vremurie marilor furaciuni si oricine isi aduce aminte ca atunci balta avea peste indiferent de ce trestie tineai in mana.....
- pescarii nu sunt fraieri , ei n-ar mai fi platit din minutul unu dupa revolutie, daca s-ar fi simtit jefuiti si mai nu stiu cum ne mai spune apsalba..ajvps s-ar fi desfiintat tot in minutul unu.......s-au desfiintat ele partide, fabrici, uzine, au disparut industrii intregi si culmea astia sa fi putut rezista , daca apsalba ar fi avut dreptate....
- eu cred ca s-a tinut mult la nume , care defapt pentru pescari a fost un bun renume.
- e foarte simplu sa-ti schimbi codul unic si forma de organizare , nu vad ce-i retine sa nu faca acest lucru,... probabil numele nu e de aruncat.
- deci , defapt apsalba trebuie sa ne raspunda de ce crede el ca acesti oameni nu vor , contra unei sume modice si in timp record sa se redenumeasca, asa cum au facut-o, in fapt, majoritatea intreprinderilor si asociatiilor vechi comuniste si care nu au avut nimic de pierdut ...?????
- da mai bine sa nu ne mai spuna nimic ca iar incepe cu " batalia pe ciolan , ....garnisit burdihanele cu osanza din banii fraierilor .......ma doare capul .....macar de-ar face altii sa mai vina vremurile cand balta chiar avea peste...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- respect pentru cei cu baltile private in care somnul , stiuca mai ca vor sa sara pe maluri...mai vedem si noi cum arata , nu doar in poze sau pe youtube............prin partile noastre cred ca deja sunt pe cale de disparitie, daca nu se intimpla ceva in domeniu.......... :)

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 02 Noi 2008, 01:09

gigi 2007 scrie:- fals ...total fals ... un raspuns ce n-are legatura cu realitatea si mai ales cu pescarii , care in numar majoritar au continuat sa cotizeze pe la ajvps si n-am vazut nici cel mai mic protest, contra ajvps , indiferent prin ce loc am umblat prin tara.(defapt de pe acest forum am sesizat ca unii in loc sa-si vada de treaba , ca nu-i retine nimeni de la munca, au grija altora..)
Pescarii au continuat sa cotizeze la AJVPS-uri pentru ca n-au avut alternativa ... si nici nu au fost informati corect.
Bunaoara in judetul Iasi, in anul 2007, AJVPS-ul nu a dat pescarilor permisele de pescuit. (le-a dat doar o chitanta pe care scria ca au platit "taxa de pescuit pe 2007" :wink: )
Urmarea a fost ca in 2008 o asociatie non-AGVPS a ajuns sa aiba mai multi membri cotizanti decit AJVPS-ul. (Poate nu o fi doar asta cauza ... insa nici nu pot fi de acord cu o motivatie cum ca vinovati ar fi doar ceilalti care pretind o cotizatie ceva mai mica. :roll: )

Cit despre brandul AJVPS ... asociatia ieseana tocmai si-a schimbat numele in AVPS Iasi - nu ca ar conta :twisted: - insa indiferent de valoarea pe care o pretinzi uite ca "valorosul" brand comunist a fost abandonat. :lol: :shock:

Daca nu s-au desfiintat pina acum asta s-a intimplat pentru ca AGVPS a stiut sa faca lobby pe linga cei aflati la putere obtinind o lege care obliga pescarii sa le plateasca cotizatii.
Altfel zis si-au asigurat ciolanul ... si acum trebuie sa si-l apere de altii mai hamesiti . :lol:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 02 Noi 2008, 15:36

"Altfel zis si-au asigurat ciolanul ... si acum trebuie sa si-l apere de altii mai hamesiti "
Cine ar fi acestia?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 03 Noi 2008, 10:07

Dupa parerea mea este imposibil sa mai apara asa ceva, acum cand pescarii sportivi au destinele in propriile maini. Depinde de ei ce viitor vor avea si cum vor sti sa si-l programeze si sa-l gestioneze. Pacat ca au trecut 18 ani si nu s-a facut mare lucru.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 03 Noi 2008, 11:52

Nick scrie:"Altfel zis si-au asigurat ciolanul ... si acum trebuie sa si-l apere de altii mai hamesiti "
Cine ar fi acestia?
Nick sa stii ca nu am dorit ca "hamesiti" sa aiba sens periorativ. :oops:

Ca sa fac o paranteza, stiu ca e mai academic sa spun ca rezolvarea unor necesitati alimentare ma determina sa merg periodic la piata ... insa in anumite situatii parca e mai "plastic" sa afirm ca foamea o face. :lol:

Asa si aici, nu vorbim de asociatii care sa-si asigure grosul fondurilor din sponsorizari si donatii ... ci de asociatii la care majoritatea fondurilor se constituie din cotizatii. Vorbim de acele asociatii carora nu le prisosesc fondurile banesti si care contesta monopolul AJVPS-urilor de a taxa accesul persoanelor fizice pe apele publice.

Scrie răspuns