ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 09 Iul 2009, 13:18

danr scrie:vijelie, baiatul ala cu postul permanent va fi probabil curand mutat la un alt job unde nu o sa mai aiba treaba cu braconierii si cu taiatul frunzei la caini pe diguri
ii ajunge dreptatea pe multi frecatori de menta pe diguri
Dane, tu chiar crezi ca e vorba de un singur om in discutia asta? In ecuatia asta? Tu nu vezi ca tot sistemul e corupt si jegos pana in maduva oaselor? Te bucuri si vorbesti de dreptate cand il muta pe'un prostea dintr'o parte in alta?

Dobitocului ii tremura chilotii ca'l ia sefu' la maciuci daca se uita spre braconieri. Iar aia cotizeaza la seful sefului, ala da mai departe si tot asa. Ca la permisele auto. Si asa mai departe.

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iul 2009, 13:29

Sper sa ne mai rabde.
Daca nu cumparau plase de la voi gaseau in Europa, e plin.
Vijelie, treaba cu pescarii si p.f. e la voi in Giurgiu. La voi relatia este "speciala". Cand faceti contrabanda cu tigari si C.D.-uri sunteti fratiori iar dupa aia va mancati unul pe altul.
Sa avem iertare dar cum nu suporti tu p.f. asa nu suport eu giurgiuvenii. Ii stiu cat de copti de contrabanda erau si acum se dau "disidenti". Si cand vorbesc de giurgiuveni ma refer si la p.f. Astia aveau impresia ca de la ei rasare soarele, inclusiv legile le interpretau asa cum le convenea. Legea banului si a interesului este cea mai tare in Giurgiu.
Discutia despre pescuitul la lanseta in prohibitie a mai fost, parca anul trecut. Conform O.U.G. 23/2008 pescuitul in prohibitie este infractiune. Sa te vad pe tine ca faci dosar penal unuia pentru ca a prin doi carasi in prohibitie. Inainte era contraventie si sa sti ca nu scapau multi.
Referitor la intelegerea dintre p.f. si braconieri am sa va povestesc ceva amuzant.
Eu sunt de loc din Prahova si cand am fost numit sef le-am atras atentia colegilor ca nu am rude in zona desi numele este comun. Am insistat chiar.
Dupa o saptamana, dimineata, un agent imi spune razand ca la amendat pe var'miu. Ii mai spun o data ca nu am rude in zona ba chiar ca pe varul meu nu il cheama la fel ca pe mine, la care agentul imi spune:
Stiu, cat timp am scris procesul-verbal a incercat sa ma convinga ca e varul dumneavoastra, dupa ce am incheiat a recunoscut ca sunteti veri dupa Adam si Eva.
Nu mai puneti greutate pe cespun unii si altii.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Iul 2009, 13:35

vijelie nu e din giurgiu :)

todi, ne e vorba doar de ala e vorba despre toti
ai senzatia ca dupa ce intram in schengen or sa mai tina sute de oameni degeaba prin liziere ?
braconierii or sa pescuiasca nevegheati de acuma

csaa cu o floare nu se face primavara
cred ca iti dai seama ca e de inteles atitudinea oamenilor fata de pf, cand e evident ca ce fac tu este o exceptie nu o regula in pf

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 09 Iul 2009, 13:53

Ce conteaza domnule daca se gasesc plase monofilament in magazinul europa? Vreau sa stiu si eu de ce politia de frontiera, dotati cu barci, Nissan Navara si asa mai departe, platiti din BANII MEI, freaca menta si nu vin nici macar cand sunt chemati?

Acum un an in toamna am sunat la 112 sa reclamam ca ne'au trecut cu barca si curent chiar prin fata, la 5 metri de mal, in dreptul localitatii Zaval. Ne'au facut legatura la frontiera, astia au zis ca vin imediat, dar degeaba. Dimineata erau pe dig si ne'au controlat din cap pana in picioare, desi prapadindu'ma de ras le spuneam ca eu am sunat la politie.

Csaa, tu iti dai seama ce greata mi'este cand vorbesc de politia de frontiera si in general de orice institutie a statului roman?

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iul 2009, 13:56

Vijelie nu e din Giurgiu? Se comporta identic.
Sa fim seriosi, toti ati dat la un moment dat spaga la politia rutiera, stiti povestiri cu vinovatii schimbate, cu amenzi luate degeaba, etc. si nu va vad explodand impotriva lor.
Cereti ca p.f. sa faca ceva pentru pescari!? Nu vreau sa-mi spun parerea dspre cel care a spus asta ca sigur ne vom certa. Dar despre A.N.P.A. de ce nu spuneti nimic, ei sunt abilitati sa faca ceva pentru pescari, ba chiar ii platiti sa faca ceva pentru voi. Tu ai auzit de o populare a Dunarii cu peste? Eu nu!
De cate ori ai fost tu la pescuit si ai vazut acte de coruptie? Sunt cateva cazuri si generalizati. Mai mult, v-am cerut ajutorul pentru a demasca astfel de fapte in zona de care raspund eu si... nimic. Mi s-au adus la cunostinta acte de braconaj in zona Oltenita si le-am stopat.
Ce mai vreti? Vreti sa ma convingeti ca suntem singurii care procedeaza asa?
Nu aduc in discutie etica desfiintarii p.f. si nici moralitatea relocarilor. Nu va intereseaza si le tratati superficial, chiar mistocaresc, dar se pare ca Bulgaria nu va mai intra in Schengen, ca nu mai e interesata de acesta uniune.
Ma doare in cot daca se desfiinteaza sau nu, capul nu mi-l poate lua nimeni si nici nu mi-l poate schimba asa ca pentru mine va fi tot asa ca pana acum.
Pentru tine Dorule, ca pescuiesti frecvant pe Vijietoarea, sti ce sa va intampla imediat dupa relocare p.f. de la granita cu Bulgaria?
Ve fi alungat de acolo de pescarii bulgari, asta dupa ce iti vor lua barca, cortul si uneletele de pescuit si iti vor arata traditionala "ospitalitate" bulgareasca.
Nu ma crezi, nu-i asa?
Mai discutam dupa aia.
NU ma deranjeaza daca se spun cazuri concrete, dar cand vi cu etichetari ca cele ale lui Vijelie :evil:

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iul 2009, 13:57

todi scrie:Ce conteaza domnule daca se gasesc plase monofilament in magazinul europa? Vreau sa stiu si eu de ce politia de frontiera, dotati cu barci, Nissan Navara si asa mai departe, platiti din BANII MEI, freaca menta si nu vin nici macar cand sunt chemati?

Acum un an in toamna am sunat la 112 sa reclamam ca ne'au trecut cu barca si curent chiar prin fata, la 5 metri de mal, in dreptul localitatii Zaval. Ne'au facut legatura la frontiera, astia au zis ca vin imediat, dar degeaba. Dimineata erau pe dig si ne'au controlat din cap pana in picioare, desi prapadindu'ma de ras le spuneam ca eu am sunat la politie.

Csaa, tu iti dai seama ce greata mi'este cand vorbesc de politia de frontiera si in general de orice institutie a statului roman?
Unde e Zaval?
Si mai e ceva: pentru BANII TAI tu ne consideri un fel de majordomi. Sa venim la semnul tau, nu conteaza daca suntem prinsi cu altceva in acel moment. In cazul asta te rog sa calculezi cati bani iti datorez.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 09 Iul 2009, 14:04

Eu atat mai zic aici:

PF trebuie sa'si faca treaba pentru care sunt platiti, nu sa faca "ceva pentru pescari" la modul general si aruncat in stil ministerial, cu adresa la ANPA.

Pana una alta pe Dunare PF trebuie sa controleze, sa amendeze, sa retina, sa faca dosare penale.

Zaval e in Jud. Dolj, la fel ca Dabuleni. Daca citeai cu atentie mesajele anterioare vedeai ca am spus clar numele localitatilor, cazuri concrete. Islaz e in Olt.

Stiu ca e departe de tine, nu te injur cu adresa, dar faci parte dintr'un sistem de'a dreptul mocirlit. Daca te'am jignit si ai perceput'o personal imi cer scuze.

LE. Doamne omule, nu ma face sa'mi retrag cuvintele. Am sunat la 112 ca erau unii care curentau pe Dunare, cu barca de lemn. Au trecut prin fata mea, la 5 metri. Ce voiai sa fac?

Cu ce erau ocupati ofiterii PF? Cu birtul din sat sau erau la 4 km mai la vale si'i asteptau sa iasa cu pestele?

LE2: Daca stateam cu picioarele in garla, ma curentau si pe mine?

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iul 2009, 14:16

Putin probabil. Sti ca principala noastra atributiune este controlul frontierei. Daca nu sti iti spun eu ca in zona aia au fost probleme cu traficul de armament.
Ce ai fi preferat sa faca: sa intrerupa supravegherea unui transport de armament sau sa vina si sa incerce sa prinda niste braconieri?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Iul 2009, 14:19

csaa banuiesc ca la treaba cu vajietoarea vorbeai despre mine
eu in general am sustinut un punct de vedere in favoarea pf
nu am spus niciodata ca ar trebui desfiintata
poate ar trebui sa ramana mai putini, mai dotati si mai determinati
in mod special cei cu ambarcatiuni

apropos de vajietoarea
in doi ani o singura data am fost controlat de pf in zona, ziua
in n iesiri acolo nu a fost pf niciodata in zona, nici macar sa treaca pe langa malul romanesc, ziua sau noaptea
sincer mi-e greu sa cred ca securitatea mea acolo a depins vreodata de pf
doamne ajuta sa fie cand trebuie unde trebuie daca o sa am nevoie vreodata

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iul 2009, 14:26

Da Dane, Pentru tine a fost. Scuze ca te-am botezat. Nu te-au verificat decat prima data, pentru ca le-am spus eu ca esti acolo. Au verificat o data, au cerut relatii la Gostinu si au vazut ca esti in regula. Pentru ce sa te streseze si sa se oboseasca si ei degeaba.
Nu ti-am reprosat nimic, vroiam sa le arat tuturor care sunt unele dezavantaje ale lipsei p.f.

Scrie răspuns