A INCEPUT ELIBERAREA DE PERMISE DE PESCUIT RECREATIV/ SPORTI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
A INCEPUT ELIBERAREA DE PERMISE DE PESCUIT RECREATIV/ SPORTI
Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura a inceput eliberarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv. Amanunte gasiti pe situl Agentiei (www.anpa.ro)
-
- veteran
"Asociaţiile de pescari sportivi interesate să distribuie permise de pescuit sportiv nu pot condiţiona vânzarea acestor permise către pescarii sportivi de plata cotizaţiei de membru în asociaţia respectivă. Orice abuz în acest sens poate fi reclamat la Agenţie, care va lua măsurile care se impun." - iata ceva de bun simt! Mergi la o asociatie si ei sunt obligati sa idi dea contra cost permis ANPA fara sa te poata obliga sa cotizezi la acea asociatie!
"Permisul de pescuit sportiv eliberat de ANPA este nominal, netransmisibil, atestă calitatea de pescar sportiv al deţinătorului său şi permite pescuitul sportiv, fără plata altor taxe suplimentare, pe Dunăre, în Marea Neagră, precum şi pe bazinele piscicole naturale unde gestionarea pescuitului sportiv nu a fost preluată de asociaţii de pescari sportivi, respectiv administratorul fondului silvic." Deci contra a un leu cat costa acest permis pot pescui pe Dunare fara a mai plati taxa de vreo 80 lei pe an la Tulcea sau Turnu Severin, Oltenita la AJVPS etc. Mi se pare cea mai tare chestie!
"Permisul de pescuit sportiv eliberat de ANPA este nominal, netransmisibil, atestă calitatea de pescar sportiv al deţinătorului său şi permite pescuitul sportiv, fără plata altor taxe suplimentare, pe Dunăre, în Marea Neagră, precum şi pe bazinele piscicole naturale unde gestionarea pescuitului sportiv nu a fost preluată de asociaţii de pescari sportivi, respectiv administratorul fondului silvic." Deci contra a un leu cat costa acest permis pot pescui pe Dunare fara a mai plati taxa de vreo 80 lei pe an la Tulcea sau Turnu Severin, Oltenita la AJVPS etc. Mi se pare cea mai tare chestie!
- Marcus_Turcus
- junior
Fario, nu mai scrie cu caractere non-US ca murim citind hieroglifeFario_nebunu scrie:"Asociaţiile de pescari sportivi interesate să distribuie permise de pescuit sportiv nu pot condiţiona vânzarea acestor permise către pescarii sportivi de plata cotizaţiei de membru în asociaţia respectivă. Orice abuz în acest sens poate fi reclamat la Agenţie, care va lua măsurile care se impun." - iata ceva de bun simt! Mergi la o asociatie si ei sunt obligati sa idi dea contra cost permis ANPA fara sa te poata obliga sa cotizezi la acea asociatie!

Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! 

-
- veteran
Din text pare sa reiasa ca asociatiile obtin de la ANPA permisele de pescuit si le livreaza membrilor lor.APSHD scrie:Eu am inteles ca pe apele arondate Asociatiilor de Pescari nu mai trebuie permis de pescuit .Pe ele se va pescui numai cu carnetul de membru si cu chitanta.
Permisul va fi obligatoriu numai pentru apele nearondate nici unei Asociatii de pescari
Ce ramane ambiguu in textul ANPA - se spune ca trebuie sa aduci dovada achitarii sumei de 1 leu dar nu se spune unde trebuie platita ea: la trezorerie, cec, banci, posta etc. Sau vin cu banii la sediul ANPA si mi se taie chitanta?
-
- veteran
Sorry, am preluat cu copy-paste citate din textul ANPA, si acolo folosesc oamenii diacritice! Nu e vina mea....Marcus_Turcus scrie:Fario, nu mai scrie cu caractere non-US ca murim citind hieroglifeFario_nebunu scrie:"Asociaţiile de pescari sportivi interesate să distribuie permise de pescuit sportiv nu pot condiţiona vânzarea acestor permise către pescarii sportivi de plata cotizaţiei de membru în asociaţia respectivă. Orice abuz în acest sens poate fi reclamat la Agenţie, care va lua măsurile care se impun." - iata ceva de bun simt! Mergi la o asociatie si ei sunt obligati sa idi dea contra cost permis ANPA fara sa te poata obliga sa cotizezi la acea asociatie!
-
- veteran
Adi, uiti ca in curand se va desfiinta politia de frontiera, cel putin la granita cu Bulgaria? Nu va mai fi nevoie de PF si PG. Asa am citit in presa.Adi_ scrie:si permisul asta cum arata/va arata?
daca nu esti membru intr-o asociatie, pe ce-ti mai pune PF viza de PG? ca pana acum se punea pe carnetul de membru, nu pe permis.