Mare dreptate ai grait monser !pana s-or intelege intre ele sa se uneasca din nou intr-o singura asociatie ,federatie..etc , pentru ca noi sa putem plati o singura data ,eu cred ca mai dureaza....
AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
agvps odihneasca-se in pace
gigi (prietenul meu) a zis :
Portugalia - 8 euro/an - toate apele publice interioare (mai putin la ocean). Permisul se procura de la directia silvica.MihaiV scrie:Ia zi, in care tara ai mai auzit de chestia asta: platesti o data si pescuiesti un an in toate apele tarii?
A comunism melancolic seamana mai mult situatia care se vrea acum instaurata in Romania. "Artizanii" acestei schimbari ar putea-o prezenta cam asa : Tot pescarul "pune umarul" pentru instaurarea legalitatii si sportivitatii pe apele patriei, in frunte cu avangarda acestora, asociatiile de pescarii sportivi...

Fii sincer si recunoaste ca marea majoritate a apelor publice din Romania ar fi in aceleasi situatie si fara "gestionarea durabila" efectuata de asociatii in ultimii ani. Si nu cred ca situatia se va schimba radical cu planurile de management .
Insa da bine afirmatia "la noi in judet nu se braconeaza" ... si din pacate astfel de laude nefondate la nivel national ... au rezultatele care se vad

Consider ca mai bine ar fi ca asociatiile sa-si vada de treburile lor, concursuri, o balta sau doua, eventual si o pista de concurs ... si doar asa din cind in cind vreo actiune de igenizare a apelor publice sau de sprijinire a politiei in depistarea braconierilor, poluatorilor etc. .
Poate in felul acesta FNPSR nu ar mai sari la gitul AGVPS (si nici invers

Poate fiecare ar incerca sa atraga pescarii prin actiunile organizate ... pentru ca orice actiune are un anumit grad de adresabilitate ... s-ar lucra pe grupuri tinta in loc de a culpabiliza pescarii care nu participa la nici o actiune organizata (din cele 10 dintr-un an ... 9 fiind identice

mihai v spune
- macar de-ar merita sa platesc permise prin fiecare oras pe unde merg , deoarece nu stiu cum se face ca pestele cu care acestia populeaza ei raurile il prind altii din alte asociatii pe la dunare ...etc
, oricum n-am inteles cum reusesc ei sa retina pestii lor pe teritoriul asociatiilor lor ...
- nu inteleg de ce trebuie sa platesc practic aerul pe care il respir de la asociatia respectiva , pentru ca altceva n-am ce , deoarece raurile , locurile , pestele au existat aici din totdeuna , n-am vazut mai nimic spectaculos pe unde am umblat...si nici eforturi deosebite din partea cuiva, sa simt ca cineva are grija de aceste locuri...
- exceptiile nu cred ca conteaza deoarece cred ca sunt putine..si cu o floare nu se face mai nimic ( zero la cat e tara de mare )...
- oricum repet , am avut un drept pe care l-am pierdut si e regretat de toti pescarii , in afara bineinteles de sefii de asociatii , pe care sa zicem ca ii intelegem....si noi n-avem ce face si trebuie sa acceptam
- problema e ca noi acceptam ceva impus de nu stiu ce legi care se tot schimba si se tot schimba de nu mai intelegi nimic...dar de ce unii se mai bat in piept cu dreptul lor de a ne taxa contra nimic ...chiar nu cred ca e in regula !!!!!!!!!
- comunism necomunism este un drept al pescarilor pe care acestia l-au avut , iar acum l-au pierdut ....Asta-i visul comunistului melancolic. Ia zi, in care tara ai mai auzit de chestia asta: platesti o data si pescuiesti un an in toate apele tarii?
- macar de-ar merita sa platesc permise prin fiecare oras pe unde merg , deoarece nu stiu cum se face ca pestele cu care acestia populeaza ei raurile il prind altii din alte asociatii pe la dunare ...etc

- nu inteleg de ce trebuie sa platesc practic aerul pe care il respir de la asociatia respectiva , pentru ca altceva n-am ce , deoarece raurile , locurile , pestele au existat aici din totdeuna , n-am vazut mai nimic spectaculos pe unde am umblat...si nici eforturi deosebite din partea cuiva, sa simt ca cineva are grija de aceste locuri...
- exceptiile nu cred ca conteaza deoarece cred ca sunt putine..si cu o floare nu se face mai nimic ( zero la cat e tara de mare )...
- oricum repet , am avut un drept pe care l-am pierdut si e regretat de toti pescarii , in afara bineinteles de sefii de asociatii , pe care sa zicem ca ii intelegem....si noi n-avem ce face si trebuie sa acceptam
- problema e ca noi acceptam ceva impus de nu stiu ce legi care se tot schimba si se tot schimba de nu mai intelegi nimic...dar de ce unii se mai bat in piept cu dreptul lor de a ne taxa contra nimic ...chiar nu cred ca e in regula !!!!!!!!!
DE CE SE DETURNEAZA TOPIC-UL
Nu va intereseaza ca Jud. sect. 2 a respins si ultima exceptie ridicata de AGVPSR? Ce o sa mai spuna Selaru la interogatoriu, cand va fi intrebat cum s-au dus banii vostri intr-o cooperativa transformata inSRL?
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAwNjU5ODA*
Re: DE CE SE DETURNEAZA TOPIC-UL
NU ma intereseaza,ce a fost,dar sunt foarte interesat de ce va fi.apsalba scrie:
Nu va intereseaza ca .................

apsalba ne intreaba :
- agvpsr demult nu mai e singur jucator pe piata in colectarea de taxe , alaturi cot la cot au taxat atatia altii cu nume unul mai ciudat decat altul....
- rezultatele se vad pe luna eventual , ca pe pamant totul e mai cenusiu pe timp ce trece, de la an la an...
- da ce intrebare poate sa puna .....parca i-ar fi bagat gheara in gat agvpsr si nu l-ar fi lasat sa lucreze, nu l-a lasat sa populeze apele tarii si sa faca paza ca la carte si sa aiba cate zeci de mii de membrii sustinatori si platitori vrea muschiul oricarei noi sau mai vechi asociatii.....
- in loc sa ne spuna ce-o sa mai faca si ce-o sa mai dreaga in folosul pescarilor , ne tot arunca gogosi una cate una si mai infuriata decat alta...
- nu vad ce castiga pescarul ca el se tot tine de sotii cu agvpsr, pescarul fiind liber demult sa plateasca taxe unde vrea el, unde crede el ca exista o asociatie pe masura dorintelor lui, ce tot atate vrajeli ................
- simplu, cum se duc si de acu incolo.......Nu va intereseaza ca Jud. sect. 2 a respins si ultima exceptie ridicata de AGVPSR? Ce o sa mai spuna Selaru la interogatoriu, cand va fi intrebat cum s-au dus banii vostri intr-o cooperativa transformata inSRL?
- agvpsr demult nu mai e singur jucator pe piata in colectarea de taxe , alaturi cot la cot au taxat atatia altii cu nume unul mai ciudat decat altul....
- rezultatele se vad pe luna eventual , ca pe pamant totul e mai cenusiu pe timp ce trece, de la an la an...
- da ce intrebare poate sa puna .....parca i-ar fi bagat gheara in gat agvpsr si nu l-ar fi lasat sa lucreze, nu l-a lasat sa populeze apele tarii si sa faca paza ca la carte si sa aiba cate zeci de mii de membrii sustinatori si platitori vrea muschiul oricarei noi sau mai vechi asociatii.....
- in loc sa ne spuna ce-o sa mai faca si ce-o sa mai dreaga in folosul pescarilor , ne tot arunca gogosi una cate una si mai infuriata decat alta...
- nu vad ce castiga pescarul ca el se tot tine de sotii cu agvpsr, pescarul fiind liber demult sa plateasca taxe unde vrea el, unde crede el ca exista o asociatie pe masura dorintelor lui, ce tot atate vrajeli ................