A murit Aventuri la pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Dec 2009, 13:07

zamfi scrie:
rine scrie:bai fratilor nu mai diliti tromboane.la rnr silver pe caraorman primavara la avat e genocid

Mai taci si tu! :lol: Ca ramanem si acolo fara avati...
ups. :oops:

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 06 Dec 2009, 14:17

De cate ori sa le mai citim, ca le stim pe dinafara.

Numai bine...

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 06 Dec 2009, 23:29

zamfi scrie:O carte adevarata ,de citit la gura sobei (sic!) , este "Zile de pescuit" scrisa de regretatul Anton Roman.Pentru cine (mai)are putere sa mai citeasca o carte eu zic ca merita! :wink:
Exemplu de caracterizare a Deltei iarna :
"Un paradis inghetat in ochii lui Dumnezeu" Restul...va apartine.
Intr-adevar o carte deosebita. Regretatul Anton are un stil inconfundabil. Mie mi-a ramas in minte alta fraza zisa de o juna localnica: " Dom' inginer, mai serviti sau trag chilotii ?..." :lol:
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Dec 2009, 23:45

Aia-i geniala ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Dec 2009, 08:50

Mah ca niciodata nu puteti lua si voi ceva serios in considerare! :lol:
Numa la june vi capul! Nu ca ar fi ceva rau in asta... :P
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 07 Dec 2009, 11:40

Ce lecturi va trebuie voua mah? :lol:
2 clickuri si esti pe forum.....de la "retete" de voblere, mamaligi si twistere marinate in sos de ficat pana la cea mai ieftina mitocareala din cafenea....asta da revista

Adevarul cu RNR-urile este ca acum nu mai ai loc sa bagi o musca intre pescari de avat. Cat despre macelul de la Scorei de anu trecut.... mi scarba de toti cei care au participat, putin respect merita si stiucile alea
:cry:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 07 Dec 2009, 12:37

Ehhee,unii uitam cand dadeam dupa avat cu RNR-uri. :lol:Plus de asta saracului rnr i se atribuie prea multe laude.Are si el perioada lui,dar de multe ori in paralel cu multe alte voblere la fel de eficace.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 08 Dec 2009, 19:20

ilie scrie:Ehhee,unii uitam cand dadeam dupa avat cu RNR-uri. :lol:Plus de asta saracului rnr i se atribuie prea multe laude.Are si el perioada lui,dar de multe ori in paralel cu multe alte voblere la fel de eficace.
ce-i al lui e al lui

stiuca
veteran
veteran

Re: .

Mesaj de stiuca » 22 Dec 2009, 18:36

[quote="razvi"]@ soriniusc & stefi oprea
Dragi prieteni, a fost o revista buna, poate cea mai OK publicatie de specialitate din Romania din ultimii 10 ani. E drept, in ultimul timp se batea mult papura pe advertising, dar asta e ... RECLAMA E SUFLETUL COMERTULUI .. Legat de bucurie, fiecare are dreptul la opinie, dar eu zic ca nu e cazul sa ne bucuram pt. necazul altora. Nu mi se pare frumos ( parerea mea ) ... Ramane sa vedem ce va fi pe viitor cu EX-AvP TEAM :D[/quote] Razvi poate ca de as fi deacord cu tine in comparatie cu......ce era si ar trebui sa se trina cont la ROMANIA este pretul, 2prea multa reclam care nu are de-a face cu pescuitul sportiv,reclama de dragul reclamei in favoarea BANULUI si nu al pescarilor,as continua dar nu prea este treaba mea .Echipa care realiza revista ar TREBUI sa navigheze sa afle si parerea noastra ,inainte de a scoate o alta revista .INCURAJEZ INITIATIVA <dar URASC MITOCANIA. :oops:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 02 Ian 2010, 12:25

Pai daca revista a luat sfarsit, atunci de ce se mai face reclama cum ca sa ma abonez pe un an la AVP si primesc si-un dvd plsu cartea ce-o am deja de mult??? Iar pe site-ul lor (aventurilapescuit.ro) nu vad sa scrie ca s-a terminat. Vad in schimb aceeasi reclama..."aboneaza-te"... :?

Scrie răspuns