ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 10 Mai 2009, 10:52

Pentru oricare politist de frontiera: Vreau sa ma duc la pescuit pe bratul Chilia(jud Tulcea, frontiera cu Ucraina) Cum procedez? Dupa cum scrie in lege (OG 4/2009) tre sa ma duc cu 15 zile inainte sa platesc 50 lei( sau cu 2 zile inainte sa platesc 100 lei) la IJPF Tulcea si apoi, dupa scurgerea acestei perioade de timp sa vin sa-mi iau avizul si sa ma apuc de pescuit? Mi se pare bataie de joc de oameni...eu am de condus 500 km pana la Tulcea, altii chiar mai mult.

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 13 Mai 2009, 21:03

Iti recomand sa iei legatura telefonic cu I.J.P.F. TULCEA. Gasesti numarul de telefon pe internet. Ei te vor lamuri mai bine. Fiecare "bordei" isi are propriile obiceiuri. Sunt convins ca acei colegi s-au gandit la cazuri ca al tau.
Batjocura sa sti ca nu e din partea politistilor de frontiera ci din partea guvernului care a reintrodus aceasta taxa. Mi se pare aberanta si abuziva.
Ca o paranteza sa stiti ca pentru exploatari forestiere in fasia de protectie nu se mai percep taxe. Logica e simpla: sunt mult mai multi pescari decat exploatari forestiere.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Mai 2009, 22:11

apropo de exploatare forestiera pe malul dunariii.
nu inteleg deloc de ce se face asa ceva,de ce se taie la ras liziere intregi de pomi aflati pe malul dunariii????

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 14 Mai 2009, 22:36

adiwolf scrie:apropo de exploatare forestiera pe malul dunariii.
nu inteleg deloc de ce se face asa ceva,de ce se taie la ras liziere intregi de pomi aflati pe malul dunariii????

pai ...cum de ce? de shmecheri... moka... bani moka :twisted: daca nu taie ei padurea cum naiba sa mai erodeze biata dunare:)) :twisted: :lol: :twisted: .... la silozul de la gostinu au taiat in vara trecuta 2 parcele mari.... sapt asta am trecut pe acolo si au bagat deja utilajele de "exploatare" langa siloz. Deci.... in scurt timp dispare si padurea aia de acolo :evil: :( :cry: :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 15 Mai 2009, 13:34

mda,
prin februarie am fost la Cetate si acolo am vazut cum se defrisau malurile,"la ras",totul sa nu mai ramana nici tufa.
totusi,de ce draqu sa tai padurea aia??
dunarea va eroda instant malurile astfel dezgolite,ce interese pot fi si cine da aceste aprobari de taiere??
localnicii nu vad ca le fuge pamantul de sub picioare??

scuze pt off topic :oops:

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 15 Mai 2009, 21:09

Habar n-am de ce se taie padurea acolo. Tot ce stiu este ca Dunarea erodeaza si daca e padure si daca defrisat. Ar trebui intarite malurile ca la km. flv. 424. Bulgarii asa au facut si nu mai au probleme mari ca noi.

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 15 Mai 2009, 21:52

Csaa , ai avut dreptate...am vb la telefon cu IJPF Tulcea, niste baieti deosebiti si foarte amabili...am trimis copii prin fax la actele ce mi le-au cerut si avizul ma asteapta la poarta, cand ajung in Tulcea, urmand ca atunci sa le arat si originalele. Bulina alba...MARE

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 16 Mai 2009, 19:54

Ma bucur ca am putut fi de ajutor.
Mai e un singur suparat pe topicul asta, din fericire e doar unul mic, mic, mic :D .

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 17 Mai 2009, 16:12

Csaa, un pic off topic, dar de ce ai la semnatura" lupta Steaua??" Nu tii cu Dinamo, cum ar fi normal? :lol: :lol:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 17 Mai 2009, 20:39

Pai initial am fost la MAN. Am facut liceul militar la Breaza.
Glumesc, de cand ma stiu tin cu Steaua. Chiar si acum.

Scrie răspuns