ups.zamfi scrie:rine scrie:bai fratilor nu mai diliti tromboane.la rnr silver pe caraorman primavara la avat e genocid
Mai taci si tu!Ca ramanem si acolo fara avati...
A murit Aventuri la pescuit
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Intr-adevar o carte deosebita. Regretatul Anton are un stil inconfundabil. Mie mi-a ramas in minte alta fraza zisa de o juna localnica: " Dom' inginer, mai serviti sau trag chilotii ?..."zamfi scrie:O carte adevarata ,de citit la gura sobei (sic!) , este "Zile de pescuit" scrisa de regretatul Anton Roman.Pentru cine (mai)are putere sa mai citeasca o carte eu zic ca merita!
Exemplu de caracterizare a Deltei iarna :
"Un paradis inghetat in ochii lui Dumnezeu" Restul...va apartine.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Ce lecturi va trebuie voua mah?
2 clickuri si esti pe forum.....de la "retete" de voblere, mamaligi si twistere marinate in sos de ficat pana la cea mai ieftina mitocareala din cafenea....asta da revista
Adevarul cu RNR-urile este ca acum nu mai ai loc sa bagi o musca intre pescari de avat. Cat despre macelul de la Scorei de anu trecut.... mi scarba de toti cei care au participat, putin respect merita si stiucile alea

2 clickuri si esti pe forum.....de la "retete" de voblere, mamaligi si twistere marinate in sos de ficat pana la cea mai ieftina mitocareala din cafenea....asta da revista
Adevarul cu RNR-urile este ca acum nu mai ai loc sa bagi o musca intre pescari de avat. Cat despre macelul de la Scorei de anu trecut.... mi scarba de toti cei care au participat, putin respect merita si stiucile alea
Re: .
[quote="razvi"]@ soriniusc & stefi oprea
Dragi prieteni, a fost o revista buna, poate cea mai OK publicatie de specialitate din Romania din ultimii 10 ani. E drept, in ultimul timp se batea mult papura pe advertising, dar asta e ... RECLAMA E SUFLETUL COMERTULUI .. Legat de bucurie, fiecare are dreptul la opinie, dar eu zic ca nu e cazul sa ne bucuram pt. necazul altora. Nu mi se pare frumos ( parerea mea ) ... Ramane sa vedem ce va fi pe viitor cu EX-AvP TEAM
[/quote] Razvi poate ca de as fi deacord cu tine in comparatie cu......ce era si ar trebui sa se trina cont la ROMANIA este pretul, 2prea multa reclam care nu are de-a face cu pescuitul sportiv,reclama de dragul reclamei in favoarea BANULUI si nu al pescarilor,as continua dar nu prea este treaba mea .Echipa care realiza revista ar TREBUI sa navigheze sa afle si parerea noastra ,inainte de a scoate o alta revista .INCURAJEZ INITIATIVA <dar URASC MITOCANIA. 
Dragi prieteni, a fost o revista buna, poate cea mai OK publicatie de specialitate din Romania din ultimii 10 ani. E drept, in ultimul timp se batea mult papura pe advertising, dar asta e ... RECLAMA E SUFLETUL COMERTULUI .. Legat de bucurie, fiecare are dreptul la opinie, dar eu zic ca nu e cazul sa ne bucuram pt. necazul altora. Nu mi se pare frumos ( parerea mea ) ... Ramane sa vedem ce va fi pe viitor cu EX-AvP TEAM
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.