Eu am fost la sediul lor cu formularul de pe site-ul ANPA completat+copie dupa CI. Mi l-au eliberat pe loc. Plata am facut-o la ei.
@apsalba
Inlocuirea unei asociatzii mari care a avut/are interese cu muuu..lte asociatzii mici care au si ele interese nu reprezinta o garantzie ca "drepturile pescarilor sportivi "vor fi respectate. Si cred ca e vorba de "drepturile pescarilor".
De fapt e vorba de drepturile tuturor oamenilor civilizati care traiesc intr-o tara ce se vrea europeana. Adica, cum ziceam, ape curate, maluri curate, braconierii la zdup. Nu cred ca noile asociatzii pot rezolva toate aceste probleme pentru ca pe de o parte, nu cred ca au resursele necesare si pe de alta parte rezolvarea problemelor enumerate depinde si de primarii, garda de mediu, jandarmi si cred ca si de legile peticite si schioape care se aplica asa cum se aplica. Uite ca am dat si solutia.
Cum/cine poate obliga primariile, garda de mediu, jandarmii, sa-si faca datoria, cine poate modifica legile astfel incit sa fie in slujba omului cinstit si nu a "omului nou" asta e alta poveste. Iar sfirsitul acestei povesti nu cred ca o vor apuca decit copiii nostri. Daca!
Hai ca am iesit din topic. Pina una alta eliberarea permiselor de catre ANPA mi se pare un lucru bun. Mai departe om mai vedea cum e cu "managementul" noilor asociatii. Eu imi/le doresc din toata inima sa le iasa. Sa le iasa asa cum ne dorim noi, pescarii, bineintzeles!