ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
radu st
junior
junior

Mesaj de radu st » 03 Iul 2009, 07:49

S-a abrogat prin OUG nr. 70/14.06.2009, publicata in MO nr. 444/29.06.2009

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 03 Iul 2009, 10:56

Dar oare cat o fi amenda pe care o pot da cei de la PF daca nu ai stampila pe aviz? Peste 300 lei sau sub? Ideea e ca oricum nu platesc ca nu au cum sa imi ia banii si in plus, dupa ce te-au amendat si ti-au dat chitanta de penalizare, poti pescui linistit toata ziua! :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 03 Iul 2009, 10:58

Fario_nebunu scrie:Dar oare cat o fi amenda pe care o pot da cei de la PF daca nu ai stampila pe aviz? Peste 300 lei sau sub? Ideea e ca oricum nu platesc ca nu au cum sa imi ia banii si in plus, dupa ce te-au amendat si ti-au dat chitanta de penalizare, poti pescui linistit toata ziua! :lol:
daca te-au amendat inseamna ca te-au recunoscut nene Iancule:)) :twisted: :lol: :twisted: ... daca nu iti confisca abuziv sculele poti da in continuare la peste :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 04 Iul 2009, 20:44

Taxa a fost introdusa prin O.U.G. 4/2009 si a fost scoasa prin O.U.G. 40/2009. Ironic, nu?
Nu cred ca se mai poate recupera taxa, asta trebuie discutata cu un consilier juridic.
Faptul ca ai platit de doua ori permisul la A.N.P.A. e de ......
Pai daca iti pierdeai permisul de conducere trebuia sa faci iar scoala de soferi si sa dai din nou examen?
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 04 Iul 2009, 20:59

csaa scrie:Taxa a fost introdusa prin O.U.G. 4/2009 si a fost scoasa prin O.U.G. 40/2009. Ironic, nu?
Nu cred ca se mai poate recupera taxa, asta trebuie discutata cu un consilier juridic.
Faptul ca ai platit de doua ori permisul la A.N.P.A. e de ......
Pai daca iti pierdeai permisul de conducere trebuia sa faci iar scoala de soferi si sa dai din nou examen?
cu cele doua taxe de ANPA da tu solutie ...am pierdut **** ala de carton ... nu trebuia sa iau altul? daca ma duceam la peste si vedeam cum vine la mine un nea gutza si imi cere tidula? decat sa ma cert cu lumea mai bine am mai luat unul :twisted: :evil: :twisted:

cu ce dovedesti tu ca ai "permis de conducere" :twisted: ai impresia ca astia stiu de capul lor sa se uite pe :twisted: calculator si sa zica... "vai saracul vijelie...a pierdut cartonul...hai sa ii mai dam unul:)) HAHAHAHA

P.S. am pierdut si copia la chitanta daca la dovada asta o sa te referi :evil: :twisted:

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 04 Iul 2009, 21:16

Au un registru in care inregistreaza membrii. Au un registru in care inregistreaza chitantele. Tu trebuia sa sti doar data aproximativa cand ai platit taxa pentru eliberarea permisului.
Oricum acum nu mai conteaza.
inchei cu traditionala urare: "Sa ti-o traga la fund!"

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 04 Iul 2009, 21:21

csaa scrie:Au un registru in care inregistreaza membrii. Au un registru in care inregistreaza chitantele. Tu trebuia sa sti doar data aproximativa cand ai platit taxa pentru eliberarea permisului.
Oricum acum nu mai conteaza.
inchei cu traditionala urare: "Sa ti-o traga la fund!"

stai linistit..ne-o trag tuturor :twisted:

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 05 Iul 2009, 16:13

Eu ma refeream la pluta.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Iul 2009, 07:45

vijelie scrie:
csaa scrie: inchei cu traditionala urare: "Sa ti-o traga la fund!"

stai linistit..ne-o trag tuturor :twisted:
Important e de stiut daca ne-o trag cu alifie sau fara alifie, ca in bancul ala vechi... :lol: In cazul tau Vijelie e mai nasol: poti fi acuzat ca fals in acte pt ca ai 2 permise de pescuit eliberate de ANPA si se poate zice ca ai facut "manevre" ca sa poti pastra mai mult peste decat e permis! :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 06 Iul 2009, 09:04

Important e de stiut daca ne-o trag cu alifie sau fara alifie, ca in bancul ala vechi... :lol: In cazul tau Vijelie e mai nasol: poti fi acuzat ca fals in acte pt ca ai 2 permise de pescuit eliberate de ANPA si se poate zice ca ai facut "manevre" ca sa poti pastra mai mult peste decat e permis! :lol:[/quote]

hahahaha... da...da... pot sa ma bage astia de DNA ca am dat spaga sa am doua permise ca sa pot lua peste mai mult HAHAHAHAHA :lol: :twisted: :lol: :twisted:

p.s. pai si tu acum... alifieeeeeee hai ma ca cica astia vor si cu tine HAHAHA :twisted: :lol: :twisted:

Scrie răspuns