A murit Aventuri la pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 22 Ian 2010, 12:07

Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic. Numai crapi si rapitori de peste mari si tzari. Era o revista buna dar in ultimul timp devenise jalnica. Finalul normal al unui produs care pierdea drastic din calitate.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 22 Ian 2010, 12:21

[quote="ilie"]Doamne da iarasi noua muritorilor locurile salbatice,apele curate si mai ales pestii de altadata.Promit sa nu mai citesc tot felul de reviste de specialitate,sa nu mai intru pe forumuri plus ca o sa-mi arunc si" sculele dejtepte ".Nu o sa mai fie nevoie de ele.In conditiile alea-mi permit sa ma intorc la batzul de alun din copilarie. :P[/quote] :oops: Ilie te urmez in sir indian :D
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 22 Ian 2010, 12:23

[quote="PescarNebun"]Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic. Numai crapi si rapitori de peste mari si tzari. Era o revista buna dar in ultimul timp devenise jalnica. Finalul normal al unui produs care pierdea drastic din calitate.[/quote] :oops: Nus deacord cu tine ,cakitate era ,doar prea multa teclama care nu are nimic in comun cu pescuitul :roll:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Ian 2010, 13:31

...apropo la o revista si realizatorii ei.
...mi-am permis un citat extras de la "concurenta"
...personajul principal : Vijelie
...tema : "Vijelie, out!"

"Da, tocmai s-a intamplat! Noul regulament...nici un pescar nu mai are voie sa castige mai mult de 3 trofee "Carligul de
aur!". Adica sunt bun, fac eforturi sa ma mentin in top si brusc...cineva hotaraste ca trebuie sa mai castige si altii.
Iar cand altii nu sunt in stare...eliminam campionul!
Nu este nici just, nici normal! Si chiar daca cineva ar da un asemenea regulament aberant, nici o norma nu se aplica
retroactiv! Cel putin intr-un stat de drept!
O noua revista...aceeasi echipa si, din pacate, aceleasi magarii!!!"

...ceva comentarii :?: :!:

PETER CJ
junior
junior

Mesaj de PETER CJ » 22 Ian 2010, 13:47

Da, baietii depe Superpescar, sunt "superi"

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 24 Ian 2010, 19:18

[quote="PETER CJ"]Da, baietii depe Superpescar, sunt "superi"[/quote] Peter nu as vrea sa fiu rautacios dar la noi romanii tot cei super este bun . :?: Este bun doar numai in comparatie cu alt produs similar de m-ai putina calitate. :roll: Cu parere de raudar consider ca revista este facuta ca sa fie vinduta si nu ca sa fie citita :?:

omgraptor
junior
junior

Mesaj de omgraptor » 24 Ian 2010, 21:52

Zice bine Tristan, ba chiar foarte bine.
In ultimul timp (cam de prin iulie) am inceput si eu sa cumpar revista cu regularitate, si o citeam cu placere. Diferenta o fi ca eu sunt tanar si mai am multe de invatat, dar nu vad nici un motiv pt a critica ceva care oricat de putin bine ar face, nu face nici un rau.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 29 Ian 2010, 20:25

Mi-am luat primul numar din SuperPescar, si-mi place. Parca pune mai mult accent pe spinning (ceea ce-mi place), si nu mi s-a parut deloc mai prejos de fostele numere din AVP. Ba chiar are un aer mai modern, informatii utile, iar echipa de la AVP face o treaba minunata si in SuperPescar. Mie-mi place, si nu am decat cuvinte de lauda. Nu cred ca exista revista de pescuit in Romania care sa se compare (din pct de vedere calitativ) cu SuperPescar. Deci nu mi se pare o tragedie sa platesc 10 lei/luna, sa incurajez si eu publicarea acestei reviste...am si eu de castigat, si ei.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 29 Ian 2010, 21:45

Mi se pare corect ce spui, mai ales ca e ca orice alt mijloc media. nu ma apuc sa in jur revista click pentru ca nu o cumpar si nu ma intereseaza. nu ma uit la cronica carcotasilor ca ma enerveaza de can s-au prostituat, nu citesc evenimentu ca nu-mi place de Nistorescu. E o chestie de optiune. O iau sau nu. Da io zic ca 10 lei e cat o lingura amarata de la Gipo si informatii utile si lucruri interesante sunt berechet, asta cu conditia sa citesti cu atentie, sa selectezi ce te intereseaza si bineinteles, daca nu pricepi ceva sa cauti si in alte surse. Mai ales pentru incepatori sau pescarul de rand eu zic ca e ok. N-o sa le-o recomand vip-urilor care stiu ele mai bine ce si cum. Uneori e mai mult buna decat forumu asta ca nu te injura. :lol:
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 29 Ian 2010, 22:45

:lol: E adevarat, pt unul ca mine (care-s la-nceput de drum), revista respectiva e o afacere buna, si tot ce citesc se acumuleaza undeva, si tind sa cred ca-mi va fi de folos candva. Forumul insa mi se pare deja un teren mult mai practic (chiar daca sunt injurat aproape zilnic), aici pot gasi raspunsuri concrete la intrebari ce nu-mi permit sa le pun lui Malin Musatescu, par example... Aici putem vorbi de ape si locuri concrete, cine, ce unde, cum a prins....etc. E ca o familie cu mii de membri, unii prea destepti si increzuti ca sa ajute "nou-nascutii", altii foarte primitori si caldurosi, si pe nivelu' de jos sunt eu :lol: , cel mai special dintre voi :wink:

Scrie răspuns