ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da, ai dreptate.
Dar revenind la postul tau anterior, cand am prezentat la procuror o plasa din asta "thailandeza" cum ai spus tu, din mai multe fire de nailon impletitte, ni s-a spus:
"in lege scrie ca plasa trebuie sa fie monofilament iar asta e trifilara"
Corect, in lege, trebuia sa scrie multifibra.
Parerea mea!
Dar revenind la postul tau anterior, cand am prezentat la procuror o plasa din asta "thailandeza" cum ai spus tu, din mai multe fire de nailon impletitte, ni s-a spus:
Parerea mea!
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
- vijelie
- veteran
HAHAHAHAHA pai cine sa scrie cand aia care fac legile sunt varza cu carne...sunt in plus....habar nu au ce este aia multifilament si monofilament. Corect ar fi sa scriecsaa scrie:Da, ai dreptate.
Parerea mea!
1) PLASELE DE GUTA(MATERIAL PLASTIC) SUNT INTERZISE!
2) PLASELE DE SFOARA CU OCHIURI DE MARIMEA X ACCEPTATE PENTRU PESCUITUL INDUSTRIAL
STOP !
curat sa inteleaga toata lumea si sa nu mai lase loc de eschivari

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
csaa, politia de frontiera nu poate face o adresa la organismul care a emis legea respectiva, pentru clarificari referitoare la termenul "monofilament" ?
eu cred ca se poate si cred ca ar fi si obligati sa raspunda
banuiesc insa ca nu vrea nimeni sa se contrazica cu procurorul din zona
atata timp cat optica la toata lumea din zona dunarii este conform zicalei
" sa manance si gura noastra un peste ", iar pestele circula ca "pesches" pe la organe, nu o sa se schimbe nimic
in fond si la urma urmei pestele e dat de dumnezeu oamenilor dunarii, sa manace toata lumea
vin tampitii aia de la bucuresti si dau legi cu scule interzise, dimensiuni minime si prostii dastea
pai don procuror nu mananca si el un peste cateodata, si doar nu l-o cumpara de la piata
eu cred ca se poate si cred ca ar fi si obligati sa raspunda
banuiesc insa ca nu vrea nimeni sa se contrazica cu procurorul din zona
atata timp cat optica la toata lumea din zona dunarii este conform zicalei
" sa manance si gura noastra un peste ", iar pestele circula ca "pesches" pe la organe, nu o sa se schimbe nimic
in fond si la urma urmei pestele e dat de dumnezeu oamenilor dunarii, sa manace toata lumea
vin tampitii aia de la bucuresti si dau legi cu scule interzise, dimensiuni minime si prostii dastea
pai don procuror nu mananca si el un peste cateodata, si doar nu l-o cumpara de la piata
- vijelie
- veteran
csaa scrie:Stai linistit. Am trimis dar,.... tu ai mare dreptate in partea a doua.oricum, peste putin timp vom redenumi topicul: "Ce a fost rau si ce a fost bun in activitatea defunctei Politii de frontiera".
mah, stelistule

o zi buna si fir intins !
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Ma imbat cand se desfinteaza (de bucurie); braconaj salabatic cu imparteala de peste stiu in cel putin 3 locuri din judet ( banuiesc ca va dati seama cine cu cine imparte pestele ). Si mai am ceva de adaugat : azi un amic tocamai a facut 2 drumuri la PF ca sa vizeze PG ( drumuri de 200 km dus-intors = 400 km ca sa fie clar );prima data sa ii spuna ca numai intr-un cont anume se plateste taxa pt PG. Normal ca i-au dat un cont gresit ca deh.... e capu mic si mintea sta lejer. Urmeaza sa mai faca un drum desta ca sa ia viza peste 15 zile ( e o intreaga mobilizare de forte sa pui o stampila, zbatere interioara si multe alte operatii complexe care te tin 2 saptamani pe bara ).danr scrie:cred ca ar fi un dezastru desfiintarea PF
s-ar instaura braconaj salbatic asa cum se intampla acum pe dunarea interioara, gen harovsa, fetesti etc
Multumim domnilor de la frontiera !
Obiectiv: 8,1 kg !