ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 27 Mai 2008, 19:16

HellRAISER scrie:adica daca eu miam facut permisu in 2008 sunt doar membru si nu am dreptul sa pescuiesc??? :shock:
badie,
tu pe ce lume traiesti??
trimite-mi si mie o fotocopie a permisului tau de pescuit si a chitanteti cu care ai platit.
fi sigur ca nu o sa fac public nimic fara vointa ta
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 28 Mai 2008, 11:55

vb pe mess

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Mai 2008, 12:09

HellRAISER scrie:adica daca eu miam facut permisu in 2008 sunt doar membru si nu am dreptul sa pescuiesc??? :shock:
La relatiile tale...te ingrijorezi? :lol: :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 28 Mai 2008, 13:20

Faci o confuzie intre permisul de pescuit si carnetul (sau legitimatia) de membru al unei asociatii.
Dupa lege, numai avind permis de pescuit (ala emis la o institutie ablilitata a statului roman - numita deocamdata ANPA) poti pescui legal. Cum permisul de pescuit pe 2008 nu a fost emis inca, nici o asociatie nu-l poate distribui propriilor membri.

A nu se confunda ce spune legea cu ce vezi acum in Romania.

Suntem membri ai unor asociatii care (desi nu se numesc de braconieri) reunesc un numar impresionant de braconieri piscicoli asa-zisi sportivi. Cu legitimatia (sau carnetul) de membru poti merge linistit la pescuit ... ca nu te va intreba nici un "organ" daca stii ce spune legea.

Cred ca asta e o mostra de liberalism mioritic. Nu-ti inchipui ca liberalilor aflati (vremelnic) la conducerea pescuitului si acvaculturii din Romania le pasa de mine, de tine, de adiwolf etc. ... Poate sa le pese doar ca unele asociatii doresc "parcelarea" apelor ... si asta numai in masura in care le-ar aduce fonduri sau voturi. Cred totusi ca nici de asta nu le mai pasa ... si-au facut de mult bagajele ... asteapta doar ca alegerile sa le spuna cind trebuie sa plece.

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 30 Mai 2008, 18:57

Tind sa iit dau dreptate. Legile, si in speta O.G. care reglementeaza pescuitul, sunt facute intr-un mod asa de alambicat ca lasa loc de "n" factorial interpretari (unde "n" tinde la infinit). Automat aceasta favorizeaza incalcarea legii.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 30 Mai 2008, 19:18

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 03 Iun 2008, 23:21

cssa, pf are drept de control in bagaje?
am fost controlat in rucsac in 29

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 04 Iun 2008, 21:28

acum 2 ani m-au controlat si pe mine la bagaje..in zona Pristol-Garla MarE
Am pus faptul pe seama cotrabandei care uneori se mai desfasoara in zona
dar cred ca era si un exces de zel pt ca a fost un caz singular.
as fi vrut sa ia in deget un livebait sau macar o cicada ,dar erau puse la cutie....daca stiam le lasam la liber :lol:
apropo la krivina-vrancea(MH) ma controlat de documente cea mai frumoasa politista de frontiera pe care am vazut-o :wink:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 04 Iun 2008, 21:44

contrabanda cu ce bre shtorm xxx ?
cu oase de peste ?
:lol: :lol: acolo ti fura aia sireturile de la papucii abandonati si asta vorbeste de contrabanda .. :lol: :lol: oleo'

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 04 Iun 2008, 22:05

storm xxx scrie: apropo la krivina-vrancea(MH) ma controlat de documente cea mai frumoasa politista de frontiera pe care am vazut-o :wink:
aia blonda sau aia roscata mai plinuta si cu okelari ? :lol:
cica aia blonda e rea dar halalta e buna, mi-a zis in 29 un carasar ca era cu morcovu ca vin astia in control din nou (ma controlasera inainte cu juma de ora)
seara am fost controlat iar in alt loc (la ponton), au venit unii in tromba cu o dacie alba, am crezut ca sunt pescari si vin gramada pe mine sa dea la peste ca nu prea mai erau locuri libere...cand colo erau in uniforme...si nu stiu daca retin bine dar parca s-au prezentat ca fiind de la pol transporturi?! :shock:
poate n-am inteles bine dar nah, si-au incercat puterea si mi-au controlat rucsacul dar nu erau interesati de lingurile mele, cautau peste, cica "specia" ii interesa :lol:

Scrie răspuns