TopGear, eu sunt un "tolerant" insa nici in visele mele cele mai nasoale, nu i mi inchipuiam ca se ajunge aici!!!???.Se braconeaza, la greu peste tot .am informatii, de peste tot.Saracul Csaa ,este mic copil, sa nu se supere ,dar zona lui este aur curat (de si am fost amenintat de niste cetateni ,ii sun si le spun "sarut mina "voi sunteti ecologisti fata de alti!!!!!!!!!!!!!!)
De si nu sunt prm- ist iubesc ROMANIA, ca pe nevastamea(s au copii!!),si am zis, dupa UE ca cine stie dar, "DEZASTRU",este de omie cinzeci de mii mai rau ca inainte ,RAU DE TOT .Ce ne facem????In zone, in care nu erau ,electricieni acum, sunt "grupir".Pe mine nu ............................................
FRATILOR CE AM PUTEA FACE?????????............am permis de port arma, am un Kalasnikov , foc cu foc, dar fratilor am 2 copii si poate, nu il lovesc pe ala, care trebuie!!!!????????????.......................citesc, pe alte situri, ca este foame mare ...........dar 10 kg= 100ron asta pe zi .Pensia lui soacramea care a stat 30 de ani in picioare si nu o prea iubesc este de 600 ron. CINE FACE DREPTATE IN ROMANIA??????????
Eu pescuiesc si sabioara si somn!!!!!!!!!!.......apreciati voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!