ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
O las asa cum a cazut .Eu am avut mari probleme acum 2 ani ,grele de tot. Am vorbit de ..enspe cu Dl Simion si aici in B .La un moment dat credeam ca o sa imi scrie ca la ambasada americana"circulati pe trotuarul de vis a vis".Nu imi este frica ,dar am 2 juniori care merg in zona si vreau sa dorm linistit.Ieri vorbeam cu trupa care cunoaste antecedentele.Atunci nu m-a sustinut nimeni , acum au spus "ba nu schimbi tu lumea" asa ca dai in p.... m... si lasai sa moara...........Sunt multe de spus si facut ....poate vorbim intr-o zi fata in fata , desi cred dupa ce am aflat ieri ca nu schimbam noi lumea,dar poate o invatam sa circule pe trotuar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"cine e orb,surd si tace,
traieste o mie de ani in pace"
asta era lozinca Camorei,mafia siciliana,si pe asta se bazeaza cam toate organizatiile de acest gen care incearca sa castige teren si sa se impuna.
nu au reusit acest lucru acolo unde societatea civila a gandit altfel decat
traieste o mie de ani in pace"
asta era lozinca Camorei,mafia siciliana,si pe asta se bazeaza cam toate organizatiile de acest gen care incearca sa castige teren si sa se impuna.
nu au reusit acest lucru acolo unde societatea civila a gandit altfel decat
"ba nu schimbi tu lumea" asa ca dai in p.... m... si lasai sa moara...........
Adi, am C I plin de stampile ....................si ........tot Camora, este................
...cu un ciulin, ca mine (60 ani ), am ajuns la concluzia ca nu se face primavara.
.....a si sa nu uit din 90 am facut scris ,verbal ,telefonic, multe, ca sa le spun reclamati,nu mi s-a raspuns la nici una si era sa o si bulesc
...nu sunt niste interlopi ;dar este bine sa nu ai de a face cu ei(cei de azi din zona)............mi sa atras frumos atentia........este pentru prima data!!
...iar despre societatea civila "vax albina" . Este bine de tinut, un colocviu, intro tabara de vara pentru ce va fi peste ..nspe ani ...........
..de data asta chiar mi-am facut probleme!!!!!!!!!!!!
...cu un ciulin, ca mine (60 ani ), am ajuns la concluzia ca nu se face primavara.
.....a si sa nu uit din 90 am facut scris ,verbal ,telefonic, multe, ca sa le spun reclamati,nu mi s-a raspuns la nici una si era sa o si bulesc
...nu sunt niste interlopi ;dar este bine sa nu ai de a face cu ei(cei de azi din zona)............mi sa atras frumos atentia........este pentru prima data!!
...iar despre societatea civila "vax albina" . Este bine de tinut, un colocviu, intro tabara de vara pentru ce va fi peste ..nspe ani ...........
..de data asta chiar mi-am facut probleme!!!!!!!!!!!!
Esti unul dintre sceptici. Dupa parerea ta ar fi bine sa se schimbe ceva dar nu in partile esentiale si i nici un caz initiativa sa nu iti apartina.
Nu vreau sa te crtic, nu imi permit la varsta pe care o ai, este doar un rezumat al celor scrise de tine mai sus.
Tie iti vine greu sa spui ceva, chiar daca esti sub protectia anonimatului. Cum crezi ca imi este mie care trebuie sa "ies in fata" si sa le refuz toate interventiile (si nu sunt deloc putine sau de calibru mic)?
Nu vreau sa te crtic, nu imi permit la varsta pe care o ai, este doar un rezumat al celor scrise de tine mai sus.
Tie iti vine greu sa spui ceva, chiar daca esti sub protectia anonimatului. Cum crezi ca imi este mie care trebuie sa "ies in fata" si sa le refuz toate interventiile (si nu sunt deloc putine sau de calibru mic)?
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
Csaa, pe mine, ma facut, o "matusa in tren", numele meu desi anonim, cred ca in Ro este inconfundabil. Eu am fost, sunt si voi ramine "comunist"i n acceptul "acela" al cuvantului. Nicidata, aproape nu am simtit frica, pina anul acesta. Am dat, nume, fapte, locuri si a venit si politia acasa la mine dupa numarul de mobil sa dam declarati alea, alea si atunci mi-am vazut de treaba! In afara de faptul ca pe unii ii cunosteam (si i-am adus cred eu pe calea buna) cu alti am avut clinciuri mari. Asa ca am decis sa stau in banca mea!!??Nu sunt Valesa, nici, nu pretind ca as putea fi!!??...........am ajuns la concluzia ca eu nu pot, sa ma opun sistemului pe care din pacate l-am VOTAT. In alta ordine(care ar trebui facuta) unul din bunii mei prieteni imi spune: "Posedatule, sunt nspe mii de lucruri mai importante de facut in Romania, lasa-te pagubas...sa le facem pe rand. Pescuitul este o tagma ca si coza nostra"...vorba unuia, dintre 'cetateni'...........
Iertatima ,acum am baut cafeaua pe Lacul Morii, aceeasi si aceeasi 2-3 "cetateni " si nimic ,in schimb pe DUNARE in zona de care vorbesc se braconeaza in locuri stiute:gen ;Patria, Scala, Luceafarul etc....oricine stie,cunoaste...........iar aici, nu este vorba de foame, este meserie daca o pot numi asa!!!!!!!!!!!aviz autoritatilor daca vor sa faca ceva !!??
Draga Gerula ceea ce imi cereai tu se cheama incalcare a legii penale. Nu poti lupta impotriva infractiunilor prin alta infractiune. Cel putin asta e crezul meu.
Didel vorbesti un pic cam codificat pentru mine. In esenta ai dreptate: braconajul a devenit o profesie pentru cei care il practica. Il practica constiincios, metodic, periodic dar fara pasiune. Ca si cand s-ar duce la "slujba". Cred ca asta e diferenta dintre un braconier si un pescar adevarat ,fie el sportiv sau comercial, pasiunea.
A! Era sa uit. La fel ca la servici, cand pleaca lasa mizerie pentru ca astepta ca dupa ei sa vine "femeia de servici".
Cam atat.
Gerula, daca vrei, iti pot da doar numele persoanei si numarul dosarului in care a fost cercetat.
Didel vorbesti un pic cam codificat pentru mine. In esenta ai dreptate: braconajul a devenit o profesie pentru cei care il practica. Il practica constiincios, metodic, periodic dar fara pasiune. Ca si cand s-ar duce la "slujba". Cred ca asta e diferenta dintre un braconier si un pescar adevarat ,fie el sportiv sau comercial, pasiunea.
A! Era sa uit. La fel ca la servici, cand pleaca lasa mizerie pentru ca astepta ca dupa ei sa vine "femeia de servici".
Cam atat.
Gerula, daca vrei, iti pot da doar numele persoanei si numarul dosarului in care a fost cercetat.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
- johnnybravo
- Moderator