ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 30 Iun 2008, 22:02

pai la ziar se poate da cam orice poveste daca sunt martori, daca e vorba de aranjamente mai la nivel inalt poate chiar primiti bani pt ea :)

legat de procurori si deciziile luate si eu sunt patit (indirect) si pot zice ca si dovezile reale (inregistrari video) uneori nu sunt suficiente :evil:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 30 Iun 2008, 23:20

Cel mai bine e filmat si dat la televiziuni. Sa vada toata tara. Poate vede si vreu n consilier de-al lui Base, si ii atrage atentia, ca "la Calarasi se braconeaza in draci, si procurorii dau NUP braconierilor". Poate.. Sau trimis cum se discuta pe alt topic la Jose Barroso - comisarul european responsabil cu problemele de mediu din Romania. Poate-poate s-o mdifica legea si vor face puscarie nenorocitii care decimeaza fauna piscicola...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
...... ><(((@> .......

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 01 Iul 2008, 12:09

si uite asa se simt invulnerabili si se apuca si altii si nu le poate face nimeni nimic
singura solutie pe care o vad eu: ori pescarii industriali care au concesionat isi pazesc kilometrii care le apartin, ori dunarea sa fie concesionata pentru pescuit sportiv, tot pe kilometrii, asociatiilor de pescuit sportiv care ar vrea sa le gestioneze
si in asociatiile astea sa fie cativa baieti uniti dispusi sa le rupa capetele la braconierii electrici

ionion199950
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ionion199950 » 01 Iul 2008, 13:19

Cum v-am mai zis-daca bata nu e nimic nu e!Sa vedeti in timpul prohibitiei masini de la politie,procuratura,judecatorie cum vin la pontonul unde se colecteaza pestele prins(pe Dunare) de pescarii profesionisti si cum pleaca cu portbagajele burdusite.Cine sa-i mai atace atunci pe cei ca ONEATA?!
Chiar nu se gaseste nici-un pescar printre zecile(sutele?) de angajati ai ministerelor cu putere (justitie,MI) care sa acceseze forumurile cu pescari si care sa nu se intrebe de ce nu se aplica legea?Ar cam fi cazul sa inceapa curatenia(si numai la nivel de declaratii) prin tot ce este putred in tara asta altfel va fi mult mai rau dacat este!

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 01 Iul 2008, 13:47

tu chiar traiesti cu impresia ca in afara de noi, mai intereseaza pe cineva, chestiile astea cu braconaj, curent, plase...
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 01 Iul 2008, 19:03

Pai cred ca ne mai intereseaza si pe alti, chiar daca nu suntem pescari impatimiti!
Acum e adevarat ca obiectivele noastre imediate sunt diferite dar converg catre acelasi rezultat.
(Uau! Ce bine am zis-o p'asta! :shock: )
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 03 Iul 2008, 17:34

Am o mica nelamurire: scrie undeva in lege despre faptul ca pescarii comerciali n-au voie sa intinda plasele mai aproape de 70 m?Asa vb. unii, nu am gasit ceva legat de acest amanunt, as fi multumit Csaa daca m-ai lamuri, putin.Multumesc! :?:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 04 Iul 2008, 18:14

Nu inteleg. Mai aproape de ce?
Pescarii comerciali nu pot inchide cu plase sau garduri pescaresti mai mult de 2/3 din latimea canalelor, bratelor, etc.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 04 Iul 2008, 21:29

mai aproape de mal
de exemplu la ce distanta de-alungul malului ai voie sa pui o plasa?

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 06 Iul 2008, 10:51

NU stiu daca e specificat asa ceva in lege. Ma mai uit o data dar nu cred.

Scrie răspuns