Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

shimano scrie:adiwolf scrie:
cartea aia este scrisa la un nivel inalt universitar??!!elevata??
cuvinte mari pt o asa odisee

Pai nu asa scrie Malin? Nu stiu, am impresia, atunci cand citesc ceva scris de el, ca a terminat nush cate facultati, si foloseste cuvinte "inalte". El nu e genu' care sa povesteasca in felu' urmator: "No si-am iesit si yo pa balta, sa agatz o marlitza, si-am dat la lingura, da' n-o muscat..."
Mie-mi place stilul lui, adica se vede ca-i om citit, nu-i un tzaran care s-a trezit pescar peste noapte, si redactor sef la Superpescar.
nu urmaresc sa il caracterizez si sa il descriu pe Malin.
habar nu am cate facultati are la activ si nu ma intereseaza.(nu judec oamenii dupa cata scoala sau studii au la activ, mai degraba pt cum si ce gandesc si pt cum si ce fac in viata)
pot insa sa imi dau cu parerea despre cartea scrisa de el,iar parerea mea am exprimato mai sus vizavis de comentariul tau

-
micutsebastian
- utilizator constant

-
NU a disparut Aventuri la Pescuit, ati fost indusi in eroare, a disparut o parte din echipa AvP...care acum formeaza Super Pescar.

-
sorinB
- veteran

Bine c-a disparut si partea aia...

-
vijelie
- veteran

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
razvan m.
- veteran

-
Chiar ma intrebam cat va dura pana vor aparea baietii din vechea trupa fluturand greselile de tipar din nua revista AVP.
Evident, nu ma asteptam sa recunoasca vreunul, da domne, e mai buna ca aia pe care o faceam noi....
E bine, totusi, ca se studiaza... La urma urmei, concurenta inseamna progres.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
evin
- utilizator constant

Cu pozele nu mi se pare o mare gresala, dar sunt multe greseli de ortografie si cateva formulari ''ciudate''.
-
semlecangheorghe
- veteran

Vijelie ,lasa ca esti tu profesinist cind ne arati cum pescuiesti salau pe Dunare ,in zona cu substratul plin de pietre,si ridici in slavi lanseta baracuda bass,lanseta care se poate ridica cel mult la pretentiile de lanseta de clean,si care este fast asa cum is io popa.Sa inteleg ca te roade invidia pentru noua publicatie?Aceasta merita respect fie si pentru absenta reclamelor idioate,care in" mutantul "ala nou,abunda la fel ca si in vechiul aventuri la pescuit.Sa speram ca o tin tot asa si nu-i ceva de prima impresie.Sa generalizezi plecind de la o singura greseala mi se pare lipsa totala de sportivitate.
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
liviu_v
- senior

-
Concurenta o sa isi spuna cuvantul!
Parerea mea este ca AVP februarie este mai buna decat Superpescar februarie!