ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: ATENBTIE
Daca tot platim atatia bani macar viza PG o sa fie universala ? adica e valabila pe toata frontiera nu numai pe un judet ? As fi tare recunoscator daca ma veti lamuri.csaa scrie:Cei care vor sa pescuiasca in apele de frontiera trebuie sa obtineti urgent avizul pentru aceasta. In 15 zile intra in vigoare o ordonanta de urgenta ce impune 50 lei taxa pentru obtinerea avizului pentru pescuit sportiv in apele de frontiera. pentru eliberareaq in regim de urgenta 800 lei.
urmeaza detalii.
Obiectiv: 8,1 kg !
Am fost astazi la giurgiu, cu niste permise vechi, cu chitanta trezorerie,copie ci, si ................nu se poate..................dincolo, e columbia..............asa ca !
Am, mentionat, ca in fiecare an, eu am avut minim 3(TREI)vize pg,nu de mult, de fro 25 de ani !!!!!!!!!!!Inainte de 84, iti dadea unul singur, in care, in cerere, specificai unde vei pescui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca noi toti ,TOTI, avem, enspe mii, de probleme,SI,artificial ni le mai fac si astia..................................guvernantii, (nu politistii, de frontiera, care penru mine, si prietenii, mei chiar au grija atit cit pot de ea, DUNAREA).
PS nu stiu daca ,nu vorbesc pe.................,AZI trebuia sa coste permisul atit ,pg ,atit si ,gata ,miine sa il ,ologesc,chiar daca ninge!
PS nimic in ro nu se face decit cu un scop:uitativa la tele,acolo se afla tot ,inclusif pretul la bursa pentru :amonil.................POT SA VA TREZESC?????
PS1............................nu cred............se cere autonomie !!...........DAR NU LA PESCUIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS.....intrebare:ati vrea sa traiti intr o tara normala???????????????????
Am, mentionat, ca in fiecare an, eu am avut minim 3(TREI)vize pg,nu de mult, de fro 25 de ani !!!!!!!!!!!Inainte de 84, iti dadea unul singur, in care, in cerere, specificai unde vei pescui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca noi toti ,TOTI, avem, enspe mii, de probleme,SI,artificial ni le mai fac si astia..................................guvernantii, (nu politistii, de frontiera, care penru mine, si prietenii, mei chiar au grija atit cit pot de ea, DUNAREA).
PS nu stiu daca ,nu vorbesc pe.................,AZI trebuia sa coste permisul atit ,pg ,atit si ,gata ,miine sa il ,ologesc,chiar daca ninge!
PS nimic in ro nu se face decit cu un scop:uitativa la tele,acolo se afla tot ,inclusif pretul la bursa pentru :amonil.................POT SA VA TREZESC?????
PS1............................nu cred............se cere autonomie !!...........DAR NU LA PESCUIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS.....intrebare:ati vrea sa traiti intr o tara normala???????????????????
-
- junior
Eu am fost la Oltenita,am platit 80 ron cotizatia,am fost la Politia de Frontiera,am primit viza in 2 ore(chiar nu ma asteptam)
Sunt nelamurit intr-o singura problema:
-l-am intrebat pe ofiterul de la poarta daca am nevoie de permis de agrement pentru o barca de 4 m....cu motor (cand o da Domnu') si el zice
-Da,de cate ori iesiti cu ea,veniti la noi sa va dam o hartie stampilata...
-mai sa fie ...chiar asa?...este chiar incomod,ca de fiecare data cand vreau sa ies la pescuit sa merg la "Frontiera"...nu exista o "hartie" cu valabilitate mai mare ???
-l-am intrebat pe ofiterul de la poarta daca am nevoie de permis de agrement pentru o barca de 4 m....cu motor (cand o da Domnu') si el zice
-mai sa fie ...chiar asa?...este chiar incomod,ca de fiecare data cand vreau sa ies la pescuit sa merg la "Frontiera"...nu exista o "hartie" cu valabilitate mai mare ???
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
- johnnybravo
- Moderator
daca intrebi, mereu politistii vor zice ca trebuie trecut pe la ei sa te anunti una alta..chiar daca nu trebe sa fii inmatriculat...chia rdaca suntem in UE si noi si prietenii bulgari etc... eu am iesit pe frontiera cu barca si nu m-am anuntat niciodata, am fost controlat, si in larg si la mal...mi s-a urat fir intins..si bafta!manubabanu scrie:Eu am fost la Oltenita,am platit 80 ron cotizatia,am fost la Politia de Frontiera,am primit viza in 2 ore(chiar nu ma asteptam)

intradevar as cauta hartie pt 6 luni macar..nu sa ma ploconesc zilnic.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...