Pai aici e buba.valistrati scrie:Si sincer eu in locul lor m-asi debarasa de tine .....nu le esti de nici un folos (parerea mea).
Eu nu vreau decit permis de pescuit ... si platesc pentru el cit mi se cere.
In rest nu cer nimic ... ba chiar ma deranjeaza ca o asociatie imi reprezinta interesele. Mi se pare chiar anapoda ca cineva sa-mi reprezinte interesele fara ca eu sa fi solicitat asa ceva ... din simplu motiv ca daca eu nu o solicit si in concluzie nu pot fi cunoscute aceste interese.
Pina aici toate bune si lesne de tolerat ... insa partea discutabila abia urmeaza.
Ca mine cred ca sunt 95% dintre pescari (estimare proprie) ... si in numele a 95% dintre pescari va vorbi un presedinte de federatie ... si le va reprezenta interesele (pe care nu le-a cunoscut niciodata).
Lasati deoparte evolutia in bine ... adica faptul ca in urma cu ceva ani un presedinte de asociatie generala vorbea in numele a 99% dintre pescarii asemeni mie, pentru ca dincolo de acesta evolutie nu pot sa am incredere in cineva capabil sa coinsidere asta drept stare de normalitate. Mi se pare la fel de normal sa am aceeasi neincredere intr-o asociatie care adera la astfel de principii.
Dar vorba voastra ... in democratie conteaza cel care voteaza. Mi-am asumat toate acestea cind am ales sa nu particip la "procesul democratic" exercitat in adunarea generala.
Asa ca intrebarea se pune daca se vrea ca o asociatie sa se debaraseze de cei 95% pescari neimplicati ... sau numai de mine pentru ca indraznesc sa ma declar a nu fi de acord ca asociatia sa-mi ofere mai mult decit am cerut ?
Desigur, nu pot nega ca Prieteni Pescari a avut si are o activitate apreciata de o parte dintre pescari. Intimplator eu nu sunt printre ei si de aceea aceea mi se pare normal sa nu particip la ele ... pentru ca nu cumva sa-i incurc.