AGVPS - odihneasca-se in pace
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
agvps odihneasca-se in pace
Intr-adevar asocierea nu mai este obligatorie. Tocmai de aceeea nu inteleg aversiunea celor neasociati fata de cei asociati.
Neasociatii vor numai sa pescuiasca contra unei sume modice (vezi ceea de 1 leu/an) sau daca s-ar putea chiar gratis fara sa mai faca ceva pentru natura, mediu, pesti ape, etc.
Asociatii in schimb trebuie sa faca si munca voluntara, sa dea si bani statului, sa faca si populari si amenajari, si curatenie, si, si si .... in schimbul catorva ape pe care deasemenea trebuie sa le aduca la un standard national acceptabil.
Nu inteleg atunci de ce atata aversiune impotriva celor ce vor sa faca cate ceva. Probabil de aia ca sa nu mai faca nimeni nimic. Numai sa zbieram in gura mare ca uite cum e aolo si acolo! Pai asa fratilor, nu se va rezolva niciodata nimic in tara asta!
Neasociatii vor numai sa pescuiasca contra unei sume modice (vezi ceea de 1 leu/an) sau daca s-ar putea chiar gratis fara sa mai faca ceva pentru natura, mediu, pesti ape, etc.
Asociatii in schimb trebuie sa faca si munca voluntara, sa dea si bani statului, sa faca si populari si amenajari, si curatenie, si, si si .... in schimbul catorva ape pe care deasemenea trebuie sa le aduca la un standard national acceptabil.
Nu inteleg atunci de ce atata aversiune impotriva celor ce vor sa faca cate ceva. Probabil de aia ca sa nu mai faca nimeni nimic. Numai sa zbieram in gura mare ca uite cum e aolo si acolo! Pai asa fratilor, nu se va rezolva niciodata nimic in tara asta!
-
- veteran
Re: agvps odihneasca-se in pace
Pityule, daca esti atat de revoltat, de ce nu emigrezi tu intr-o tara mai civilizata? Lasa-ne pe noi in "barbaria" noastra sa ne pescuim pastravul si cleanul neasociati si nesacaitzi de nimeni ca doar si stramosii nostri daci, romani, slavi, pecenegi, avari, gepizi etc pescuiau linistiti fara sa se afilieze la nici un fel de grup! Iar cand cineva ii deranja scoteau palosul si se rezolva rapid!pityu scrie:Intr-adevar asocierea nu mai este obligatorie. Tocmai de aceeea nu inteleg aversiunea celor neasociati fata de cei asociati.

-
- veteran
De unditza, de rame, de rabdare si de....camuflaj anti-paznici!genu scrie:Ai dreptat Vali . Ca sa pescuiesti ai nevoie de undita si nu de permis .La fel e si cu condusul : Geaba ai permis daca nu ai masina . In ambele cazuri se poate numai sa nu te prinda

Fario_nebunu scrie:De unditza, de rame, de rabdare si de....camuflaj anti-paznici!genu scrie:Ai dreptat Vali . Ca sa pescuiesti ai nevoie de undita si nu de permis .La fel e si cu condusul : Geaba ai permis daca nu ai masina . In ambele cazuri se poate numai sa nu te prinda
Optional mai trebuie si un permis dar merge adesea si cu "lasa-ma nene si pe mine ca sunt minor...sau am certificat de revolutionar sau "tata e primar in comuna" etc. Scopul scuza mijloacele, dupa cum zicea nemuritorul Gambetta!
In Hunedoara nu merge cu asa ceva..............
De-aia se da cu curent pe Raul Mare? (cu 30 de padurari in preajma)APSHD scrie:Fario_nebunu scrie:De unditza, de rame, de rabdare si de....camuflaj anti-paznici!genu scrie:Ai dreptat Vali . Ca sa pescuiesti ai nevoie de undita si nu de permis .La fel e si cu condusul : Geaba ai permis daca nu ai masina . In ambele cazuri se poate numai sa nu te prinda
Optional mai trebuie si un permis dar merge adesea si cu "lasa-ma nene si pe mine ca sunt minor...sau am certificat de revolutionar sau "tata e primar in comuna" etc. Scopul scuza mijloacele, dupa cum zicea nemuritorul Gambetta!
In Hunedoara nu merge cu asa ceva..............
ATENTIE!!!
Deviati de la subiect. Nu va intereseaza ca AGVPSR nu mai exista?AGVPSR s-a radiat de la Regitrsul comertului pentru ''eroare materiala'' la inregistrare. Nu mai ramane de constatat de instanta de judecata a judecatoriei sect. 2 Bucuresti ca a inregistrat o persoana juridica ca de fapt nu exista.
Deviati de la subiect. Nu va intereseaza ca AGVPSR nu mai exista?AGVPSR s-a radiat de la Regitrsul comertului pentru ''eroare materiala'' la inregistrare. Nu mai ramane de constatat de instanta de judecata a judecatoriei sect. 2 Bucuresti ca a inregistrat o persoana juridica ca de fapt nu exista.
-
- veteran
ba da butic in urma protocolului facut de federatia lu peste prajit cu apele romane poti pescuiiiiiiiii peste tot in tara asta cu o singura conditie :sa fii membru la ei.
ATENTIE
federatia lu peste prajit in urma protocolului cu apele romane vrea sa implementeze pe toate apele planurile de management care le-au fost respinse(majoritatea)de ANPA.asta da faza misto .daca se laudau ca au cheltuit milioane de euro de la pescari trebuie implementate undeva ca iesea urat.
astia nu stiu vorba aia : nu sapa groapa altuia ca...........
(abia astept)
ATENTIE
federatia lu peste prajit in urma protocolului cu apele romane vrea sa implementeze pe toate apele planurile de management care le-au fost respinse(majoritatea)de ANPA.asta da faza misto .daca se laudau ca au cheltuit milioane de euro de la pescari trebuie implementate undeva ca iesea urat.
astia nu stiu vorba aia : nu sapa groapa altuia ca...........

pityu ne mai spune
- cu asociatiile e mai problematic, ca reprezentantii lor (nicidecum pescarii ) ar dori sa te asociezi cu fiecare din ei in parte si sa ai prin buzunare zeci de carnete de mebru
- pe la noi prin judet nu exista apa curgatoare , baraj , balta , pentru care sa nu trebuiasca sa te asociezi cu cineva ...asa ca ce folos ca am dreptul sa nu ma asociez.....!!!!!!!!
- faptul ca trebuie sa ma asociez nu e asa de grav , ca faptul ca trebuie sa port dupa mine tot felul de carnete ale unor asociatii cu tot felul de nume , unul mai colorat ca altul...........
- faptul ca a disparut agvps sau nu , nu este o bucurie atat timp cat au mai ramas in joc inca o gramada de asociatii si atat timp cat pestele tot nu da semne de revigorare.....
- pana or sa dispara si asociatiile astea , sau pana s-or intelege intre ele sa se uneasca din nou intr-o singura asociatie ,federatie..etc , pentru ca noi sa putem plati o singura data ,eu cred ca mai dureaza....
- am mai explicat situatia asta , asa ai avea si dreptul sa nu semnezi un contract cu furnizorul de energie electrica , problema e ca nu te poti bucura de acel drept, pentru simplu motiv ca ai nevoie de energie electrica.Intr-adevar asocierea nu mai este obligatorie. Tocmai de aceeea nu inteleg aversiunea celor neasociati fata de cei asociati.
- cu asociatiile e mai problematic, ca reprezentantii lor (nicidecum pescarii ) ar dori sa te asociezi cu fiecare din ei in parte si sa ai prin buzunare zeci de carnete de mebru
- pe la noi prin judet nu exista apa curgatoare , baraj , balta , pentru care sa nu trebuiasca sa te asociezi cu cineva ...asa ca ce folos ca am dreptul sa nu ma asociez.....!!!!!!!!
- faptul ca trebuie sa ma asociez nu e asa de grav , ca faptul ca trebuie sa port dupa mine tot felul de carnete ale unor asociatii cu tot felul de nume , unul mai colorat ca altul...........
- faptul ca a disparut agvps sau nu , nu este o bucurie atat timp cat au mai ramas in joc inca o gramada de asociatii si atat timp cat pestele tot nu da semne de revigorare.....
- pana or sa dispara si asociatiile astea , sau pana s-or intelege intre ele sa se uneasca din nou intr-o singura asociatie ,federatie..etc , pentru ca noi sa putem plati o singura data ,eu cred ca mai dureaza....