Vijelie nu e din Giurgiu? Se comporta identic.
Sa fim seriosi, toti ati dat la un moment dat spaga la politia rutiera, stiti povestiri cu vinovatii schimbate, cu amenzi luate degeaba, etc. si nu va vad explodand impotriva lor.
Cereti ca p.f. sa faca ceva pentru pescari!? Nu vreau sa-mi spun parerea dspre cel care a spus asta ca sigur ne vom certa. Dar despre A.N.P.A. de ce nu spuneti nimic, ei sunt abilitati sa faca ceva pentru pescari, ba chiar ii platiti sa faca ceva pentru voi. Tu ai auzit de o populare a Dunarii cu peste? Eu nu!
De cate ori ai fost tu la pescuit si ai vazut acte de coruptie? Sunt cateva cazuri si generalizati. Mai mult, v-am cerut ajutorul pentru a demasca astfel de fapte in zona de care raspund eu si... nimic. Mi s-au adus la cunostinta acte de braconaj in zona Oltenita si le-am stopat.
Ce mai vreti? Vreti sa ma convingeti ca suntem singurii care procedeaza asa?
Nu aduc in discutie etica desfiintarii p.f. si nici moralitatea relocarilor. Nu va intereseaza si le tratati superficial, chiar mistocaresc, dar se pare ca Bulgaria nu va mai intra in Schengen, ca nu mai e interesata de acesta uniune.
Ma doare in cot daca se desfiinteaza sau nu, capul nu mi-l poate lua nimeni si nici nu mi-l poate schimba asa ca pentru mine va fi tot asa ca pana acum.
Pentru tine Dorule, ca pescuiesti frecvant pe Vijietoarea, sti ce sa va intampla imediat dupa relocare p.f. de la granita cu Bulgaria?
Ve fi alungat de acolo de pescarii bulgari, asta dupa ce iti vor lua barca, cortul si uneletele de pescuit si iti vor arata traditionala "ospitalitate" bulgareasca.
Nu ma crezi, nu-i asa?
Mai discutam dupa aia.
NU ma deranjeaza daca se spun cazuri concrete, dar cand vi cu etichetari ca cele ale lui Vijelie