ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 04 Iun 2008, 22:37

Legea permite Politiei de frontiera ca in zona de frontiera sa controleze vehicule, mijloace de transport, ambarcatiuni si BAGAJELE persoanelor care se deplaseaza in zona de frontiera. Deci nu va impacientati, si-au facut treaba. Fiti multumiti ca nu au venit cu rigla sa va masoare pestii! :lol:
Sa nu uitam ca exista specii protejate de lege. Si ca in prohibitie multi pescuiesc la stationar si retin exemplare ca palma... :?
In rest... sa va uitati daca politista are sau nu verigheta!
8)

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 07 Iun 2008, 13:28

johnnybravo scrie:cssa, pf are drept de control in bagaje?
am fost controlat in rucsac in 29
Da. Si bagaje si portbagaje.
P.s. Hunting ai postat cu o secunda inaintea mea
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 11 Iun 2008, 17:09

csaa
Se pare ca am fost mai rapid decat tine, sunt un "pianist" desavarsit! :) [al tastaturii]
Apropo, stima pt. demersul facut cu acest topic. Ar trebui ca si un ofiter din conducerea tuturor I.J.P.F.-urilor sa procedeze la fel. si sa subscrie la acest forum. Din pacate cunosc si eu politisti de frontiera care sunt maestrii in setci, virse si greble [japca]. Si nu sunt mandru de ei. Inclusiv ofiteri din cadrul IPJ dau la grebla pe Mures in zona Aradului, asta am auzit-o nu de la unul, ci de la mai multi pescari, si e rusinos. Politist-infractor... Pe deasupra si cu stele pe umeri!! :(

valentyn22
utilizator nou
utilizator nou

Pescuitul la curent

Mesaj de valentyn22 » 12 Iun 2008, 10:04

Salut! Sunt si eu din Harsova sunt un mare pasionat al pescuitului sportiv dar se pare ca nu mai ai unde sa dai de baieti care dau la curent zi si noapte ce se poate face sa scapam de tampiti astia nu se poate sunt mama in mana cu POLITIA DE FRONTIERA se dau drepturi in bani considerabile si trec cu salupa pe langa ei fara sa le faca nimic deci amatorilor de pescuit sportiv sa nu bata drumul degeaba pa malul Dunari ca nu are nici un rost de la Harsova,Vadu oii,pod Marasu pana in balta Ciobanului nu aveti sanse sa prindeti peste nu bateti drumul degeaba[

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 12 Iun 2008, 19:42

Mda. Asa am auzit si eu (de la terte persoane). Din pacate nu pot face nimic in legatura cu asta, eventual daca aveti ceva concret in acest caz pot seisza sefii cei mari.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 12 Iun 2008, 20:10

oare sefii cei mari sint atit de naivi si nu stiu ce fac subalternii?

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 13 Iun 2008, 20:26

Pai cel mai concret si mai bun exemplu sunt eu. In urma unei "atentionari" primite de la voi am luat masurile legale impotriva unor braconieri.
Iti garantez ca nimeni, dar absolut nimeni din conducerea politiei de Frontiera, nu apreciaza pescuitul electric decat ca o incalcare grava a normelor legale, cu un pericol social potential foarte mare. Stiti foarte bine care sunt urmarile pescuitului electric asupra faunei acvatice dar mai trebuie avuta in vedere posibilitatea ca un om sa fie in apa in apropierea braconierului si ...
Dar hai sa va arat o noua metoda de mascare a pescuitului electric: pe chila barcii se monteaza o platbanda care este conectata la dinamul motorului barcii. Arcul electric este declansat de la un comutator aflat pe comanda motorului. normal ca motorul pierde semnificativ din putere, dar, daca barca sta pe loc acest lucru e aproape insesizabil.
P.S. : nu stiu de ce dar yahoo trateaza raspusurile primite de la forum ca pe spam-uri. Si la voi se intampla la fel?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Iun 2008, 10:42

eu sugerez sa controlati barcile de pescuit nu doar sa se noteze numarul si sa se strige numele de la distanta

ca sa nu mai fie spam-uri, pe yahoo trebuie sa introducerti adresa de e-mail de la care primiti notificari in address book ( agenda cu adrese ), si cand mai intra in spam sa bifati mail-ul ca not spam

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 14 Iun 2008, 14:52

Nu putem fi tot timpul pe apa pentru a controla barcile. In plus ar fi deranjant pentru cei corecti sa fie tot timpul verificati. Cel mai sigur este sa actionam in baza unor sesizari corecte.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 15 Iun 2008, 10:52

oamenii corecti nu se supara daca sint controlati zilnic ci cind vad ca nu sint controale si braconierii isi vad linistiti de traba.Daca zilnic ar fi controlate barcile si amendati la singe braconierii ar lasa-o mai moale pt ca ar da mai multi bani pt amenzi decit ar cistga .Totul se reduce la vointa PF de a scapa de braconieri sau dorinta de a imparti profitul cu ei.
Pe mal te controleaza de citeva ori pe zi iar cind le spui ca sint braconieri cu barca raspunsul e "acolo nu e traba noastra" .....

Scrie răspuns