AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 06 Oct 2008, 00:08

apsalba spune
Nici ca banii pe care cu buna credinta i-ati incredintat unor excroci sa va reprezinte (o sa vedeti cum si cine v-a reprezentat in curand) s-au dus pe apa sambetei ( a se citi in buzunarul unor care nu au dat socoteala numanui ce au facut cu ei).
- pe unde am umblat eu prin tara , precizez ca de multi ani in aceste orase, functioneaza in paralel pe langa agvps una sau mai multe asociatii cu nume diferite .....
- pescarii din aceste zone nu au simtit nici o diferenta in bine .....pescuitul o ia la vale pe an ce trece ,pestele fiind din ce in ce mai greu de gasit, oricate asociatii apar ....oare de ce ????
- pe de alta parte, sefii acestor asociatii, indiferent de nume, se bat cu pumnul in piept ca doar ei detin solutia pentru un pescuit decent si datorita lor, noi pescuim mai mult peste......oare de ce ???
- problema cred ca ramane eterna ...cui sa dam banii , ca acestia sa nu se mai duca pe apa sambetei.....deoarece e clar ca ei se tot duc , dovada fiind apele nepopulate ,braconate si uneori otravite , poluate ????
- eu cred ca sunt prea multi care populeaza un raulet cu 3 pestisori si striga in gura mare sa-i auda toata tara....
- problema e ca de multi ani nu mai suntem reprezentati de nimeni oricate asociatii au aparut in tot acesti ani....
- sa speram in timpuri mai bune ....!!!!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 06 Oct 2008, 14:25

apsalba scrie:Domnule IoanS,
Vad ca aveti ceva nostalgii in ceea ce priveste oaresice parastas. Nu vad sa va ingrijoreze deloc faptul ca pescuitul sportiv a avut de pierdut 18 ani datorita defunctei AGVPS, desfiintata la cerere sa prin Sentinta aminitita. Nici ca banii pe care cu buna credinta i-ati incredintat unor excroci sa va reprezinte (o sa vedeti cum si cine v-a reprezentat in curand) s-au dus pe apa sambetei ( a se citi in buzunarul unor care nu au dat socoteala numanui ce au facut cu ei).
Ma surprinde insa lipsa de informare si usurinta cu care tratati anumite actiuni pe care fnpsr le face tocmai pentru imbunatatirea conditiilor de pescuit de care va tot plangeti. La Sibiu a avut loc o conferinta internationala la care din partea romana in ceea ce priveste rolul ONG in programele europene specifice a partcipat FNPSR, la care a participat si omologul nostru din Belgia (casa valona de pescuit) si care au facut un expozeu tocmai pe proiectul pe care fnpsr il are in vedere pentru reorganizarea pescuitului sportiv si care il va implementa la nivel national in cadrul unui proiect european.
In urma acestor demersuri, care trebuiau facute din 1990 de catre pescari (in diferite forme) sunt criticate tocmai de aceeia care trebuiau sa le faca, din comoditate, nepricepere sau lipsa de interes. Cu tot respectul consultativa si cu asociatia Prieteni Pescari si o sa constatati ca ne ocupam de chestiune chiar si in zona dumneavoastra.
apsalba uite ca n-ai nimerit-o nici de data asta ... :lol:
Nu m-am considerat membru al nici unei asociatii ... desi le-am platit o suma de bani (intii AJVPS-ului si mai de curind Prieteni Pescari) care ei o numeau "cotizatie". Am primit chiar si un carnetel, respectiv cartonas prin care ei m-au facut chipurile membru al asociatiei.

Ceea ce fac asociatiile e sa reprezinte interesele liderilor asociatiilor ... cit despre actiunile in folosul membrilor "se cinta dupa ureche".
Nu stiu asociatie care sa fi cheltuit vreul leu sau sa fi pierdut vreun minut pentru a afla dorintele membrilor.

Esti sigur ca pe primele locuri in ordinea de prioritati a pescarilor reprezentati de fnpsr se afla sindrofia de la Sibiu ? Sau poate desfiintarea AGVPS ? Sau poate instalarea de banere in localitatile de pe malul apelor publice ?
Indiferent ce ai alege ... voi intreba pe ce te bazezi :?:. Ba chiar voi indrazni sa intreb daca fondurile incasate din cotizatii se repartizeaza pe prioritati proportional cu dorinta membrilor cotizanti.

Asa ca oricit nu as iubi AGVPS ... nu doresc sa vad fnpsr ca singurul actor pe "piata" asociatiilor de pescari.
Pur si simplu nu am incredere in Popescu Stefan (alias apsalba) si aproape sigur imi pierd increderea in Prieteni Pescari daca au aderat la fnpsr.

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 06 Oct 2008, 14:53

Pur si simplu nu am incredere in Popescu Stefan (alias apsalba) si aproape sigur imi pierd increderea in Prieteni Pescari daca au aderat la fnpsr.
nelu incredere in PP nu ai avut niciodata ba din contra stim amindoi ca ai boicotat si cirtit inca inainte de a se organiza ca asociatie, asa ca nu e o surpriza din partea ta
ce a facut pp mult sau putin nu tea interesat ca nu ai venit nici la actiuni si nici la adunarea generala PUBLICA unde s-a aratat ce s-a facut si sa programat ce se va face
asa ca numai bine si fir intins la pescuitul de unul singur pe care il practici
ps
cit despre afilierea pp la fnpsr asta tot la adunarea generala s-a hotarit,si avind in vedere, numarul "imens " de pescari care au venit si votul au ar fi contat cu procente serioase, dar asa ramii doar cu neincrederea

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 06 Oct 2008, 15:13

oby 1 scrie:nelu incredere in PP nu ai avut niciodata ba din contra stim amindoi ca ai boicotat si cirtit inca inainte de a se organiza ca asociatie, asa ca nu e o surpriza din partea ta
ce a facut pp mult sau putin nu tea interesat ca nu ai venit nici la actiuni si nici la adunarea generala PUBLICA unde s-a aratat ce s-a facut si sa programat ce se va face
ps
cit despre afilierea pp la fnpsr asta tot la adunarea generala s-a hotarit,si avind in vedere, numarul "imens " de pescari care au venit si votul au ar fi contat cu procente serioase, dar asa ramii doar cu neincrederea
Oricum iti multumesc ca mi-ai confirmat asocierea voastra la fnpsr.
Este optiunea voastra.
Succes ... la cheltiurea banilor europeni !
:wink:

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Oct 2008, 16:57

Ioan S. scrie:
oby 1 scrie:nelu incredere in PP nu ai avut niciodata ba din contra stim amindoi ca ai boicotat si cirtit inca inainte de a se organiza ca asociatie, asa ca nu e o surpriza din partea ta
ps
Este optiunea voastra.
:wink:
Maestre,
Daca se cheltuie banii din cotizatii pe chiolhanuri cum a facut AGVPS nu este bine; daca se cheltuie bani europeni nu e bine. Halal pescar!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Oct 2008, 17:38

Este optiunea voastra.
..........................................................................................................
Fratioare halal membru PP mai esti daca tocmai acum ai aflat de asociera PP la FNPSR. :lol: :lol:
Daca au aderat inseamna ca membrii PP si-au dorit asta si nu vad nimic rau in a te asocia liber cu cine vrei ...
Si sincer eu in locul lor m-asi debarasa de tine .....nu le esti de nici un folos (parerea mea). :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Oct 2008, 21:14

Poate nu ar trebui sa intervin , dar sunt de acord cu valistrati!Si cu oby 1!Am tot respectul pentru PP si vreau sa spun ca ii consider reprezentativi pentru pescarii sportivi din zona. Asa ca ...cu tot riscul ( :roll: ) merg pe mana PP!Indiferent de asocierea lor sau alte "chestii"! Si pana la urma daca s-au asociat cu alte asociatii in cadrul unei federatii care-i problema?Deh, ce sa-i faci ...e greu cu democratia asta cand majoritatea hotareste si restul trebe sa se supuna... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pityu
veteran
veteran

agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de pityu » 06 Oct 2008, 21:33

Zamfi ! Astia vor democratie numai pentru ei. Pentru altii - nu. Nici nu isi dau seama cat sunt de ... dictatori.

Zamfi
veteran
veteran

Re: agvps odihneasca-se in pace

Mesaj de Zamfi » 06 Oct 2008, 21:38

pityu scrie:Zamfi ! Astia vor democratie numai pentru ei. Pentru altii - nu. Nici nu isi dau seama cat sunt de ... dictatori.
:lol:
Zic sa fim crestini...Este loc pentru toata lumea sub soare...Sper! :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 07 Oct 2008, 07:45

[quote="valistrati"
..........................................................................................................
Fratioare halal membru PP mai esti daca tocmai acum ai aflat de asociera PP la FNPSR. :lol: :lol:
Daca au aderat inseamna ca membrii PP si-au dorit asta si nu vad nimic rau in a te asocia liber cu cine vrei ...
Si sincer eu in locul lor m-asi debarasa de tine .....nu le esti de nici un folos (parerea mea). :wink:[/quote]

Foarte corect si fara comentarii :twisted: :P :lol: :wink:

Scrie răspuns