A murit Aventuri la pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Au si rubrica de raspunsuri la intrebari, poti sa scri pe adresa redactiei, iti raspund persoane competente si pricepute chiar in paginile revistei.
Cartea o consider si eu foarte buna sau mai exact, foarte folositoare, mai ales ca in mai toate articolele si de pe la noi si straine, problema mediului si a cum se transmite, cum ajunge si cum se receptioneaza semnalele prin apa este destul de usor tratata. Veriga lipsa peste tonele de echipament naluci si tehnica este tocmai puntea care il duce pe pescar la peste, mai ales la noi, unde, poate in apa in care pescuiesti este un singur peste notabil. Inafara de asta ne amintim toti de primele partide la rapitori cand dai de un loc unde ii torni si mergi a doua zi crezand ca dai lovitura dar aparent nu e nimeni acasa si singurul lucru care se intamplase fusese o schimbare de mediu sau atmosfera si nu era decat o problema de relocalizare sau schimbarea nalucii.
Cartea o consider si eu foarte buna sau mai exact, foarte folositoare, mai ales ca in mai toate articolele si de pe la noi si straine, problema mediului si a cum se transmite, cum ajunge si cum se receptioneaza semnalele prin apa este destul de usor tratata. Veriga lipsa peste tonele de echipament naluci si tehnica este tocmai puntea care il duce pe pescar la peste, mai ales la noi, unde, poate in apa in care pescuiesti este un singur peste notabil. Inafara de asta ne amintim toti de primele partide la rapitori cand dai de un loc unde ii torni si mergi a doua zi crezand ca dai lovitura dar aparent nu e nimeni acasa si singurul lucru care se intamplase fusese o schimbare de mediu sau atmosfera si nu era decat o problema de relocalizare sau schimbarea nalucii.

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
shimano scrie:Am cartea, am citit-o de la cap la coada, si contine foarte multe informatii utile..ce-i drept, el scrie intr-o maniera foarte elevata, la un nivel inalt, universitar, incat de multe ori nu pricep exact unde bate...dar ma prind eu pana la urma

cartea aia este scrisa la un nivel inalt universitar??!!elevata??
cuvinte mari pt o asa odisee

Pai nu asa scrie Malin? Nu stiu, am impresia, atunci cand citesc ceva scris de el, ca a terminat nush cate facultati, si foloseste cuvinte "inalte". El nu e genu' care sa povesteasca in felu' urmator: "No si-am iesit si yo pa balta, sa agatz o marlitza, si-am dat la lingura, da' n-o muscat..."adiwolf scrie: cartea aia este scrisa la un nivel inalt universitar??!!elevata??
cuvinte mari pt o asa odisee
Mie-mi place stilul lui, adica se vede ca-i om citit, nu-i un tzaran care s-a trezit pescar peste noapte, si redactor sef la Superpescar.
Mah , de ce am io impresia ca plocoanele astea is ca sa-ti vezi si tu articolele in revista noua si stralucitoareshimano scrie:
Pai nu asa scrie Malin? Nu stiu, am impresia, atunci cand citesc ceva scris de el, ca a terminat nush cate facultati, si foloseste cuvinte "inalte". El nu e genu' care sa povesteasca in felu' urmator: "No si-am iesit si yo pa balta, sa agatz o marlitza, si-am dat la lingura, da' n-o muscat..."
Mie-mi place stilul lui, adica se vede ca-i om citit, nu-i un tzaran care s-a trezit pescar peste noapte, si redactor sef la Superpescar.

Nu esti asa sigur pe tine si incerci cu lipici , asa-i ?

Atita ca lipici cel folosesti ii din ala de pe vremea lu Ceasescu , din ala de venea intr-un borcanel din plastic cu o lopatica din acelasi material , albicios si miros rar , avea doau defecte , nu lipea si era VIZIBIL