Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

csaa scrie:........Referitor la accesul in fasia de protectie si pescuitul in apele de frontiera va spun urmatoarele:
- pentru pescuit in apele defrontiera aveti nevoie de permis de pescuit recreativ/sportiv si de avizul sefului I.J.P.F.. Avand acest aviz puteti intra in fasia de protectie pentru a pescui in apele de frontiera.
- la Dunare, la Marea Neagra si in zona lucrarilor hidrotehnice nu se constituie fasie de protectie, deci nu e necesar avizul sefului de sector pentru accesul in fasia de protectie.
pityu scrie:
ANPA, unicul administrator al resurselor acvatice vii din apele apartinand domeniului public al statului, a hotarat (Hotararea nr. 06/11.01.2008 daca nu ma insel !) sa prelungeasca autorizatiile de pescuit ale asociatiilor si implicit permisele de pescuit de anul trecut, pana in data de 01.06.2008, cu intentia sa tipareasca in cele 6 luni de ragaz, permisele pe care trebuia sa le tipareasca din octombrie anul trecut, pentru anul 2008.
........
de unde acel permis??
cum se impaca una cu alta??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
csaa
- utilizator constant

permis de pescuit normal de la A.V.P.S. sau altii ca re elibereaza astfel de permise.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
-
adiwolf
- veteran

csaa scrie:permis de pescuit normal de la A.V.P.S. sau altii ca re elibereaza astfel de permise.
care permis??
pe anul 2008 nu s-au eliberat permise de pescuit,deci.......
care permis??
de unde??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-
johnnybravo
- Moderator

-
csaa, sincer nu mi-ai raspuns la intrebari, ma asteptam la ceva de genul:
- poti pescui legal la stiuca folosind momeli artificiale pana in 29mai inclusiv
- pescuitul este deschis pe dunare incepand cu 30mai nu 25
- esti pasibill de amenda daca pescuiesti fara PG (apropos cat?!)
- esti pasibil de dosar penal daca pescuiesti in prohibitie altceva decat stiuca si retii aceste specii
sunt intrebari cu raspunsuri da/nu
as vrea sa nu dezinformam lumea aiurea

-
hunting_fish
- veteran

adiwolf
la noi la Arad, cica permisele de anul trecut - 2oo7 sunt valabile pana la 1 iunie, cand va trebui sa ne prezentam la AJVPS sa ni le dea pe cele pe 2oo8. Cica asa au zis ce i de la ANPA
johnnybravo
vezi ca prohibitia in apele de frontiera este [din nustiu ce cauza] mai scurta!
-
adiwolf
- veteran

hunting_xxx scrie:adiwolf
la noi la Arad, cica permisele de anul trecut - 2oo7 sunt valabile pana la 1 iunie, cand va trebui sa ne prezentam la AJVPS sa ni le dea pe cele pe 2oo8. Cica asa au zis ce i de la ANPA
ms omule ,dar eu chiar stiam treaba asta.
intrebarea mea avea un altfel de caracter si era adresata altcuiva.
oricum,multumesc pt lamuriri.
p.s. nu trebuie sa te prezinti la ajvps,obligatoriu,merge la orice alta asociatie de pescuit.
inca.
sper sa nu mai tina mult anomalia asta

-
johnnybravo
- Moderator

-
hunting_xxx scrie:
johnnybravo
vezi ca prohibitia in apele de frontiera este [din nustiu ce cauza] mai scurta!
asta stiu, si chiar la modul exact: 15iunie-29mai inclusiv!
ce nu stiu este cum de la 29mai s-a ajuns la 25? oare pt faptul ca incepe o saptamana noua in 26?
eu as fi foarte bucuros daca toti membrii politiei de frontiera fac abstractie de lege si ne dau ei drumul mai repede din 25

-
csaa
- utilizator constant

johnnybravo scrie:csaa, sincer nu mi-ai raspuns la intrebari, ma asteptam la ceva de genul:
- poti pescui legal la stiuca folosind momeli artificiale pana in 29mai inclusiv
- pescuitul este deschis pe dunare incepand cu 30mai nu 25
- esti pasibill de amenda daca pescuiesti fara PG (apropos cat?!)
- esti pasibil de dosar penal daca pescuiesti in prohibitie altceva decat stiuca si retii aceste specii
sunt intrebari cu raspunsuri da/nu
as vrea sa nu dezinformam lumea aiurea

DA. ASTA LA INTREBARILE SI RASPUNSURILE TALE. Daca vrei genul asta de raspunsuri poti consulta legisul.
In ceeea ce priveste data incetarii prohibitiei aveti dreptate, nu stiu cum dracu' aveam impresia ca e pana pe 25.
Wolf permise de pescuit s-au eliberat si in 2008.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
-
vlad21
@csaa am si eu o intrebare.. (scuze.. dar nu mai inteleg nimic desi am re-citit decret, etc)
Vrem sa plecam 5-8 iunie in delta (din X motive, servicii... etc) se poate pescui ceva (personal ma intereseaza numai rapitorii)
Vreau sa platesc taxe.. etc.. si sa-mi fac si permise de pescuit... evident unde se v-a putea
Sistemul clar e C&R dar intrucat asta nu e prevazut in lege ma intereseaza ce se poaete face
(scuze pt off topic)
multumesc mult
v
p.s. @csaa... de acord cu semnatura ta!!! (dar mai bine fara)

-
ionut.bitea
- utilizator nou

Salutare pescari
Care este distanta de la granita tarii pana in interiorul tarii, al apelor considerate "ape de frontiera" in anul 2008? Anul trecut a fost 30 km de la granita spre interior.
Va multumesc anicipat pt. raspunsuri.