csaa scrie: Wolf permise de pescuit s-au eliberat si in 2008.

ai nu ma innebunii

de unde frate,ca ANPA nu a tiparit nici un permis pe 2008

poti sa imi arati si mie un permis pe 2008???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Apele de frontiera sunt apele care intersecteaza linia de frontiera sau care curg de-a lungul acesteia. In O.U.G. 105/2001 aceste ape nu sunt definite si delimitate foarte clar.ionut.bitea scrie:Salutare pescari
Care este distanta de la granita tarii pana in interiorul tarii, al apelor considerate "ape de frontiera" in anul 2008? Anul trecut a fost 30 km de la granita spre interior.
Va multumesc anicipat pt. raspunsuri.
Pai ca sa iti raspund cum ar vrea Johny: daca pescuiesti numai la stiuca folosind momeli artificiale si eliberezi pesti din alte specii capturati nu vei contraveni legii.danr scrie:joi si vineri ies cu barca, joi o dau la apa si daca tot o dau fac si o partida
joi 29 luam amenda sau nu ?
Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Nu cunosc asa bine zona si particularitatile. Poti suna la telefon 959, cu prefixul de la Tulcea, si poti cere mai multe detalii acolo.vlad21 scrie:@csaa am si eu o intrebare.. (scuze.. dar nu mai inteleg nimic desi am re-citit decret, etc)
Vrem sa plecam 5-8 iunie in delta (din X motive, servicii... etc) se poate pescui ceva (personal ma intereseaza numai rapitorii)
Vreau sa platesc taxe.. etc.. si sa-mi fac si permise de pescuit... evident unde se v-a putea
Sistemul clar e C&R dar intrucat asta nu e prevazut in lege ma intereseaza ce se poaete face
(scuze pt off topic)
multumesc mult
v
p.s. @csaa... de acord cu semnatura ta!!! (dar mai bine fara)
raspuns perfectcsaa scrie:Pai ca sa iti raspund cum ar vrea Johny: daca pescuiesti numai la stiuca folosind momeli artificiale si eliberezi pesti din alte specii capturati nu vei contraveni legii.danr scrie:joi si vineri ies cu barca, joi o dau la apa si daca tot o dau fac si o partida
joi 29 luam amenda sau nu ?
csaa scrie:Imi pare rau ca nu te pot ajuta. Nu cunosc asa bine zona si particularitatile. Poti suna la telefon 959, cu prefixul de la Tulcea, si poti cere mai multe detalii acolo.vlad21 scrie:@csaa am si eu o intrebare.. (scuze.. dar nu mai inteleg nimic desi am re-citit decret, etc)
Vrem sa plecam 5-8 iunie in delta (din X motive, servicii... etc) se poate pescui ceva (personal ma intereseaza numai rapitorii)
Vreau sa platesc taxe.. etc.. si sa-mi fac si permise de pescuit... evident unde se v-a putea
Sistemul clar e C&R dar intrucat asta nu e prevazut in lege ma intereseaza ce se poaete face
(scuze pt off topic)
multumesc mult
v
p.s. @csaa... de acord cu semnatura ta!!! (dar mai bine fara)
Ce iti pot spune este ca pe bratul Sf. Gheorghe poti pescui linistit.