A.N.P.A. si tarifele de acces..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Re: A.N.P.A. si tarifele de acces..

Mesaj de apsalba » 01 Mai 2013, 19:31

Tavi scrie:
apsalba scrie:Bineinteles. Si fara sa detin zone de pescuit sportiv.
Ordinul 15/2011
Art. 2. alin . 2
"Asociatiile de pescari sportivi pot elibera permise de pescuit/recreativ sportiv doar dupa obtinerea autorizatiei de pescuit recreativ/sportiv."
Cum de iti da tie ANPA permise daca nu ai autorizatie?
Si o intrebare: eliberezi permise fara sa ceri alte sume in afara de contravaloarea lor? Sau la pachet cu cotizatii, pe vechea reteta apsalba-FNPSR?
Tavi, asociatia noastra are autorizatie, data de cei in drept, adica de MTS, Ii spune autorizatie de functionare. :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Mai 2013, 19:36

Prost, prost, da-i prostul nostru!!! :lol1:
Vreau si eu permis de pescuit de la MTS!!!!! :lol1:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Mai 2013, 19:46

Asta e interpretarea ta, oricum ii spune CIS nu autorizatie. Dar in fine, nu incerc sa te conving. :D
Sunt insa curios daca ANPA chiar ti-au dat permise pentru ca nu cred ca si ei considera ca CIS-ul iti da dreptul sa distribui permise de pescuit.
Ar fi interesant de discutat asa mai oficial cu ANPA despre permisele de pescuit eliberate de Clubul Cetate... :twisted:
Vezi ca ai uitat sa raspunzi la a doua intrebare: dai doar permise sau incasezi un pic si cotizatii?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 01 Mai 2013, 21:13

Dle Popescu, vad ca aveti o confruntare cu Dl. Selaru de la AGVPS, care pana acum a reusit sa dizolve asociatia dumneavoastra.
Il lasati sa scape asa de usor sau pregatiti ceva pentru AGVPS ?

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 01 Mai 2013, 21:15

apsalba scrie:Exact ce spuneam. Nu conteaza cine ate dreptate, noi tot te maculam. Precum spuneam, esti un dobitoc. Sa nu ai norocul sa stai odata cu mine, fata in fata.
Fane, ce sa- ti fac acum.....
Te-ai zmeit, te scopesc.
O sa inveti la batranete ca nu e bine sa scuipi cu vantul in fata.
Si ca o nota personala, tu nu poti fi maculat.E ca si cum i-as spune la prietenul meu Cabral : " Bai, te innegresc de nu te vezi"
Am inteles aia cu neamul de slugi(pentru care o sa te caute de pete concitadina ta), asta cu dobitocul o inteleg ca esti spumat.
Ce nu inteleg este dorinta ta de zmeu sa ma vezi la fata.
Sa faci ce?
Niste miscari din umeri si un clipocit din gene ca in interviul de pe pvtv? Acum sincer, nu te intinde :)
Lasa prietene povestile cu anpa si mts aici, pe forum. De saptamana viitoare ai unde explica ce si cum. Nu e nici un stress...
Si nu te caca pe tine cu zmeii de Alba. Low caliber prietene, far too low.

Din ciclul: " pentru ca pot " :P

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 01 Mai 2013, 21:46

WBF scrie:[...]
Sa faci ce?
Cum adica ce-o sa faca? o sa faca cam asa... Imagine

ImagineImagine ImagineImagine
ImagineImagineImagineImagine

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Mai 2013, 06:30

:lol1: :lol: Bah, da de unde le scoti??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 02 Mai 2013, 10:27

Dle Popescu, vad ca aveti o confruntare cu Dl. Selaru de la AGVPS, care pana acum a reusit sa dizolve asociatia dumneavoastra.
Il lasati sa scape asa de usor sau pregatiti ceva pentru AGVPS ?
Mascariciul le pregateste o mare surpriza , le face cate un anulingus la fiecare angajat sau membru AGVPS , si lui Selaru primul ii face ...ca este mambru in consiliul director FIPS CIPS

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Muhahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Mai 2013, 11:12

Tavi scrie:Asta e interpretarea ta, oricum ii spune CIS nu autorizatie. Dar in fine, nu incerc sa te conving. :D
Sunt insa curios daca ANPA chiar ti-au dat permise pentru ca nu cred ca si ei considera ca CIS-ul iti da dreptul sa distribui permise de pescuit.
Ar fi interesant de discutat asa mai oficial cu ANPA despre permisele de pescuit eliberate de Clubul Cetate... :twisted:
Vezi ca ai uitat sa raspunzi la a doua intrebare: dai doar permise sau incasezi un pic si cotizatii?
De multă vreme spun că ignoranța a dus la situația actuală a pescuitului sportiv. Pe lângă CIS, MTS eliberează Avizul de constituire și Autorizația de funcționare.
Mă faci să zâmbesc. Ce legătură are cotizația de membru a unui pescar sportiv plătită la propria asociație cu permisul de pescuit sportiv? Citește HG 1016/2008 și acolo găsești explicația necesară.
Întrucât văd că vorbești după ureche, îți dau și niște indicii:
http://www.anst.gov.ro/registul-sportiv
Vezi că sunt niște modele de cereri pentru eliberarea diferitelor înscrisuri. Printre ele, una este pentru Avizul de constituire și autorizația de funcționare și alta pentru Certificatul de identitate sportivă. Realizezi că ești ridicol?
Și ca să-ți mai dau o dovadă că nici nu înțelegi limba română, articolul citat de tine din OM 15/2011 se referă la autorizații de pescuit recreativ/sportiv. ANPA a eliberat, nu autorizații de pescuit sportiv ci a autorizat accesul pe zone de pescuit. Precum spuneam autorizațiile care atestă că șsti asociație de pescari sportivi, este cea dată de MTS. Sau tu crezi că poporul român este în totalitatea lui un popor de pescari sportivi?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Mai 2013, 11:14

WBF scrie:
apsalba scrie:Exact ce spuneam. Nu conteaza cine ate dreptate, noi tot te maculam. Precum spuneam, esti un dobitoc. Sa nu ai norocul sa stai odata cu mine, fata in fata.
Fane, ce sa- ti fac acum.....
Te-ai zmeit, te scopesc.
O sa inveti la batranete ca nu e bine sa scuipi cu vantul in fata.
Si ca o nota personala, tu nu poti fi maculat.E ca si cum i-as spune la prietenul meu Cabral : " Bai, te innegresc de nu te vezi"
Am inteles aia cu neamul de slugi(pentru care o sa te caute de pete concitadina ta), asta cu dobitocul o inteleg ca esti spumat.
Sa faci ce?
Niste miscari din umeri si un clipocit din gene ca in interviul de pe pvtv? Acum sincer, nu te intinde :)
Lasa prietene povestile cu anpa si mts aici, pe forum. De saptamana viitoare ai unde explica ce si cum. Nu e nici un stress...
Si nu te caca pe tine cu zmeii de Alba. Low caliber prietene, far too low.

Din ciclul: " pentru ca pot " :P
Părerea mea este că puți, nu poți!

Scrie răspuns