ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pentru oricare politist de frontiera: Vreau sa ma duc la pescuit pe bratul Chilia(jud Tulcea, frontiera cu Ucraina) Cum procedez? Dupa cum scrie in lege (OG 4/2009) tre sa ma duc cu 15 zile inainte sa platesc 50 lei( sau cu 2 zile inainte sa platesc 100 lei) la IJPF Tulcea si apoi, dupa scurgerea acestei perioade de timp sa vin sa-mi iau avizul si sa ma apuc de pescuit? Mi se pare bataie de joc de oameni...eu am de condus 500 km pana la Tulcea, altii chiar mai mult.
Iti recomand sa iei legatura telefonic cu I.J.P.F. TULCEA. Gasesti numarul de telefon pe internet. Ei te vor lamuri mai bine. Fiecare "bordei" isi are propriile obiceiuri. Sunt convins ca acei colegi s-au gandit la cazuri ca al tau.
Batjocura sa sti ca nu e din partea politistilor de frontiera ci din partea guvernului care a reintrodus aceasta taxa. Mi se pare aberanta si abuziva.
Ca o paranteza sa stiti ca pentru exploatari forestiere in fasia de protectie nu se mai percep taxe. Logica e simpla: sunt mult mai multi pescari decat exploatari forestiere.
Batjocura sa sti ca nu e din partea politistilor de frontiera ci din partea guvernului care a reintrodus aceasta taxa. Mi se pare aberanta si abuziva.
Ca o paranteza sa stiti ca pentru exploatari forestiere in fasia de protectie nu se mai percep taxe. Logica e simpla: sunt mult mai multi pescari decat exploatari forestiere.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
- vijelie
- veteran
adiwolf scrie:apropo de exploatare forestiera pe malul dunariii.
nu inteleg deloc de ce se face asa ceva,de ce se taie la ras liziere intregi de pomi aflati pe malul dunariii????
pai ...cum de ce? de shmecheri... moka... bani moka

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
mda,
prin februarie am fost la Cetate si acolo am vazut cum se defrisau malurile,"la ras",totul sa nu mai ramana nici tufa.
totusi,de ce draqu sa tai padurea aia??
dunarea va eroda instant malurile astfel dezgolite,ce interese pot fi si cine da aceste aprobari de taiere??
localnicii nu vad ca le fuge pamantul de sub picioare??
scuze pt off topic
prin februarie am fost la Cetate si acolo am vazut cum se defrisau malurile,"la ras",totul sa nu mai ramana nici tufa.
totusi,de ce draqu sa tai padurea aia??
dunarea va eroda instant malurile astfel dezgolite,ce interese pot fi si cine da aceste aprobari de taiere??
localnicii nu vad ca le fuge pamantul de sub picioare??
scuze pt off topic

-
- senior