AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 22 Sep 2008, 07:49

MihaiV scrie:Cum adica nu vezi nici o problema? Legea cere permis. Permise nu exista. Atunci cum poti pescui legal?
Foarte simplu fiindca tot legea lea suspendat

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Sep 2008, 08:42

Abureala! Legea cere permis, dat permis nu exista. Asa ca nu mai amagiti pescarii ca ar fi totul in regula!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 22 Sep 2008, 15:51

MihaiV scrie:Abureala! Legea cere permis, dat permis nu exista. Asa ca nu mai amagiti pescarii ca ar fi totul in regula!
Fiti amabil si spunetimi si mie care este legea care mentioneaza tipul de permis de pescuit sportiv valabil pe teritoriul Romaniei

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Sep 2008, 18:04

APSHD scrie:
MihaiV scrie:Abureala! Legea cere permis, dat permis nu exista. Asa ca nu mai amagiti pescarii ca ar fi totul in regula!
Fiti amabil si spunetimi si mie care este legea care mentioneaza tipul de permis de pescuit sportiv valabil pe teritoriul Romaniei
Bineinteles ca va ajut cu placere:

OUG 23/2008

Art 23 (1) Prin pescuit in scop recreativ/sportive se intelege pescuitul efectuat cu undita sau lanseta, in scop de agreement/performanta, pe baza unui permis nominal eliberat de ANPA

Art 9 si art 23 cu (2) spun ca normele se dau prin ordin in 90 zile. Ordinul a fost dat si apoi suspendat. N-a mai fost inlocuit. Deci nu exista norme!

Deci e gol legislativ! Legea spune ca trebuie sa ai permis eliberat de ANPA (articol nesuspendat, deci nu poti pescui legal fara permis eliberat de ANPA), dar ANPA nu mai elibereaza premise, iar cele eliberate sunt suspendate.

Aveti dumneavoastra permise valabile?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 22 Sep 2008, 18:52

OUG 23/2008

Art 23 (1) Prin pescuit in scop recreativ/sportive se intelege pescuitul efectuat cu undita sau lanseta, in scop de agreement/performanta, pe baza unui permis nominal eliberat de ANPA

Art 9 si art 23 cu (2) spun ca normele se dau prin ordin in 90 zile. Ordinul a fost dat si apoi suspendat. N-a mai fost inlocuit. Deci nu exista norme!

Deci e gol legislativ! Legea spune ca trebuie sa ai permis eliberat de ANPA (articol nesuspendat, deci nu poti pescui legal fara permis eliberat de ANPA), dar ANPA nu mai elibereaza premise, iar cele eliberate sunt suspendate.

Aveti dumneavoastra permise valabile?[/quote]

Multumesc de raspuns si eu :wink:

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 22 Sep 2008, 19:42

MihaiV scrie:
APSHD scrie:
Bineinteles ca va ajut cu placere:

OUG 23/2008

Aveti dumneavoastra permise valabile?

Sa fie foarte clar OG.23 nu specifica tipul de permise de pescuit sportiv pe cara le elibereaza ANPA.
Un pescar care pescuieste fara permis de pescuit in 2008 nu incalca nici o lege deoarece nici o lege nu specifica tipul de permis de pescuit sportiv.
Stiti vreun pescar care a fost sanctionat pentru ca a pescuit fara permis de pescuit de organele abilitate :?: eu nu cunosc pe nimeni.
Daca incearca cineva sa amendeze pe vreun membru de al meu ca a pescuit fara permis de pescuit in 2008 , in secunda 2 se alege cu o Plingere Penala pentru Abuz in Serviciu si va garantez ca ramine fara servici. :wink: :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Sep 2008, 20:01

APSHD scrie: Stiti vreun pescar care a fost sanctionat pentru ca a pescuit fara permis de pescuit de organele abilitate :?: eu nu cunosc pe nimeni.
Da! Stiu mai multi!!!

Deci pe baza carei legi se poate pescui legal? Ca tot nu ne-ati lamurit. Am inteles ca nu e dat modelul de permis, dar totusi ... cum se pescuieste? Pe baza de carnet de membru? Conform carei legi?

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 22 Sep 2008, 20:50

Undei lege - nu-i tocmeala
Unde nu-i lege -made in Romania

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Sep 2008, 20:50

dar ANPA nu mai elibereaza premise, iar cele eliberate sunt suspendate.
Mie ANPA Tulcea mi-a eliberat permisul de 1 leu in 10 septembrie...Asta cum se incadreaza? :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

grebla
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de grebla » 23 Sep 2008, 07:29

zamfi scrie:
dar ANPA nu mai elibereaza premise, iar cele eliberate sunt suspendate.
Mie ANPA Tulcea mi-a eliberat permisul de 1 leu in 10 septembrie...Asta cum se incadreaza? :roll:
Trebea sa til elibereze cat ai platit cotizatia de membru, te'or fraierit de'un leu :twisted:

Scrie răspuns