A murit Aventuri la pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ss
senior
senior

Mesaj de ss » 03 Mar 2010, 20:11

Am vorbit la Salonul Nautic despre Cabelas cu baietii de la NauticLife. Asteapta un prim container din SUA in jur de 20 martie. Vor vinde scule de pescuit, nu barci. Preturile nu sunt deocamdata publice, ei promit ca vor fi bune, dar pana la urma sunt vanzatori de yahturi, nu cred ca vor face opere de caritate pentru varteje de 0,50 ron :( , dar vom trai si vom vedea!
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 04 Mar 2010, 17:46

Am vazut astazi si SP-ul nou. Cred ca aceasta concurenta intre doua reviste este cel mai bun lucru care ni s-a intamplat noua, pescarilor, in ultimii ani!
In sfarsit lucrurile incep sa mearga in directia buna!

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 04 Mar 2010, 18:18

cum frate? a iesit?si eu care am abonament de ce nu il am? :evil: :(
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Mar 2010, 18:26

evin scrie:Am vazut astazi si SP-ul nou. Cred ca aceasta concurenta intre doua reviste este cel mai bun lucru care ni s-a intamplat noua, pescarilor, in ultimii ani!
In sfarsit lucrurile incep sa mearga in directia buna!
cu tot respectul,mult mai slaba ca primul nr.ce sa mai ,fasssaita rau.dar hai sa zicem ca din cauza ca-i extrazezon inca si baietii sunt la un alt inceput.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 04 Mar 2010, 20:04

Cred ca indiferent daca e sau nu un numar reusit baietii trebuie incurajati, iar faptul ca acum sunt 2 reviste e binevenit pt noi cititorii...faptul ca unii dau cu caca.t pe un site sau pe celalalt ( http://www.superpescar.ro/forum/viewfor ... af592ac7c6 ) , atat in SP cat si in AVP e o ghiolbanie si o lipsa de respect pt munca unor oameni.Nu inteleg de ce sunt ofticati unii pescari care nu au nimic in comun cu AVP sau cu SP de faptul ca acum avem 2 reviste de specialitate pe luna.In fond e un castig pentru pescarul roman!Hai ca cei ce lucreaza la una din reviste sunt de inteles ca isi vorbesc de rau concurenta, cu toate ca nu e fair play, dar invidia e mare si multi se comporta ciudat cand sunt incercati de acest sentiment. :cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Mar 2010, 20:59

mda.mare pacat.pacat ca unii din cititorii pescari poate au ceva talent literar si ar trebui sa-l foloseasca impartasindu-ne si noua din experianta lor .sunt sigur ca baietii de la una din cele doua reviste iar ajuta.dar de.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 04 Mar 2010, 21:02

la noi sigur; MAI BINE, INSEAMNA , RAUL BINELUI :evil:

Scrie răspuns