ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Iul 2008, 11:18

la un moment dat sigur era

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 11 Iul 2008, 20:49

am o nedumerire
daca am permis si pg (cu viza pe permis si chitanta achitata la finantele publice) mai am nevoie si de vre-o aprobare de la consiliul local sau primaria din zona pichetului unde pescuiesc?
si daca nu si pf ma roaga sa parasesc zona din cauza asta sa plec?,sau sa il pun sa imi faca proces verbal in care sa stipuyleze situatia exacta :evil:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 11 Iul 2008, 22:45

oby
Doar daca desfasori anumite activitati in fasia de protectie (economice, de explaotare, etc) ai NEVOIE DE APROBAREA autoritatilor publice locale - consilii, primarii, etc. si CU AVIZUL formatiunii locale a Politiei de Frontiera. Cat despre pescuit, poti sa iti platesti PG-ul la tine la Iasi sus in Copou, si el e valabil in toata tara pe apele de frontiera. Si pe Prut, si la Dunare, si pe Mures, etc. Doar ca trebuie sa iti anunti prezenta la Politia de Frontiera (sectorul P.F.) cum ca esti X-ulescu, esti de acolo si ai venit sa pescuiesti 2-3 zile, esti cu barca cutare, cu masina cutare, insotit de cutare. Asta ca sa sa va usurati unii altora viata. Asa si ei stiu de tine, si nu te vor deranja regulat. Mai ales daca ii rogi sa le transmita si colegilor care ii vor schimba...
La Dunare e unpic altfel.. Intreaba-i pe cei care au mai fost.
...... ><(((@> .......

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 28 Iul 2008, 21:08

csaa

ce mai faci, colega?
LongTimeNoSee.. Totul e in regula cu apele noastre? Nici un braconier, mai nou.... ?
Oare ce ma face sa nu cred asta?!?!?!? :roll:
...... ><(((@> .......

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 31 Iul 2008, 17:32

oby 1 scrie:am o nedumerire
daca am permis si pg (cu viza pe permis si chitanta achitata la finantele publice) mai am nevoie si de vre-o aprobare de la consiliul local sau primaria din zona pichetului unde pescuiesc?
si daca nu si pf ma roaga sa parasesc zona din cauza asta sa plec?,sau sa il pun sa imi faca proces verbal in care sa stipuyleze situatia exacta :evil:
In lege se spune ca "pescuitul in apele de frontiera este permis in baza permisului de pescuit sportiv, cu avizul prealabil al sefului unitatii teritoriale a Politiei de Frontiera si in locurile stabilite de autoritatile administratiei publice locale. Deci cam la asta s-ar rezuma treaba autoritatilor locale.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 31 Iul 2008, 17:42

hunting_xxx scrie:csaa

ce mai faci, colega?
LongTimeNoSee.. Totul e in regula cu apele noastre? Nici un braconier, mai nou.... ?
Oare ce ma face sa nu cred asta?!?!?!? :roll:
Concediu. La munte unde nici semnal nu ai la mobil.
Mi-am incarcat bateriile.
Tu ai prins ceva braconieri?

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 15 Aug 2008, 21:50

@ csaa ,azi ora16 in capatul canalului de la Bogata la cele 3-5 dragi:
.....ba ce a facut X ?....a fost cu Y si a luat la perpereala fro 100 100 si ceva ...X si-a tras 10 bulioane!!?? ...si discutia a continuat .Pe unul dintre cei 4-5 interlocutori il cunosc destul de bine.Nu este pescar si cu toate astea participa la jaful organizat.Zona de la Bogata pina dupa Ciocanesti ,ar trebui sa faca obiectul............................dar, ce sa mai spun, toata DUNAREA.Eu eram sigur ca sau mai imputinat ........................DAR?????

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 17 Aug 2008, 10:45

Cand ma gandesc cum e acolo, la Bogata, imi lasa gura apa.
Din pacate e in afara zonei mele de competenta. Incerc sa le transmit colegilor dar m-ar ajuta ceva mai concret.

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 17 Aug 2008, 11:48

O lasam sa se raceasca si cred ca o sa vorbim!!!

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 17 Aug 2008, 13:30

Daca se raceste nu mai prezinta interes. Oricum alegerea e a ta.

Scrie răspuns