ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 23 Aug 2008, 16:30

Asta da metoda de prins peste :lol: :twisted: :P

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 23 Aug 2008, 16:46

Fata de alte stiluri:dinamita,gaz,carbit,japca si multe, altele, asta mi se pare chiar, generoasa.Se intimpla de .nspe mii de ori sa consume doar benzina, timp,votca .............si..............mai ales, ca nu au sanse, decit la .....chinezii!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 23 Aug 2008, 18:56

Eu am ramas surprins ca nu stiam de o astfel de metoda de prins peste

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 23 Aug 2008, 19:38

mai trebuie sa-i vanam cu arcul, si cu asta am pus capac la toate :D
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 23 Aug 2008, 19:40

Cred ca metoda s a inspirat din urmatoarea :acum 40- 45 de ani, mergeam la pescuit la DUNARE.In zona erau multi calugari,inca, nu incepuse sistematizarea sistemului de irigati.Atunci cind DUNAREA scadea in calugari era dans.Apa curata bine oxigenata iti trebuia doar un mincioc si jale mare, este adevarat, eram "cetatean", sadea. Apoi, a aparut chinezu, mult si baban.Cind loveai apa, sarea ca NADIA la birna.Insa, ideea ca atare, cred ca este ancestrala ,poate chiar si Gerula sa o fi folosit,cert ca acum,am vazut cu ochii mei se prinde citeva zeci s au sute de kg. la celebra de acum "OLALIE"!

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 24 Aug 2008, 00:14

ceva asemanator am vazut in zona Bazias

se prinde plasa intre barca si un butoi de plastic ce pluteste si merg pe cursul apei prin zonele in care sar pestii cu mtorul de la barca oprit.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 25 Aug 2008, 17:14

Fratilor ,aseara au venit niste prieteni de la SF.GH ,dezastru,se braconeaza la greu, foarte greu.Am inceput sa avem cosmaruri si ne gindim ca acum 5-6 ani cind erau date in concesiune (s au asa zis) parca nu era jaful de acum.Cineva aici pe site spunea ca numai cu "kalasnikav"se poate rezolva.Eu am militat tot timpul la "vorba dulce mult aduce"am ajuns la concluzia ca in acest domeniu singurul lucru care poate schimba ceva, sunt, masurile radicale...................!!!!

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 26 Aug 2008, 17:06

Cum a zis C.V. Tudor in campania electorala din 2oo4: "Am sa conduc tara cu mitraliera!.." :twisted:
Asa ar fi trebuit imediat dupa Revolutie, parerea mea. Acuma e prea tarziu. Sistemul e ticalosit rau de tot, vorba lui Basescu. :evil:
Nu stiu ce se mai poate face, sincer.
Didel, iti impartasesc sentimentul, dar deocamdata nu avem ce face. Doar sa se apuce cineva sa faca o petitie, sa adune semnaturi si sa o duca la Parlament sa schimbe legea penala la capitolul braconaj piscicol. Si sa se meaga pana la capat. Sa faca puscarie braconierii. Dar iti dai seama ca din moment ce si cei din ministerul de interne umbla cu plase si la japca. Ce sa mai? :evil:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 26 Aug 2008, 17:49

TopGear, eu sunt un "tolerant" insa nici in visele mele cele mai nasoale, nu i mi inchipuiam ca se ajunge aici!!!???.Se braconeaza, la greu peste tot .am informatii, de peste tot.Saracul Csaa ,este mic copil, sa nu se supere ,dar zona lui este aur curat (de si am fost amenintat de niste cetateni ,ii sun si le spun "sarut mina "voi sunteti ecologisti fata de alti!!!!!!!!!!!!!!)
De si nu sunt prm- ist iubesc ROMANIA, ca pe nevastamea(s au copii!!),si am zis, dupa UE ca cine stie dar, "DEZASTRU",este de omie cinzeci de mii mai rau ca inainte ,RAU DE TOT .Ce ne facem????In zone, in care nu erau ,electricieni acum, sunt "grupir".Pe mine nu ............................................
FRATILOR CE AM PUTEA FACE?????????............am permis de port arma, am un Kalasnikov , foc cu foc, dar fratilor am 2 copii si poate, nu il lovesc pe ala, care trebuie!!!!????????????.......................citesc, pe alte situri, ca este foame mare ...........dar 10 kg= 100ron asta pe zi .Pensia lui soacramea care a stat 30 de ani in picioare si nu o prea iubesc este de 600 ron. CINE FACE DREPTATE IN ROMANIA??????????
Eu pescuiesc si sabioara si somn!!!!!!!!!!.......apreciati voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 27 Aug 2008, 17:03

Nu cred ca trebuie sa asteptam sa faca altcineva treaba Asociatiilor de pescari. Asociatiile pot face protocoale de colaborare cu Jandarmii si cu Politia pentru combaterea braconajului . Eu colaborez excelent cu ei mai ales cu Jandarmii care m-au sprijinit de fiecare data cind am apelat la ei. Prin controale de 2-3 ori pe saptamina si dosare penale pe banda rulanta am reusit sa reduc drastic fenomenul braconajului in judetul Hunedoara.
In judetele unde Asociatiile nu-si fac treaba braconajul este si va fi in floare
Mergeti la Asociatiile din care faceti parte si vorbiti cu ei . Intrebatii ce fac concret pentru a stirpii fenomenul :?:
Este obligatia lor primordiala , nu numai sa adune cotizatia de la membrii :P :twisted: :lol:

Scrie răspuns