AGVPS - odihneasca-se in pace

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Sep 2008, 08:44

ilie scrie:A-si dori sa stiu daca Eco sibiu mai este in regula,deoarece sapt.asta m-am intalnit cu un membru AJVPS-sibiu pe balta,chipurile in control,spunand ca ei sunt singurii din judet in legalitate iar noi ceilalti care am platit la Eco suntem ca si fara permise. :shock: Stie cineva adevarul?
Adevarul e ca nu erai in regula si braconai! E f clar. Ai permis? Nu ai! Atunci despre ce vorbim? Daca vrei sa pozezi in victima n-ai decat, dar dovedeste ca ai permis! Nu cred ca poti!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Sep 2008, 11:06

...asta cu permisul este o alta "lalaiala",care tot mintile luminate au creat-o si nu pescarul sportiv (sau amator) de rand.
...la anu'...la anu'... :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Sep 2008, 12:11

MihaiV scrie:
ilie scrie:A-si dori sa stiu daca Eco sibiu mai este in regula,deoarece sapt.asta m-am intalnit cu un membru AJVPS-sibiu pe balta,chipurile in control,spunand ca ei sunt singurii din judet in legalitate iar noi ceilalti care am platit la Eco suntem ca si fara permise. :shock: Stie cineva adevarul?
Adevarul e ca nu erai in regula si braconai! E f clar. Ai permis? Nu ai! Atunci despre ce vorbim? Daca vrei sa pozezi in victima n-ai decat, dar dovedeste ca ai permis! Nu cred ca poti!
Adica daca am carnet si chitanta ca am platit la Eco,dupa tine braconam?Cu ce sunt eu de vina ca nu s-au mai tiparit permise?Iar ca mine sunt mai bine de juma din pescarii din Sibiu.Asa ca deocamdata sunt calm si-ti raspund mai mult decat amabil,dar pot sa folosesc si tonul tau. :!:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 20 Sep 2008, 13:10

tipule esti chiar marcat. tu crezi ca eu nu am altceva mai bun de facut decat sa umblu dupa tine sa te amendez????nu te ameninta nimeni.si pentru cultura ta generala permisele s-au tiparit si tipul cu scuterul chiar le distribuie pe balta membrilor nostrii.esti membru la o asociatie nu ai dreptul sa pescuiesti, mai ales daca apa nu e gestionata de ei.legea spune pescuitul se practica cu permis, nu carnet, atentie.daca esti membru ACR nu inseamna ca poti si conduce o masina.
asadar ai permis pescuiesti, nu ai stai acasa sau pescuiesti unde ai dreptul impreuna cu asoc care ti-a eliberat carnetul.
si ce mai imi place acum ca va abureste ca puteti pescuii dupa o protocol grosolan caree va da dreptul sa beti apa nu sa pescuiti.
iar treaba cu control insotit doar de jandarmi e o poveste scoasa de federatia lu peste prajit din care faci parte si care va indoctrinat cu minciuna asta.cand imi vei arata articolul de lege unde scrie asa ceva va fi ok ptr tine.
oricum am mai auzit o minciuna cu care va abureste asociatia voastra, ca au avut cateva permise dar le-au terminat.permisele se dau pe tabele nominale care trebuie apoi trimise la anpa, deci ar trebuii sa existe la sediu (care sediu nu stiu daca are asa ceva).
asa ca stai linistit ca nu esti un vip sa te caut(am) sa iti dam amenda doar ptr ca esti doar un mic gavroche pe forum.

fir intins
o zi buna

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Sep 2008, 14:26

Ma mir ca ai auzit si tu de Gavroche,dar pe langa faptul ca era un biet cersetor sarac,tipul avea si o inima de aur,ajutand pe cei din preajma lui.Dar probabil cei de teapa ta desconsidera acest gen de oameni.Deci daca vroiai sa zici ceva rau de mine,puteai cauta alt personaj,domnule "enjiner ."
PS:braconierii de la Avrig,pe cine au in spate,de vin in amiaza mare?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Sep 2008, 15:22

ilie scrie:
MihaiV scrie:
Adica daca am carnet si chitanta ca am platit la Eco,dupa tine braconam?Cu ce sunt eu de vina ca nu s-au mai tiparit permise?Iar ca mine sunt mai bine de juma din pescarii din Sibiu.Asa ca deocamdata sunt calm si-ti raspund mai mult decat amabil,dar pot sa folosesc si tonul tau. :!:
Imi cer scuze, dar tu ai pus o intrebare si eu ti-am raspuns. Tonul nu s-a dorit a fi agresiv. Imi pare rau daca asa ti s-a parut. Ai vrut sa afli adevarul verde-n fata. Daca te supara adevarul nu e vina mea!
ilie scrie:Adica daca am carnet si chitanta ca am platit la Eco,dupa tine braconam?
Nu e dupa mine, ca nu-s eu Parlamentul Romaniei. E dupa lege. Si dupa lege, da, braconai! Asta e legislatia tampita din Romania zilelor noastre.
Ma cam indoiesc ca numai jumatate din pescarii din Sibiu braconeaza. Eu cred ca-s mai multi! :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Sep 2008, 16:16

In Maramures nu stiu cati si-au scos permisul,dar sunt sigur ca majoritatea sunt "braconieri"...asta daca ar fi sa ne luam dupa "starea de fapt" care au creat-o cativa "kknari" care isi iau salariile (sunt sigur destul de grase) din banii nostri,ai contribuabililor. :oops:
La ora actuala,in tara , nu cred ca mai mult de 20 % sunt "dotati" cu permisele pe 2008,permise care au aparut,bineinteles,tipic romaneste,in a 2 a jumatate a anului.
Asa ca Ilie,stai relax..."cainii latra..."

Fir intins ! tuturor. :wink: ...cu sau fara permisul 2008.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 20 Sep 2008, 16:41

@MihaiV,nu ma supara adevarul,ma supara faptul ca platesc sa fiu in regula,iar din cauza ca unii nu-si pot imparti ciolanul avem de suferit noi pescarii.Cred ca la anul o sa aleg sa-mi fac permis in Bv.

E ok Radule,ai dreptate :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 20 Sep 2008, 18:53

Dupa cum ai putut citi aici pe forum, puteai sa mergi sa iei permis direct de la ANPA. Plateai 1 leu!!!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 20 Sep 2008, 19:22

Mai fratilor. Parca permisele de pescuit sportiv pentru anul in curs sunt suspendate din cite stiu eu :?: :?: :?:
Oare din vina cui :?: :?: :?: :?:
Deci valoarea lor anul acesta este zero :roll: :twisted: :P :lol:

Scrie răspuns