A murit Aventuri la pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic. Numai crapi si rapitori de peste mari si tzari. Era o revista buna dar in ultimul timp devenise jalnica. Finalul normal al unui produs care pierdea drastic din calitate.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
[quote="ilie"]Doamne da iarasi noua muritorilor locurile salbatice,apele curate si mai ales pestii de altadata.Promit sa nu mai citesc tot felul de reviste de specialitate,sa nu mai intru pe forumuri plus ca o sa-mi arunc si" sculele dejtepte ".Nu o sa mai fie nevoie de ele.In conditiile alea-mi permit sa ma intorc la batzul de alun din copilarie.
[/quote]
Ilie te urmez in sir indian 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
[quote="PescarNebun"]Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic. Numai crapi si rapitori de peste mari si tzari. Era o revista buna dar in ultimul timp devenise jalnica. Finalul normal al unui produs care pierdea drastic din calitate.[/quote]
Nus deacord cu tine ,cakitate era ,doar prea multa teclama care nu are nimic in comun cu pescuitul 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
...apropo la o revista si realizatorii ei.
...mi-am permis un citat extras de la "concurenta"
...personajul principal : Vijelie
...tema : "Vijelie, out!"
"Da, tocmai s-a intamplat! Noul regulament...nici un pescar nu mai are voie sa castige mai mult de 3 trofee "Carligul de
aur!". Adica sunt bun, fac eforturi sa ma mentin in top si brusc...cineva hotaraste ca trebuie sa mai castige si altii.
Iar cand altii nu sunt in stare...eliminam campionul!
Nu este nici just, nici normal! Si chiar daca cineva ar da un asemenea regulament aberant, nici o norma nu se aplica
retroactiv! Cel putin intr-un stat de drept!
O noua revista...aceeasi echipa si, din pacate, aceleasi magarii!!!"
...ceva comentarii

...mi-am permis un citat extras de la "concurenta"
...personajul principal : Vijelie
...tema : "Vijelie, out!"
"Da, tocmai s-a intamplat! Noul regulament...nici un pescar nu mai are voie sa castige mai mult de 3 trofee "Carligul de
aur!". Adica sunt bun, fac eforturi sa ma mentin in top si brusc...cineva hotaraste ca trebuie sa mai castige si altii.
Iar cand altii nu sunt in stare...eliminam campionul!
Nu este nici just, nici normal! Si chiar daca cineva ar da un asemenea regulament aberant, nici o norma nu se aplica
retroactiv! Cel putin intr-un stat de drept!
O noua revista...aceeasi echipa si, din pacate, aceleasi magarii!!!"
...ceva comentarii

[quote="PETER CJ"]Da, baietii depe Superpescar, sunt "superi"[/quote] Peter nu as vrea sa fiu rautacios dar la noi romanii tot cei super este bun .
Este bun doar numai in comparatie cu alt produs similar de m-ai putina calitate.
Cu parere de raudar consider ca revista este facuta ca sa fie vinduta si nu ca sa fie citita 

Zice bine Tristan, ba chiar foarte bine.
In ultimul timp (cam de prin iulie) am inceput si eu sa cumpar revista cu regularitate, si o citeam cu placere. Diferenta o fi ca eu sunt tanar si mai am multe de invatat, dar nu vad nici un motiv pt a critica ceva care oricat de putin bine ar face, nu face nici un rau.
In ultimul timp (cam de prin iulie) am inceput si eu sa cumpar revista cu regularitate, si o citeam cu placere. Diferenta o fi ca eu sunt tanar si mai am multe de invatat, dar nu vad nici un motiv pt a critica ceva care oricat de putin bine ar face, nu face nici un rau.
Mi-am luat primul numar din SuperPescar, si-mi place. Parca pune mai mult accent pe spinning (ceea ce-mi place), si nu mi s-a parut deloc mai prejos de fostele numere din AVP. Ba chiar are un aer mai modern, informatii utile, iar echipa de la AVP face o treaba minunata si in SuperPescar. Mie-mi place, si nu am decat cuvinte de lauda. Nu cred ca exista revista de pescuit in Romania care sa se compare (din pct de vedere calitativ) cu SuperPescar. Deci nu mi se pare o tragedie sa platesc 10 lei/luna, sa incurajez si eu publicarea acestei reviste...am si eu de castigat, si ei.
Mi se pare corect ce spui, mai ales ca e ca orice alt mijloc media. nu ma apuc sa in jur revista click pentru ca nu o cumpar si nu ma intereseaza. nu ma uit la cronica carcotasilor ca ma enerveaza de can s-au prostituat, nu citesc evenimentu ca nu-mi place de Nistorescu. E o chestie de optiune. O iau sau nu. Da io zic ca 10 lei e cat o lingura amarata de la Gipo si informatii utile si lucruri interesante sunt berechet, asta cu conditia sa citesti cu atentie, sa selectezi ce te intereseaza si bineinteles, daca nu pricepi ceva sa cauti si in alte surse. Mai ales pentru incepatori sau pescarul de rand eu zic ca e ok. N-o sa le-o recomand vip-urilor care stiu ele mai bine ce si cum. Uneori e mai mult buna decat forumu asta ca nu te injura.