ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
danr scrie:razi tu vijelie dar convingerea mea este ca PF Gostinu nu tolereaza pescuitul la curent
ce-ar mai prinde in setci pe urma daca vin straini din giurgiu la curent ?
acolo a fost ok cu paza pana acum ... dar tot acolo a fost discutia cu plasele de monofilament si politia de frontiera

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
- vijelie
- veteran
DidelPro scrie:O sa rizi, dar o data i am vazut pe ara ,iar altadata pe la lungu.Noaptea ,fara lumini ii licarea numai ledul de la incarcator.Parerea mea "care nu se pune":FARA PF O SA FIE MARI PROBLEME!
mah... eu am zis ca sunt de acord cu politia de frontiera....jos palaria la cei care sunt corecti...deci verde" pentru politia de frontiera dar au si ei crengi uscate

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Stai linistit. Cine a fost om inainte ramane om si fara sporuri.
Am fost corect si cand am fost granicer si aveam 100 de dolari salariul si acum cand am...(nu vreau sa va sperii).
In ceea ce ii priveste pe cei de la ... sau de la... care nu erau corecti, li s-a cam taiat craca.
Cei din interior stiu de ce.
Numai ca dupa ultimele miscari ale "marelui stateg", "carmaci priceput", etc. se va instala o letargie totala in frontiera (din partea noastra).
Dupa ce am fost cei mai activi in integrarea Romaniei in U.E. si in pregatirea integrarii in Schengen ni s-a spus ca o sa ne pierdem posturile, tocmai datorita acestei integrari.
Asta e gaselnita de pe Dambovita caci germanii nu si-au desfiintat BGS-ul, ba chiar l-au intarit.
revin si va intreb: Vi se pare corect fata de noi?
Am fost corect si cand am fost granicer si aveam 100 de dolari salariul si acum cand am...(nu vreau sa va sperii).
In ceea ce ii priveste pe cei de la ... sau de la... care nu erau corecti, li s-a cam taiat craca.
Cei din interior stiu de ce.
Numai ca dupa ultimele miscari ale "marelui stateg", "carmaci priceput", etc. se va instala o letargie totala in frontiera (din partea noastra).
Dupa ce am fost cei mai activi in integrarea Romaniei in U.E. si in pregatirea integrarii in Schengen ni s-a spus ca o sa ne pierdem posturile, tocmai datorita acestei integrari.
Asta e gaselnita de pe Dambovita caci germanii nu si-au desfiintat BGS-ul, ba chiar l-au intarit.
revin si va intreb: Vi se pare corect fata de noi?
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
Vino la Oltenita sa ne imbatam amandoi.mini_mic scrie: Ma imbat cand se desfinteaza (de bucurie); braconaj salabatic cu imparteala de peste stiu in cel putin 3 locuri din judet ( banuiesc ca va dati seama cine cu cine imparte pestele ). Si mai am ceva de adaugat : azi un amic tocamai a facut 2 drumuri la PF ca sa vizeze PG ( drumuri de 200 km dus-intors = 400 km ca sa fie clar );prima data sa ii spuna ca numai intr-un cont anume se plateste taxa pt PG. Normal ca i-au dat un cont gresit ca deh.... e capu mic si mintea sta lejer. Urmeaza sa mai faca un drum desta ca sa ia viza peste 15 zile ( e o intreaga mobilizare de forte sa pui o stampila, zbatere interioara si multe alte operatii complexe care te tin 2 saptamani pe bara ).
Multumim domnilor de la frontiera !
Iti inteleg ironia......dar nu va mai plangeti atat ca daca desfinteaza PF nu o sa ramaneti fara servici ci o sa va faca militieni. Poate e mai bine ....schimbati mediul de lucru si poate si obiceiurile de a va crede serifi. Generalizarea e periculoasa, si eu sunt constient de asta, dar poate imi puteti explica si mie cum vine colegu dvs si imi spune: " auziti ....aici chiar daca sunteti in judetul x, PF din judetul y face control pe acest sector" . Si ma gonesc de acolo cu permisu meu de pescuit cu PG cu tot, iar aia baga plase si dau la japca langa ei. Nu e rusinica sa faci asa ceva ? Eu am luat si amenda nefondata de la PF si i-am castigat in judecata. Data viitoare cand se intampla o sa ii informez dinainte ca avocatul imi ia foarte mult pe aparitie in instanta. Mai sunt si oameni calumea nu neg....csaa scrie:Vino la Oltenita sa ne imbatam amandoi.
As vrea sa mai adaug si lipsa de pregatire; intreb un lucru si mi se spune ceva, dupa care vin altii si imi spun altceva. Macar sa faca naiba sedinte sa spuna aceasi prostie toti, nu sa se contrazica intre ei. Am sunat mai alarteri la ofiterul care se ocupa cu avizul PG ( sau ce grad o avea) . Sincer de la pitpalacu ala n-am inteles nimic decat faptul ca "seful a zis ". Sa ii zica naiba sa stea in cap ca de dat informatii nu e in stare. Nu vreau sa va simtiti jignit pt ca nu asta e intentia mea dar atata timp cat pescarul sportiv e haituit si dezinformat n-am cum sa tratez institutia cu respect.
Obiectiv: 8,1 kg !
Sincer!?
Nu am inteles nimic din ce ai scris mai devreme. Mi-ar lua mult timp ca sa iti spun de ce nu imi convine ca ne unim cu politia, unul dintre motive este ca, poate, vom devenii "militieni".
in ceea ce priveste pregatirea... nu am ce sa zic. Nu pot face comentarii daca nu am ascultat ambele parti. Ce pot sa-ti spun este: scrie clar in lege, nu mai trebuiesc alte interpretari. Seful nu decide daca sau cum se aplica legea.
Daca am ajutat sau nu comunitatea pescarilor, asta o sa ii las pe cei care ma cunosc sa raspunda. Nu uita ca eu am fost primul care va avertizat cu privire la viitoarea (pe atunci) infiintare a taxei pentru aviz.
Si, pentru final: vorbim de zone total diferite. Eu sunt ragatean, nu ma confunda cu oltenii tai.
Hai, ca nu vreau sa ne certam! Mai ales ca nu ne cunoastem decat din scris. Scopul infiintarii acestui topic este exact stoparea acestor "obiceiuri" pe care le-ai expus tu.
P.S. : la graniceri era vorba ca daca esti comandant de pichet mai ai sa te insori cu fata popii din sat si devi sherif
Nu am inteles nimic din ce ai scris mai devreme. Mi-ar lua mult timp ca sa iti spun de ce nu imi convine ca ne unim cu politia, unul dintre motive este ca, poate, vom devenii "militieni".
in ceea ce priveste pregatirea... nu am ce sa zic. Nu pot face comentarii daca nu am ascultat ambele parti. Ce pot sa-ti spun este: scrie clar in lege, nu mai trebuiesc alte interpretari. Seful nu decide daca sau cum se aplica legea.
Daca am ajutat sau nu comunitatea pescarilor, asta o sa ii las pe cei care ma cunosc sa raspunda. Nu uita ca eu am fost primul care va avertizat cu privire la viitoarea (pe atunci) infiintare a taxei pentru aviz.
Si, pentru final: vorbim de zone total diferite. Eu sunt ragatean, nu ma confunda cu oltenii tai.
Hai, ca nu vreau sa ne certam! Mai ales ca nu ne cunoastem decat din scris. Scopul infiintarii acestui topic este exact stoparea acestor "obiceiuri" pe care le-ai expus tu.
P.S. : la graniceri era vorba ca daca esti comandant de pichet mai ai sa te insori cu fata popii din sat si devi sherif