A murit Aventuri la pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

.

Mesaj de bau.bau » 06 Dec 2009, 00:34

Au si un concurs in perioada aceasta.Am fost naiv sa ma inscriu si eu, dar dupa doua zile mi-au diparut pozele inscrise.Firma serioasa. :)

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Dec 2009, 00:38

shootgun scrie:
pikeman scrie:
Am incetat la a mai ceti revista de cand cu ceva articol la avati si RNR pe Olt de so umplut de RNRisti peste tot :lol: asta sa nu fi fost mare bai, dar macelul a fost, la asta e buna mass media, sa tot scri articole d'astea, traistarii e cu ochiu cat cepele, baietii de la Cisnadie or renuntat la voblerele Cozma si alice de plumb pe fir ca sa lanseze cu 3 metri mai in fata, acu pun RNRei, ah am uitat plumbu tat ii pe fir, creca are un efect de styling :lol:
Ba da chitros mai esti... nu a pomenit nimeni ma nimic de RNR in articolul ala... a fost doar o fotografie in articolul respectiv cu un avat luat la RNR... de aici a dedus lumea.... insa ce poate tu nu stii, si nici ailalti care au devalizat magazinele de RNR-uri, e ca ala a fost singurul avat luat la RNR din zecile din ziua respectiva.... restul s-au luat la....sti tu ce... ai mai zis tu ca nu mai intri pe forum si iaca-te... asa ca bag de seama ca ai sa mai cumperi si revista, mult si bine... :lol:
Deci s-a dat din casa la revista ? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 06 Dec 2009, 00:42

razvan m. scrie: Deci s-a dat din casa la revista ? :lol:
Deci nu s-a dat din casa.... s-a scris numa un articol si atat... si oricum nu stam in aceasi ''casa''... chiar daca suntem prieteni facem parte din 2 cluburi diferite... :wink:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 06 Dec 2009, 00:48

Tre sa caut numerele din urma sa il citesc si eu. Trebuie ca a fost tare de tot articolul daca cititorii au golit apoi Oltul de avati ! :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 06 Dec 2009, 00:56

N-a golit nimeni nici un Olt...doar traiesc unii cu impresia... s-a mai prins cate un avat mai mare la RNR, ce-i drept... sti cum e.... reclama e sufletul comertului... da io zic ca daca scoteam voblerul ala din gura avatului si puneam o lingura de masa cu 2 ancore in loc, a 2 a zi venea lumea la pescuit cu serviciul de tacamuri, mostenire de la bunica... :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Dec 2009, 01:36

shootgun scrie:
pikeman scrie:
Am incetat la a mai ceti revista de cand cu ceva articol la avati si RNR pe Olt de so umplut de RNRisti peste tot :lol: asta sa nu fi fost mare bai, dar macelul a fost, la asta e buna mass media, sa tot scri articole d'astea, traistarii e cu ochiu cat cepele, baietii de la Cisnadie or renuntat la voblerele Cozma si alice de plumb pe fir ca sa lanseze cu 3 metri mai in fata, acu pun RNRei, ah am uitat plumbu tat ii pe fir, creca are un efect de styling :lol:
Ba da chitros mai esti... nu a pomenit nimeni ma nimic de RNR in articolul ala... a fost doar o fotografie in articolul respectiv cu un avat luat la RNR... de aici a dedus lumea.... insa ce poate tu nu stii, si nici ailalti care au devalizat magazinele de RNR-uri, e ca ala a fost singurul avat luat la RNR din zecile din ziua respectiva.... restul s-au luat la....sti tu ce... ai mai zis tu ca nu mai intri pe forum si iaca-te... asa ca bag de seama ca ai sa mai cumperi si revista, mult si bine... :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 06 Dec 2009, 01:38

bai fratilor nu mai diliti tromboane.la rnr silver pe caraorman primavara la avat e genocid

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 06 Dec 2009, 11:05

Vreti sa stati la gura centralei si sa cititi? Cautati Povesti cu stiuci de Petre Grant; sigur o sa va dezmorteasca. A fost una dintre cartile mele de capatai in copilarie.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Dec 2009, 11:41

rine scrie:bai fratilor nu mai diliti tromboane.la rnr silver pe caraorman primavara la avat e genocid

Mai taci si tu! :lol: Ca ramanem si acolo fara avati...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Dec 2009, 11:43

Biban scrie:Vreti sa stati la gura centralei si sa cititi? Cautati Povesti cu stiuci de Petre Grant; sigur o sa va dezmorteasca. A fost una dintre cartile mele de capatai in copilarie.
Plus "Alte stiuci, alte poovesti" :lol:

O carte adevarata ,de citit la gura sobei (sic!) , este "Zile de pescuit" scrisa de regretatul Anton Roman.Pentru cine (mai)are putere sa mai citeasca o carte eu zic ca merita! :wink:
Exemplu de caracterizare a Deltei iarna :
"Un paradis inghetat in ochii lui Dumnezeu" Restul...va apartine.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns