ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 10 Iul 2009, 07:39

csaa scrie:Putin probabil. Sti ca principala noastra atributiune este controlul frontierei. Daca nu sti iti spun eu ca in zona aia au fost probleme cu traficul de armament.
Ce ai fi preferat sa faca: sa intrerupa supravegherea unui transport de armament sau sa vina si sa incerce sa prinda niste braconieri?
Saracii teroristi si mafioti ce o sa faca de acum incolo cu atata armament capturat zilnic de PF romana ......Vbesti ca si cum PF e determinanta in cazuri de genul asta, de parca nu v-ar fi dat pontu baietii cu ochi albastri de la institutia cu 3 litere ( a se intelege: a da pontu = a pune la panda ). Eu zic sa va rezumati la celelalte atributiuni mai simple, secundare ( cum le zici tu ),cu care va intalniti zilnic cand mergeti la munca, cum ar fi braconajul !! Dar probabil ca nu aveti nici conducatori de seama care sa fie capabili sa redefineasca institutia, sa-i creasca credibilitatea si sa-i confere o utilitate. Si nu cred ca pt asta e nevoie de o revolutie a intregului sistem,ci e nevoie doar de integritate si profesionalism la un simplu comandant de sector/judet ( nu stiu exact gradele )
Sanatate !
Obiectiv: 8,1 kg !

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 10 Iul 2009, 11:00

mini_mic scrie:
csaa scrie:Putin probabil. Sti ca principala noastra atributiune este controlul frontierei. Daca nu sti iti spun eu ca in zona aia au fost probleme cu traficul de armament.
Ce ai fi preferat sa faca: sa intrerupa supravegherea unui transport de armament sau sa vina si sa incerce sa prinda niste braconieri?
Saracii teroristi si mafioti ce o sa faca de acum incolo cu atata armament capturat zilnic de PF romana ......Vbesti ca si cum PF e determinanta in cazuri de genul asta, de parca nu v-ar fi dat pontu baietii cu ochi albastri de la institutia cu 3 litere ( a se intelege: a da pontu = a pune la panda ). Eu zic sa va rezumati la celelalte atributiuni mai simple, secundare ( cum le zici tu ),cu care va intalniti zilnic cand mergeti la munca, cum ar fi braconajul !! Dar probabil ca nu aveti nici conducatori de seama care sa fie capabili sa redefineasca institutia, sa-i creasca credibilitatea si sa-i confere o utilitate. Si nu cred ca pt asta e nevoie de o revolutie a intregului sistem,ci e nevoie doar de integritate si profesionalism la un simplu comandant de sector/judet ( nu stiu exact gradele )
Sanatate !

hai ca si tu esti prea pretentios HAHAHA :twisted: :lol: :twisted: pai saraciile alea de taietori .... "amaratii" aia care lucraza pentru grasii cu sau fara trese, pentru primarii si consilierii locali.... aia ce or sa mai faca daca se desfinteaza politia de frontiera? nu or sa mai aiba pentru cine muncii nu o sa mai aiba cine ii controla cand ies cu materalul lemnos in caruta ... :cry: :( :evil: ... deja mi-am schimbat atitudinea :twisted: sa nu se mai desfinteze pf. pentru a nu muri tapinarii din zona de foame :twisted: :evil: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 10 Iul 2009, 11:06

Fario_nebunu scrie:
csaa scrie:Dupa cat de determinat sunt in discutia cu voi se vede ca sunt in concediu, NU? :D
In concediuuuuuu? Vaaai, pai iti dai seama cum zburda braconierii in zona ta de responsabilitate? :lol: Maine dau si eu o fuga cu setca aia de 20 de m luata din obor. Sa imi zici cand te intorci ca sa stau acasa atunci!
termina ma cu braconajul :lol: :twisted: :lol: vrei sa imi faca dosar penal? :lol: :twisted: :lol: :twisted: ai uitat ca tu esti eu? si eu sunt serbanel...pentru ca serbanel sa fie fario?... ce naibi iuti asa repede? :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 10 Iul 2009, 11:35

Fario_nebunu scrie: In concediuuuuuu? Vaaai, pai iti dai seama cum zburda braconierii in zona ta de responsabilitate? :lol: Maine dau si eu o fuga cu setca aia de 20 de m luata din obor. Sa imi zici cand te intorci ca sa stau acasa atunci!
Gresit! Acum a scapat de hartoage si ma pot ocupa mai indeaproape de munca operativa! :lol:
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 10 Iul 2009, 12:43

Gresit! Acum a scapat de hartoage si ma pot ocupa mai indeaproape de munca operativa! :lol:[/quote]

merci de nr. de tel....sper sa fie cu noroc :twisted:

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 10 Iul 2009, 16:34

M-ar fi interesat toate detaliile legate de barca pe care ai vazut-o la electric. Avem in atentie niste electricieni numai ca sunt si greu de prins si au si multe pile. Trebuie sa ii luam din timp si sa luam toate probele posibile. Daca iti mai aduci aminte detaliile dami un pm
P.S. - asa am facut cu italienii veniti la braconaj din Bulgaria, asta iarna, daca va aduceti aminte. Au negat totul pana la proba filmata.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 10 Iul 2009, 16:43

csaa scrie:M-ar fi interesat toate detaliile legate de barca pe care ai vazut-o la electric. Avem in atentie niste electricieni numai ca sunt si greu de prins si au si multe pile. Trebuie sa ii luam din timp si sa luam toate probele posibile. Daca iti mai aduci aminte detaliile dami un pm
P.S. - asa am facut cu italienii veniti la braconaj din Bulgaria, asta iarna, daca va aduceti aminte. Au negat totul pana la proba filmata.
sti bine ca nu poti sa te bagi in seama cu aia iar daca te uiti prea cu interes la ei te baga ei in seama. Dar ma oblig sa sun macar de curiozitate cand o sa vad ORICE act de braconaj. Sa vad ce se intampla... din pura curiozitate cu toate ca te anunt de pe acum ca nu ma astept la prea multe din partea politiei.... am fost de prea multe ori dezamagit de actiunile lor tarseloase care la primul apel telefonic dispar ca prin farmec. Numai cel ce nu are pile este prins...in rest...dumnezeu cu mila.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Iul 2009, 00:11

vijelie scrie:
termina ma cu braconajul :lol: :twisted: :lol: vrei sa imi faca dosar penal? :lol: :twisted: :lol: :twisted: ai uitat ca tu esti eu? si eu sunt serbanel...pentru ca serbanel sa fie fario?... ce naibi iuti asa repede? :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Uppppssss, asa e, am uitat! Na ca acum citeste Gerula si is da seama ca de fapt eu = clona ta si tu = clona mea! :lol: :lol: Vijelie = un Serbanel ceva mai linistit, ca doar a prins la viata lui monstrii adnacurilor. Serbanel = un Vijelie la fel de caustic si ironic si inamic aprig al fortelor de politie, jandarmerie etc. Remember Bolboci, 2007, jandarmeria montana, cauciucuri taiate la ATV, zahar in benzina etc. Pe ei pe mama lor! :lol:

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 12 Iul 2009, 15:06

vijelie scrie: Dar ma oblig sa sun macar de curiozitate cand o sa vad ORICE act de braconaj. Sa vad ce se intampla...
suna. dar e bine sa stii pe dinafara articolele de lege pt ca altfel doamna care iti raspunde nu intelege ce vrei sa reclami. la final, dupa ce o lamuresti cu greu ca fapta respectiva se pedepseste penal cu inchisoare o sa-ti raspunda a lehamite: va ... multumim ... pt apel!
Carping Club

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 13 Iul 2009, 12:05

vijelie scrie: sti bine ca nu poti sa te bagi in seama cu aia iar daca te uiti prea cu interes la ei te baga ei in seama. Dar ma oblig sa sun macar de curiozitate cand o sa vad ORICE act de braconaj. Sa vad ce se intampla... din pura curiozitate cu toate ca te anunt de pe acum ca nu ma astept la prea multe din partea politiei.... am fost de prea multe ori dezamagit de actiunile lor tarseloase care la primul apel telefonic dispar ca prin farmec. Numai cel ce nu are pile este prins...in rest...dumnezeu cu mila.
Ma intereseaza orice imi poti spune. De genul:
- Data si ora la care i-ai vazut
- Locul
- Culoarea barcii, eventual tipul
- Cati erau in barca (probabil doi)
- Cum au actionat
Chestii pe care le vezi si le retii la prima privire. Normal ca nu o sa iti cer seria de la buletinul lor.
Pentru mirceaaef: ar fi culmea ca la telefonul ala sa raspunda o doamna. Daca raspunde inseaman ca sunt chiar ocupat si intelegeti si voi de ce :oops:

Scrie răspuns