ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Iul 2009, 14:46

m-as bucura sa fie asa, si de asta sa nu fi fost ei in zona atata timp
pentru ca stiau ca sunt eu la datorie :lol:

una peste alta am spus-o si o repet, ar trebui situatia sa evolueze catre o pf mai curatata
daca e cazul imputinata si mai bine platita, dar mai dotata si mai determinata
oricum

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iul 2009, 14:49

Dupa cat de determinat sunt in discutia cu voi se vede ca sunt in concediu, NU? :D
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Iul 2009, 14:55

da, si ti-e dor de ai tai de la munca :)

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iul 2009, 15:02

De ieri sunt in concediu. Deocamdata sunt in perioada de negare, mai incolo o sa recunosc. :P

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Iul 2009, 15:14

[quote="csaa"]Vijelie nu e din Giurgiu? Se comporta identic.
nu stiam ca giurgiuvenii au un tipar in care se "misca"HAHAHA

daca aveti informatii ca fac trafic de tigari sau de CD-uri cum spuneati de ce nu luati masuri? este mai bine sa va intoarceti cu spatele si sa simtiti cum o mana va mangaie pe portofel?

Sa fim seriosi, toti ati dat la un moment dat spaga la politia rutiera, stiti povestiri cu vinovatii schimbate, cu amenzi luate degeaba, etc. si nu va vad explodand impotriva lor.

-spaga la politia rutiera? va spun sigur...NICIODATA !

Cereti ca p.f. sa faca ceva pentru pescari!? Nu vreau sa-mi spun parerea dspre cel care a spus asta ca sigur ne vom certa. Dar despre A.N.P.A. de ce nu spuneti nimic, ei sunt abilitati sa faca ceva pentru pescari, ba chiar ii platiti sa faca ceva pentru voi. Tu ai auzit de o populare a Dunarii cu peste? Eu nu!

-pai daca nu ai auzit pana acum iti spun eu ca la maxim 2 ani s-au facut populari cu sute de tone de peste din toate speciile...ca pentru aceasta actiune nu trebuie sa multumim celor de la ANPA.... ci MAMEI NATURA :twisted: :wink: :twisted: este altceva...... singurele populari de care se stiu cu adevarat sunt aburelile lui raduta cu sturionii.

De cate ori ai fost tu la pescuit si ai vazut acte de coruptie? Sunt cateva cazuri si generalizati.
-te rog sa termini cu generalizarea... facem o zi de plimbare pe 100km... si daca nu gasim minim 2 abateri de braconaj sau furt pe zona de frontiera eu ma las de pescuit si va scriu ode toata viata...ce dreak...hai sa fin seriosi.
Mai mult, v-am cerut ajutorul pentru a demasca astfel de fapte in zona de care raspund eu si... nimic. Mi s-au adus la cunostinta acte de braconaj in zona Oltenita si le-am stopat.
Ce mai vreti? Vreti sa ma convingeti ca suntem singurii care procedeaza asa?
vrei acte de braconaj in zona oltenita? cred ca glumesti... pe zona spantov acum o luna erau energeticienii... si cum vrei sa ii stopezi? eu sun la un nr de tel...dupa care vine patrula in caz ca nu sunt veri cu energeticienii si ma pun pe mine fatza in fatza cu ei... uite BA! astia au zis ca dati cu curent....altfel nu veneam aiurea in zona voastra HAHAHA

mai pun o faza dupa care ma opresc ca nu vreau sa supar mai mult decat trebuie :twisted: ...Eram cu inca doi amici la pescuit in zona Gostinu, a venit patrula si ne-au cerut sa ne legitimam...doi dintre noi am dat toate actele in regula iar al treilea le avea in masina lui in torpedo-ul masinii. Cum veniseram cu alta masina omul nu avea deci actele la el...(vorbesc de cele pentru pescuit si nu de C.I.). Am vorbit respectuos cu politistii ca nu are rost sa il amendeze ca nu este pescar si daca vor nu da la peste....reactia militianului a fost aceea de al amenda.... putea sa ii dea un advertisment....termina militianul de scris cu un zambet parsiv pe bot si aproape instant vine un miros groaznic de petrol. Mai sus de noi cu 400-500 metri un vapor "barja" spala tancurile de petrol si evacua tot in dunare. Pelicula era de sute de metri pe toata suprafata. Am incercat sa sunam la garda de mediu Giurgiu dar acestia nu lucreaza in wee. Atunci normal ca am casunat pe militian...pai bine nene...astuia ii dai amenda ca se plimba cu lanseta pe mal si alora care umplu dunarea de petrol nu le
faci nimic? la cere militianul...pai ce sa ii fac eu aluia ...cine stie al cui este ala...... discutia s-a aprins dar am ramas la stadiul amar ca "militia e' cu noi"

fir intins! :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Iul 2009, 15:19

concediu placut! :wink: vezi sa nu afle braconierii ca esti in cancediu ca .... :wink: :twisted: :lol: :twisted:

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iul 2009, 17:07

Nu ai facut decat sa divaghezi si sa eviti raspunsul direct. Eu vorbeam de acte de coruptie nu de acte de braconaj.
Dupa mintea ta toti aia cu barba sunt filosofi.
Cum ai prins ideea cu contrabanda cum ai pus eticheta "o mana.. care sa va mangaie portofelul". Probabil tu asa ai fi procedat, te-ai fi intors cu spatele.
Bineinteles ca nu ai data spaga la politia rutiera, nici la doctor, nici la.. De fapt tu nici macar nu existi.
Daca zici ca erau electricieni in zona Spantov poti sa imi dai detaliile. Si eu sunt interesat de ei. Daca zici ca esti hotarat iti dau numarul meu de telefon, cu siguranta ca nu e var'miu. Ii urmaresc de ceva timp pe nenorocitii aia.
Suntem oameni care isi fac datoria, uneori cu riscul de a se pune in pericol atat pe ei cat si familia. Cand vad ca eu si oamenii pe care ii conduc suntem etichetati drept "unsi" mi se ridica adrenalina.
Daca am fost mai dur in posturile anterioare imi cer scuze.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 09 Iul 2009, 17:42

PF,dupa mine este un "lucru necesar",ieri, astazi, miine.Este adevarat,nu toti sunt la fel,(acum si cu marinarii),dar in opinia mea, majoritatea isi fac datoria!
ps eu unul ,daca as putea, as directiona o parte din impozitele pe care le platesc, lor!!!!Intii intrebati l, pe cssa,de, cind nu a mai primit, cota intreaga de "benzina"?,si pe urma.................
...de pe margine...toti...stim!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Iul 2009, 18:30

imi pare rau daca nu m-am facut inteles si am divagat(ce o insemna asta ca eu nu stiu...fiind baiat sarac de la tara). Daca crezi ca nu deranjez da numarul de mobil si eu il dau tuturor echipajelor pe care le stiu. Astept sa imi lasi nr. de tel pe mesageria privata si poate ca intr-o zi o sa te surprinda cand o sa te sune cineva cu o problema pe care sper sa o poti rezolva. :wink: :twisted:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 09 Iul 2009, 23:23

csaa scrie:Dupa cat de determinat sunt in discutia cu voi se vede ca sunt in concediu, NU? :D
In concediuuuuuu? Vaaai, pai iti dai seama cum zburda braconierii in zona ta de responsabilitate? :lol: Maine dau si eu o fuga cu setca aia de 20 de m luata din obor. Sa imi zici cand te intorci ca sa stau acasa atunci!

Scrie răspuns