ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- vijelie
- veteran
daca te-au amendat inseamna ca te-au recunoscut nene Iancule:))Fario_nebunu scrie:Dar oare cat o fi amenda pe care o pot da cei de la PF daca nu ai stampila pe aviz? Peste 300 lei sau sub? Ideea e ca oricum nu platesc ca nu au cum sa imi ia banii si in plus, dupa ce te-au amendat si ti-au dat chitanta de penalizare, poti pescui linistit toata ziua!

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Taxa a fost introdusa prin O.U.G. 4/2009 si a fost scoasa prin O.U.G. 40/2009. Ironic, nu?
Nu cred ca se mai poate recupera taxa, asta trebuie discutata cu un consilier juridic.
Faptul ca ai platit de doua ori permisul la A.N.P.A. e de ......
Pai daca iti pierdeai permisul de conducere trebuia sa faci iar scoala de soferi si sa dai din nou examen?
Nu cred ca se mai poate recupera taxa, asta trebuie discutata cu un consilier juridic.
Pai daca iti pierdeai permisul de conducere trebuia sa faci iar scoala de soferi si sa dai din nou examen?
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
- vijelie
- veteran
cu cele doua taxe de ANPA da tu solutie ...am pierdut **** ala de carton ... nu trebuia sa iau altul? daca ma duceam la peste si vedeam cum vine la mine un nea gutza si imi cere tidula? decat sa ma cert cu lumea mai bine am mai luat unulcsaa scrie:Taxa a fost introdusa prin O.U.G. 4/2009 si a fost scoasa prin O.U.G. 40/2009. Ironic, nu?

cu ce dovedesti tu ca ai "permis de conducere"

P.S. am pierdut si copia la chitanta daca la dovada asta o sa te referi

Au un registru in care inregistreaza membrii. Au un registru in care inregistreaza chitantele. Tu trebuia sa sti doar data aproximativa cand ai platit taxa pentru eliberarea permisului.
Oricum acum nu mai conteaza.
inchei cu traditionala urare: "Sa ti-o traga la fund!"
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
- vijelie
- veteran
csaa scrie:Au un registru in care inregistreaza membrii. Au un registru in care inregistreaza chitantele. Tu trebuia sa sti doar data aproximativa cand ai platit taxa pentru eliberarea permisului.
stai linistit..ne-o trag tuturor

-
- veteran
Important e de stiut daca ne-o trag cu alifie sau fara alifie, ca in bancul ala vechi...vijelie scrie:csaa scrie: inchei cu traditionala urare: "Sa ti-o traga la fund!"
stai linistit..ne-o trag tuturor

- vijelie
- veteran
Important e de stiut daca ne-o trag cu alifie sau fara alifie, ca in bancul ala vechi...
In cazul tau Vijelie e mai nasol: poti fi acuzat ca fals in acte pt ca ai 2 permise de pescuit eliberate de ANPA si se poate zice ca ai facut "manevre" ca sa poti pastra mai mult peste decat e permis!
[/quote]
hahahaha... da...da... pot sa ma bage astia de DNA ca am dat spaga sa am doua permise ca sa pot lua peste mai mult HAHAHAHAHA
p.s. pai si tu acum... alifieeeeeee hai ma ca cica astia vor si cu tine HAHAHA

hahahaha... da...da... pot sa ma bage astia de DNA ca am dat spaga sa am doua permise ca sa pot lua peste mai mult HAHAHAHAHA

p.s. pai si tu acum... alifieeeeeee hai ma ca cica astia vor si cu tine HAHAHA