A murit Aventuri la pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Feb 2010, 21:39

a revenit asa in forta ca nu mai recunosc speciile din cauza vitezei HAHAHA :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 27 Feb 2010, 21:49

vijelie scrie:a revenit asa in forta ca nu mai recunosc speciile din cauza vitezei HAHAHA :twisted: :lol: :twisted:
da .asa e .cred ca din cauza ca i-au prins in cada aia roz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 27 Feb 2010, 23:36

rine scrie:
vijelie scrie:a revenit asa in forta ca nu mai recunosc speciile din cauza vitezei HAHAHA :twisted: :lol: :twisted:
da .asa e .cred ca din cauza ca i-au prins in cada aia roz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tu crezi ca oricine poate avea cada roz HAHAHA :lol:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

ostap ghionder
utilizator nou
utilizator nou

Noua AVP

Mesaj de ostap ghionder » 28 Feb 2010, 12:26

Dom-le... alceva! Place! In primul rand mi se pare geniala ideea de a grupa articolele pe categorii. Aproape la fel de geniala ca a inventatorului cartii de telefon de a-i grupa pe abonati pe litere!
Am citit cu sufletul la gura povestea cu salaii Asmund (Otto, Harald, Ulf, Sven, Erik, Toke cel chior, Olof si Alva) care se dadeau cu checienrilisu ca la Disneyland. Oau! Drillul groazei! Nu reiese din naratiune cum si-a pierdut Toke un ochi. Am banuit ca, in copilarie, a vrut sa se dea impreuna cu alt strapazan in aceeasi naluca. Dramaoleta asta ar merge povestita separat: "Doi intr-o naluca".

ostap ghionder
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ostap ghionder » 28 Feb 2010, 13:25

Daca va referiti la fotografiile "Jointed Shad Rap - o delicatesa apreciata de stiuci" si "Salmo Skiner - preferatul salailor" ori sunteti carcotas ori nu ati inteles ca redactorii AVP nu au avut pretentia ca in fotografie apar stiuca si salaul, ci ca doar sunt naluci apreciate si de respectivele specii, printre altele. Eu, de exemplu, cu aceste naluci am prins tot felul de vietuitoare acvatice. Nu m-am mirat deloc ca la JSR s-a repezit o caracatita care mi-a inghitit ancora cu totul. Ce m-a mirat a fost ca avea 9 picioare! Nu mi-a venit sa cred! Am numarat de 10 ori! O fi de la poluare, o fi de la incalzirea globala? Nu stiu...
Numarati si dumneavoastra!

Imagine

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Feb 2010, 15:17

daca e pe Dambovita, te cred :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ostap ghionder
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ostap ghionder » 28 Feb 2010, 15:34

leba scrie:daca e pe Dambovita, te cred :lol:
Pe Dambovita, normal! Chiar prin dreptul Tribunalului. Au populat niste patroni chinezi de retaurante grecesti, insa pe șest - nu stim decat cativa. Le pescuiesc noaptea galbejitii, cu niste ulcele mari, de Horezu. Pentru ca le servesc sub denumirea de "Octopodes cu Horez" au avut mari probleme cu OPC-ul in urma reclamatiilor unor clienti care s-au plans ca n-au primit si orez in farfurie. Basca ca au putin gust de capra deoarece le furajează, tot noaptea, cu resturile de souvlaki de la restaurant.
P.S. Era sa uit! P-asta cu 9 picioare o chema Evdochia si p-ala din fund, ca e baiat, il chema Iorgos. Intre Tribunal si Opera, toate caracatitele au cate nume.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Feb 2010, 16:41

:lol: :lol: :lol: simpatica treaba cu caracatitele...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 02 Mar 2010, 07:50

Se pare ca nu vorbeste nimeni de ceea ce mi s-a parut cel mai important lucru din revista: Cabelas in Romania!
De cand, unde, cum cumparam????

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 02 Mar 2010, 08:56

am intrat eu pe site-ul din reclama respectiva si canci. aproape poti spune ca e la misto reclama.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Scrie răspuns