ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 22 Sep 2008, 11:39

great...sunt mai in ceata acum...
face careva un pustiu de bine si face un rezumat sau copy/paste cu legislatia actuala?

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 20 Noi 2008, 08:44

Ultima noutate in zona privind pescuitul: vin bucuresteni sa pescuiasca la japca in zona Oltenitei!?
Sa faci atata drum, sa cheltui o gramada de bani numai ca sa incalci legea!?
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 20 Noi 2008, 14:35

@ cssa ,in zona sunt o gramada de profesori, asa ca !!??.......in plus uni sunt ca o turma...............de .........s au de...............

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 20 Noi 2008, 15:47

oi?? sau boi ??? :lol: :lol: the same shit si pe olt....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 20 Noi 2008, 20:09

csaa am fost pe dunare dar pana in vajietoarea, tocmai am venit acum, am stat doua zile la cort
cam trista treaba cu bucatile

ref. la abuz, pot sa fac o plangere
trimiterea dosarului in instanta pentru abuz in serviciu o face procurorul daca decide ca sunt constituite elementele constitutive ale infractiunii
in afara de asta, nu poate fi considerata calomie in nici un caz faptul ca iti cauti dreptatea in instanta, indiferent daca ai dreptate sau nu, mai ales doar daca tu prezinti fapte si soliciti sa se constate ca ti s-a creeat un porejudiciu intr-un proces civil spre expemplu

zici ca gresesc, eu stiu ca nu ai nevoie de avizul nimanui sa dai gonflabila la apa pe dunare, daca ai PG
este nevoie de aviz sau nu ?
daca da stii legea ?
nu de alta dar dupa ce scot barca in decembrie, daca iarna e frumoasa poate mai intru si cu gonnflabila putin....

csaa
utilizator constant
utilizator constant

referitor la gonflabila pe Dunare

Mesaj de csaa » 23 Noi 2008, 20:35

Sincer, si noi suntem un pic in ceata privitor la acest aspect. Eu tind sa merg pe ideea ca poti folosi barca gonflabila la pescuit fara alte avize in afara avizului pentru pescuit sportiv. Pentru mai mare siguranta si pentru a nu "umbri" o partida buna de pescuit intrebati autoritatile din zona ce parere au referitor la folosirea barcii gonflabile pentru pescuit.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 24 Noi 2008, 14:57

pentru gonflabila nu ai nevoie de nici un aviz

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 24 Noi 2008, 15:02

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 74/2006, publicată în Monitorul Oficial nr. 827 din 9 Oct 2007, nu se se înmatriculează în registrele matricole ambarcaţiunile cu o lungime mai mică de 7m şi (sau) cu o propulsie mai mică de 15kW (20.1 CP).

Extras din lege, articolul 514:

Art. 514.
(1) Navele care au obţinut dreptul de arborare a pavilionului român se înmatriculează în registrele prevăzute la art. 511 alin. (1)-(3).

(2) Nu se înmatriculează în registrele matricole prevăzute la art. 511 următoarele categorii de nave:
a) navele cu un deplasament de până la 15 m3 inclusiv sau o capacitate de încărcare mai mică de 15 tone;
b) ambarcaţiunile de agrement;
c) ambarcaţiunile cu o lungime mai mică de 7 m şi/sau cu o propulsie mai mică de 15 kW;
d) ambarcaţiunile propulsate prin forţa umană;
e) ambarcaţiunile de agrement cărora nu li se aplică reglementările naţionale privind introducerea pe piaţă a acestora, cu excepţia ambarcaţiunilor destinate să transporte persoane în scop comercial şi a ambarcaţiunilor stabilite prin regulamentul de aplicare a prezentei ordonanţe.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Noi 2008, 17:13

salut,

cu inmatricularea nu este nici o problema, noi vorbeam de posibilitatea de a pune pe apa o gonflabila pe dunare, dpdv. al desfasurarii activitatii de agrement in zona de fontiera
eu nu am auzit de nici o lege care sa spuna clar ca ai nevoie de vreun aviz special pentru a iesi cu barca pe dunare, atata timp cat ai deja avizul pentru pescuit ( asa zis-ul PG )

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 24 Noi 2008, 18:14

nu ai nevoie de nici un aviz,eu in fiecare an pescuiesc din barca,si nici un mebru nu a avut probleme

Scrie răspuns