- pe unde am umblat eu prin tara , precizez ca de multi ani in aceste orase, functioneaza in paralel pe langa agvps una sau mai multe asociatii cu nume diferite .....Nici ca banii pe care cu buna credinta i-ati incredintat unor excroci sa va reprezinte (o sa vedeti cum si cine v-a reprezentat in curand) s-au dus pe apa sambetei ( a se citi in buzunarul unor care nu au dat socoteala numanui ce au facut cu ei).
- pescarii din aceste zone nu au simtit nici o diferenta in bine .....pescuitul o ia la vale pe an ce trece ,pestele fiind din ce in ce mai greu de gasit, oricate asociatii apar ....oare de ce ????
- pe de alta parte, sefii acestor asociatii, indiferent de nume, se bat cu pumnul in piept ca doar ei detin solutia pentru un pescuit decent si datorita lor, noi pescuim mai mult peste......oare de ce ???
- problema cred ca ramane eterna ...cui sa dam banii , ca acestia sa nu se mai duca pe apa sambetei.....deoarece e clar ca ei se tot duc , dovada fiind apele nepopulate ,braconate si uneori otravite , poluate ????
- eu cred ca sunt prea multi care populeaza un raulet cu 3 pestisori si striga in gura mare sa-i auda toata tara....
- problema e ca de multi ani nu mai suntem reprezentati de nimeni oricate asociatii au aparut in tot acesti ani....
- sa speram in timpuri mai bune ....!!!!