ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 06 Iul 2009, 17:15

E criza, deci: FARA ALIFIE!
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Iul 2009, 22:26

csaa scrie:E criza, deci: FARA ALIFIE!
Ohoooo, deci si Politia de frontiera lucreaza acum fara alifie? :lol: Chiar atat de grea e criza?

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Iul 2009, 22:27

Fario_nebunu scrie:
csaa scrie:E criza, deci: FARA ALIFIE!
Ohoooo, deci si Politia de frontiera lucreaza acum fara alifie? :lol: Chiar atat de grea e criza?

AMIN !!! :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 09 Iul 2009, 12:35

Daca avem nevoie ne cumparam singuri.
Hai sa vedeti distractie in Delta. S-a infiintat Politia Deltei.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Iul 2009, 12:52

csaa scrie:Daca avem nevoie ne cumparam singuri.
Hai sa vedeti distractie in Delta. S-a infiintat Politia Deltei.

nu stiu cat te poti baza si pe aceasta "politie a deltei" daca sunt din randurile celor care deja au fost pe acolo si din terte motive au fost mutati... ma tem sa nu fie iar o actiune "afara'i vopsit gardul si 'nauntru leopardu" sau mai pe ramaneste "lupul schimba parul dar naravul ba" braconierii sunt mana in mana cu politia...si de asta nu trebuie sa ne indoim. Fara stirea lor sau a zeciuielii catre ei nu s-ar putea bracona.

P.S. sa nu iutati ca pe hartie acum cativa ani s-a mai infiintat o politie.... cea piscicola :twisted: care aparea doar pe statele de plata ...nu insa si in teren :wink: :twisted: :evil: :twisted:

P.S. la P.S. ma scuzati daca sunt cam "rece" la adresa politiei dar in ultimii 10 ani nu am vazut sa faca nimic bun pentru pescari.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 09 Iul 2009, 12:52

Salut,

Dialogul nu stiu cat de exact il reproduc, dar faza e memorabila.

Vine unul azi la magazinul de pescuit:

El: Buna ziua, aveti plase la vanzare?
Andrei: N'avem, stiti ca nu e voie....
El: Nu e dom'ne nici o problema, am baietii acolo, suntem cu Politia de Frontiera, e totul aranjat, ne trebuie niste plase. Aveti?
Andrei: N'avem...

Si pleaca.

Mai va rabda pamantul?

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 09 Iul 2009, 12:59

todi scrie:Salut,

Dialogul nu stiu cat de exact il reproduc, dar faza e memorabila.

Vine unul azi la magazinul de pescuit:

El: Buna ziua, aveti plase la vanzare?
Andrei: N'avem, stiti ca nu e voie....
El: Nu e dom'ne nici o problema, am baietii acolo, suntem cu Politia de Frontiera, e totul aranjat, ne trebuie niste plase. Aveti?
Andrei: N'avem...

Si pleaca.

Mai va rabda pamantul?

vrei una mai proaspata?.... acum 2 luni eram la a doua statie de pompare de la silozul Gostinu mai aval. Mergand pe digspre aval in dreptul canalului de la statia plutitoare am fost oprit de politistul de frontiera care statea in chioscul permanent. Se recomanda si ne cere actele. Ca niste baieti corecti ii dam permisele de PG,ANPA SI APS, dupa care vedem in dreapta noastra pe canal cu baietzii munceau la intins monofilamente. Iritati ii zicem politistului:
- Mai nene, tu vezi ce face ala acolo? baga plase monofilament...plase interzise de lege. La care politistul ..... lasa domne sa bage ca au autorizattie de la seful de zona.... cine sunt eu de ma bag in treaba lor? poate vreau sa nu mai trec pe acolo sau mai rau...

partea cu mai rau..... sincer nu am inteles de la ce venea...probabil era o amenintare menita sa ma trezeasca si sa imi reaminteasca faptul ca traim in planeta maimutelor :twisted:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 09 Iul 2009, 13:00

La mine la magazin la fel intrebau.
A pus sotia un articol de lege,pe perete privind pescuitul cu plase monofilament si sau mai rarit.In plus mai avem afisat un numar de telefon al inspectorului piscicol local unde se pot raporta acte de poluare braconaj...etc..Nu stiu cat conteaza dar nu mai sunt deranjat :lol: :lol: :lol:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Iul 2009, 13:08

vijelie, baiatul ala cu postul permanent va fi probabil curand mutat la un alt job unde nu o sa mai aiba treaba cu braconierii si cu taiatul frunzei la caini pe diguri
ii ajunge dreptatea pe multi frecatori de menta pe diguri

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 09 Iul 2009, 13:10

Da?

Anul trecut, mai jos de Islaz, in prohibitie, mergeam pe dig spre Dunare. Pe drum, in dreptul padurii, ma opreste politia de frontiera. Buna ziua, buna ziua, unde mergeti? Dupa ce stau 10 minute de vorba, cu stiuca, cu nalucile, cu una, cu alta, iau baietii buletinul, se urca in masina sa noteze ce si cum.

Dupa ce mi'au dat buletinul m'au avertizat ca ma asteapta la intoarcere sa vada ce peste am in masina :lol: La nici 1 km, dupa coltul padurii, 2 gonflabile cu patru mititei turnau plase mono in draci :lol:

Am facut frumusel cale intoarsa sa le zic de mama si de frati, dar baietii n'au mai stat.. cred ca se grabeau.

Anul asta, in dreptul localitatii Dabuleni, zona C0.

Noaptea, ne opresc, tot in prohibitie. Buna dimineata, una alta, stiti ca e prohibitie, nu e voie, una alta, vesnica discutie, IAR IN DREPTUL LOR ERAU UNII PE MAL CARE DADEAU CU 20 DE LANSETE.

Ba, va mai rabda pamantul mult?

Scrie răspuns