ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 24 Noi 2008, 18:30

apscaras scrie:nu ai nevoie de nici un aviz,eu in fiecare an pescuiesc din barca,si nici un mebru nu a avut probleme
Deci in fiecare an, pui pneumatica pe apa fara sa anunti la pichetul de graniceri nimic? Si nu ai probleme? Nimic?
Caci in MH am intrebat doua "trupe" de graniceri si unii au spus ca trebuie sa ii anunt pe ei la pichet, cine, cu ce, cand si unde , iar altii au zis ca nu trebuie sa anunt nimic. Si cand le-am spus celor cu anuntatul ca, colegii lor au zis ca nu trebuie, am primit un raspuns de genul: "faceti cum zic colegii mei, dar daca va prindem noi, judecam dupa cum stim noi" :).

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 24 Noi 2008, 19:48

In zona unde dau eu, PF 2, trebuie sa ma anunt la pichet cand vin la pescuit cu barca. Se poate sa te inregistrezi la ei, la inceputul anului ptr. tot anul si nu mai ai problema anuntatului de fiecare data cand ajungi in zona. :!:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

calibru9mm
junior
junior

Mesaj de calibru9mm » 24 Noi 2008, 19:56

am fost de n ori cu gonflabila si nu am avut probleme.am stat de vorba cu politia de frontiera si ne-a asigurat ca nu ne tre alt aviz

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 25 Noi 2008, 00:04

cred ca am scris ceva posturi anterioare ca in MH trebe sa anunti la pichet la Ostrovul Mare asta daca esti pe tronsonul lor (Ostrovu Mare -Tismana)
trebuie sa te aiba in evidenta ca pescuiesti in zona, perioada (pana la un an) si cu cine! Am intrebat care este legea care prevede acest lucru si mi-au zis de legea generala a pol de frontiera (mi-e lene acu sa caut ce am scris anterior :D )
daca cineva are legea asta mi-ar placea sa dau un sarci :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Noi 2008, 19:53

Cucu Ionel scrie:In zona unde dau eu, PF 2, trebuie sa ma anunt la pichet cand vin la pescuit cu barca. Se poate sa te inregistrezi la ei, la inceputul anului ptr. tot anul si nu mai ai problema anuntatului de fiecare data cand ajungi in zona. :!:
dar e absurd ce spun ei.
cum adica?? ma duc in martie sa zicem si ma inregistrez la ei cum ca voi pescui in zona lor si daca ma gasesc in septembrie pe acolo sunt in regula??
pai atunci la ce bun toata tevatura cu inregistrarea?? e o labareala

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 26 Noi 2008, 09:20

Adevarata problema pleaca de la interpretarea "gonflabilei" (si aici ma refer strict la barci) ca mijloc plutitor sau ca ambarcatie.
In functie de asta sunt sau nu necesare anumite avize.
Totusi, pentru a nu distruge o partida frumoasa de pescuit, va recomand sa luati legatura cu formatiunea locala a politiei de frontiera cand ajungeti in zona de pescuit.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 26 Noi 2008, 09:40

@ csaa "Adevarata problema pleaca de la interpretarea "gonflabilei" (si aici ma refer strict la barci) ca mijloc plutitor sau ca ambarcatie"

eu cred ca adevarata problema pleaca de la cei care fac legile .Le fac in mod intentionat interpretabile pt a se putea face abuzuri.Desi legea e una in toata tara se aplica in mod diferit in fiecare judet in functie de "muschii" organeor din acel judet.E valabil in orce domeniu.

Cred ca multi au ramas cu mentalitatea de dinainte de 89 cind o lege era facuta pt a inspira teama fata de puterea "mult iubitilor conducatori"

Din pacate si acum organele statului se comporta ca niste vatafi pe propriile mosii

@csaa "Totusi, pentru a nu distruge o partida frumoasa de pescuit, va recomand sa luati legatura cu formatiunea locala a politiei de frontiera cand ajungeti in zona de pescuit." Practc ai dreptate pt ca altfel ne putem distruge o zi de pescuit.Totusi eu cred ca prea sintem transformati in cersetori pe la diverse usi pt o pasiune pt care totusi platim taxe statului.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Noi 2008, 11:12

si cand te duci la ei sa-i anunti ba nu e sefu' sa semneze, ba n-au program cu publicul ... si uite asa iar ai pierdut cateva ore.

din pacate se perpetueaza vechile mentalitati de comunisti, comunisti cu teama ca vrea sa fuga toata lumea din romanica.
S'altare și bunăstare !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 26 Noi 2008, 18:53

taicanoe scrie:si cand te duci la ei sa-i anunti ba nu e sefu' sa semneze, ba n-au program cu publicul ... si uite asa iar ai pierdut cateva ore.

din pacate se perpetueaza vechile mentalitati de comunisti, comunisti cu teama ca vrea sa fuga toata lumea din romanica.
nu e vorba de teama,e vorba de serviciul lui,de postul in care este investit dom'n ta majur si la cat de important este el in acel post,veghind la fruntariile tarii sa nu cumva sa intre sau sa evadeze vreun pescar.

este boala functionarilor si slujbajilor la stat.
scuze fata de cei care fac parte din tagma asta si care (mai) sunt corecti,dar asta este adevarul si asta denota comportamanetul lor

csaa
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de csaa » 26 Noi 2008, 20:52

Corect cu "legile interpretabile". Si noi ne confruntam cu ele.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)

Scrie răspuns